V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126
@mimikas ja som si pri malej vsetky veci oprala a pozehlila cca v 25tt,ked som este vladala a dobre som spravila. To,co mi potom este drobnosti pribudli a som zehlila po 30tt,mi z toho totalne tvrdlo brucho a boleli krize. A to som teda cele tehu s chrbtom ziaden problem nemala..
Ja yz tiez chcem vediet,co ma medzi nozkami nase mimi v brusku,ale este 2,5t musime pockat.. Snad to vydrzim(e) 😀
Boze baby ja nemam este nic kupene 🙂 teda kupila som na bazariku hupacie kresielko 🙂 🙂 a to je vsetko 🙂 sa spolieham ,ze vela podedim,tak pockam na pohlavie a zacnem rozoberat dedicstvo 🙂 😀 teraz by som sa mala rozhybat ,lebo v aprili mame svadbu a nic nemame okrem kostola a miesta svad.hostiny 🙂 a aut a hudby 🙂 ja by som zasa vsetko najradsej objednala z netu 🙂 ale budem sa musiet premoct a vyrazit uz do obchodov cosi kupit 🙂 som strasne zlenivela a ked mam volno tak mam pocit ,ze moje telo sa prepne do rezimu "oddychuj a nic nerob " 🙂
@mimikas parada 🙂 gratulujem k chlapcekovi 🙂 tak tvoje tusenie bolo spravne 🙂
@melisssssa tvoje telo presne vie,preco to robi😉 ja tiez nemam nic pripravene,vobec sa nestresuj,času dost. Ak by sme mali babu,aj tak vacsina veci nebyde dobra,lebo petruska je zimna. Ak chalana,mam asi 3bodynka a 1opalovacky 😀 vobec sa nestresujem,s nakupmi staci zacat po 20tt 🙂
@sara22 no tak som neni jedina 🙂 mozno keby nechodim do prace tak mam pol vybavicky 🙂 inak ten cas tak.leti ,ze zachvilku tu mame aj ten 20tt. . 🙂
Operiem až na materskej vecicky...je to neskoro? Keby som mala nejaký problém tak mi to hádam operie svokra. Bojím sa ze to za 3 mesiace zatuchne.
@melisssssa ja mam vecicky hlavne po malom a kamoskinom malom 🙂, ale prat a pod budem az neskor 🙂
@agathachristie mne to nezatuchlo,vsetko krasne vonalo-bolo to zavrete v skrini. Ja som to prvotne kvoli tomu,aby som mala pokoj a aj preto,aby to trosku nachytalo nase domace bacily,nech to nie je sterilne..az potom som to ocenila kvoli tomu,ze mi brucho tvrdlo pri zehleni
@mimikas gratulujem ♥ takze pipisko malinky, nunu krasny ako pozoval ritkou 😉
@sara34valentina haha ty ma vzdy rozosmejes, tak vies chlapy, ty sa radi chvalia tym co maju zjavne od pocatia 😀, zapozoval krasne inak bubacik
@mimikas budes mat dvoch pipiskov, ja ked si predstavim ze mozno aj ja dvoch +tato, co ma caka ponoziek a slip,,,,,,blleeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 my tiez neskor po 7mes budeme skusat durhe surodenca nech su dvaja, a nie je velky vekovy<rozdiel, aby som potom uz mohla do prace 🙂 priala by som si dievcatko, furt snivam o pariku, aby mi mal kto v kuchyni pomahat, zehlit atd, ale na druhej strane moj zehli rad, aj vysava aj podlahu zmyje, ja mam taku pomoc doma ze az 😉 😉 😉 moja svagrina ma dvoch chlapcov, a ked si tam ich nepocujes, tak pekne sa zahraju, a ona si porobi ine veci🙂)))) joj ja zajtra kontrola, drzkaj mi palce, nechcem do nemocnice 😕
@sara34valentina no to si aj ja hovorim, ze tych moj dvch chlapov budem musiet priucit zenskym veciam, vsak sluzku im robit nebudem 😀 , moj drahy je tiez super, navari, ozehli - v poslednej dobe to len on robi, povysava a pod, akurat nemoze rpat, lebo to jedna velka katastrofa 🙂, podla mna sa to deti ucia od rodicov co a ako, ak uvidia ze aj ich otec to robi a je to normalne bude sa to aj im zdat normalne. Moj drobciak si uz izbu vie normalne upratat, hracky zalozit a pod. No moj uz bude mat 4 a pol ked bude mat surodenca, tak to bude pre neho velka zmena, ale zatial sa tesi 😀 . Mojko a neboj, urcite bude vsetko ok, mysli pozitivne. Urcite sa krcok neskracuje a este prenasat budes uvidis 😀
@sara34valentina mojko inak minule sme rozoberali kociky, ty mas aky vybraty?
Inak baby mne dnes spadol kamen zo srdca, oznamila som sefke ze som tehu a ona, jeeej super to je uzasne, a potom, sice pre mna nie, ja budem musiet nieco vymysliet ale pre teba super a naozaj sa velmi tesila a este podakovala ze som jej to tak skoro povedala ze aspon nieco vymysli a aj suhlasila s navratom na polovicky ak pojde vsetko ok. Spadol mi kamen zo srdca velky 🙂
Ajojte krasavice moje bruskate 😵
Ako sa mi mate?? 🙂
Ja uuuuzasne, vcera vecer ked som si lahla do postele tak ma malinka asi 5minut vkuse stuchala a uz tak intrnzivnejsie ze som si bola konecne ista ze je to ona a nie creva 😵
Boze naaaadherny pocit to bol uplne mam z.toho super naladu 🙂 Tak mozno onedlho uz zazijem aj prvy ozajstny kopanec 😵
@sara22
@nicolettka2126 kedy ideme na nakupy? ja uz tu pozeram zavinovacky take tie tenke latkove 🙂
@nicolettka2126
@sara22 sak sara22 ide na poradnu o 2 tyzdne, dufam ze miminku dohovori aby sa dobre nastavilo 🙂
@mimikas uz urcute pekne ukaaaze svoje tajomstvo 😉 kedy mas teraz dalsiu poradnu ty? 🙂
@nicolettka2126 dalsiu poradnu mam 15.2 a morfo ultrazvuk mam 17.2 🙂 na ten sa uz velmi tesim 🙂 a ty kedy?
@mimikas ja mam uz na dalsej poradni morfot utz 🙂 A to mam 9.2. 🙂 Uz sa tesiiim
@nicolettka2126 juj mojko super 🙂, no ja dnes zacinam tiez 17tt, leti to poriadne 🙂 ja uz chcem byt na materskej 😀
@mimikas prepac, som sa zaupratovala a to mam lezat 😔 😔 a periem 3varky, kto iny to porobi, ale tak uz teraz len papam, skocim na prechadzku so piskom a lahnem si 😨 takze pytala si sa na kocik, no ja som chcela kupovat novy ale kedze svagrina ma kocik po tych dvoch a vyzera dobre, trojkombinacia sedohnedy tak mi neostava nic ine ako ho prijat (kedze svokrva podotkla ze stal pred 5r 1400eur 😔 takze asi tak ...................najskor som chcela kupit novy ale naco? naco vyhodim 1000eur na kocik ked mame 🙄 😵 😨 😕 😕 😕 😕 ale buginu si kupim asi neksor novu uvidim, je tam aj bugina v tom, ale rada by som novu potom ved uvidim, ako budeme s peniazmi, kde sa budu kotulat pri malom najviac 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vsak ak by druhe bolo dievcatko tak novy sa kupi 😉 😉 😉 😉 dokupili sme len tasku na kocik lebo ta jej bola znicena, ataku dobru uz kvalitenjsiu mozes ju aj na mokre polozit, ma priestor na plienku spinavu, vela priestoru, aj na flasku , atd.... tiez hnedu aby pasovala ..... boze som zjelda dva taniere teraz paelly, som robila mnam sama zdrava zeleninka 😉

@agathachristie a co je na tom zle? Baby su perfektne,ja by som tu svoju za zuadneho pipika nevymenila!! Pockaj,este ti bude zavidiet 😉