V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 to presne akp ja camarelo len mam inu farbu mne sa paci ten druhy typ co su farebne aj tie kolieska ten mam ja a bud taky alebp taky kukni tyrkysovy
@badimeria kocik nema byt v byte,ostatne vsetko mozes nakupovat,moj kocik je u svagrinej, kedze od nej ho dostanem, a drahy pojde pre neho az ked budem po porode 😉u nas sa to tak robi ze sa moze vsetko ale kocik prinasa nastastie, ked je v Dome skorej ako babatko 🌸
@badimeria krasne 🙂 Tak mame rovnaky vkus 😵 😵 Ja by som chcela taku nejaku neutralnu farbu drahy ten mi tiez hned povedal ked sme zistili ze cakame princeznu ze len nieze vyberiem kriklavo ruzovy 😀 😀 Tak som ho ukludnila ze to v plane nemam 😀
@nicolettka2126 ja som chcela taky pastelovo ruzovy strasne. nakoniec mam tmavocerveny. tesim sa s tebou 🙂
@agathachristie noo este aj cerveny by som brala tie su tiez pekne 🙂 Uvidime aky bude prave k dispozicii ked ho budeme kupovat 🙂
@sara34valentina no ja som myslela,ze kocik nema byt kupeny. My sme ho mali v garazi u svokra,teda okrem vanicky a latkovych casti,tak to sme splnili podmienku 😁 a tento druhy bude doma skor,lebo bude surodenecky a je o dost lahsi ako ten,co mam teraz,tak niekedy v marci/aprili zacnem pouzivat uz ten druhy so starsou. Aj to sa moze,ze? 😝
@sara34valentina dakujem presne som toto chcela pocut tak ked hp zaplatim a neham v obchodiku a manzel ho vezme az ked porodim bude to ok ze 🙂
@badimeria ano,on ho.moze dat napr ku svokrovcom,len nesmie byt vo vasom dome,,skor ako Vase dieta
@sara22 to neviem 😳
Akurát mi kamoska pisala jej svagrinej zistili zle testy,vysokypredpoklad na Dow.syndrom😞boli v ba uz na dva odbe, este ju caka odber plodovej vody😩hrozne niečo 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
@sara34valentina mojka toto mala aj moja svagrina v decembri vysli jej z krvi zle vysledky s moc vysokou pravdepodobnosťou tiez na downov syndrom cize kontrolne odbery jej ani nerobili ale hned na odber plodovej vody ju poslali, komplexne vysledky su vsak az za 3tyzdne-neskutocne dlha doba clovek sa ide zblaznit od strachu..no svagrina si zaplatila aby jej aspon predbezne vysledky povedali do niekolkych dni...nastastie odber ukazal ze mala je zdravucka..drzim velmi silno palceky kamoske..
@sara34valentina jaka hovadina ze nestastie:D:D:D ja som mala kocik od marca doma a priniesol mi akurat tak radost ze som ho obzerala 🙂 je to len vec....potom nemajte tehotenske knizky, tehotenske nic...smolu prinasa negativne myslenie
@nicolettka2126 ved poznam aj ja take pripady osobne dva a deti zdravunke,preto dufam ze bude zdrave, ani ju nepoznam ale Tak moc mi to pride luto 😞a teraz citam ze na sk sa zadusilo 4mes dieta cestovinami,uz mi rozum. Zastal ako sa toto moze stat😒
@sara34valentina tieto testy vychdzaju velmi casto falosne pozitivne. kamoske vyslp az 1:50 ze ma downa a ma zdraveho synceka. A poznam vela takych bab a aj take co mali vysledky dobre a nakoniec maju dietatko s downom. Takze podla mna su tieto testy o nicom.
@sara34valentina och pane boze ☹ Ja taketo spravy nikdy nedokazem ani docitat dokonca lrbo mi az hrdlo zovrie ☹
@emili31 kazda nech si urobi podla seba..u nas sa to nerobi, kazda rozhodne za seba😉
@nicolettka2126 ani nehovor.....verim ze bude zdrave.... A clovek ked cita,co sa stane o to viac dava pozor, niekedy velmi smutne správy.....jedno nikdy nepochopim,ked matka vyhodi novorodenca😢😩😢a su stanice,kde sa moze odniest.....Toto ked citam,nasli v kanali, pri Rieke,v smetaku, tak mi rozum zastane 😢😢😢
@sara34valentina presne tak aj ja nepochopim nikdy take konanie...a viem ze nenavist nic neriesi no ja take zeny vyslovene nenavidim!!! Aj napriek tomu ze ich nepoznam...a vrazdila by som ich pohladom ked sa zacnu vyhovarat na depresiu alebo zlu financnu situaciu a podobne somariny...ak tomu babatku nedokaze dat domov ona tak nech da moznkst inym ludom aby tomu clovieciku ten domov poskytli a aby ho z celeho sediecka lubili...ziadna ale naozaj ziadna tazka zivotna situacia nedava nikomu pravo zabit take male nezne bezbranne stvorenie. ...
@nicolettka2126 tak veru.....ale je to aj chyba rodičov...naco sa tr.t.ka bez ochrany ked dieta nechce, to tiez na hlavu....ahjaj...
Ide vikend, majme ho pekny s usmevom na tvaricke 😊😊😊😊😊😊😊🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌻🌻🐩🐩🐩🐩🐩💐💐💐💐💐pekny víkend ritka 😁
@sara34valentina veru ano to mas pravdu nerozmyslaju dopredu a potom sa za hlavu drzia...
Aj tebe krasny vikendik krasavica 😉 :-*
@mimikas nie som síce v tejto skupine. ale mna triple testy zachránili. síce downa sa nepotvrdil ale na základe zlých testov som išla na špeciálne sono a tam sme videli, že dieťatko je vážne poškodené a bola som v ohrození aj ja. ako sa hovorí nič nie je biele ani čierne. a nič sa nedá presne odhadnúť, tiež som si vravela, že tie testy sú iba bluf a nakoniec odhalili niečo síce iné ale omnoho závažnejšie. ☹ ☹
@nicolettka2126
@sara34valentina jaj baby ani tieto temy tu nerozoberajte 🙂bohuzial nie vsetky deti sa rodia z lasky a chcene, ja tiez nechapem niektore pocinania zien, ale je pravda ze taka poporodna depresia je strasna. Ja som ju sice nemala ale moja svagrina ano, dokonca musela brat lieky na psychozu. Najhorsie je ze ta zena nevie ze je mimo a sa jej to pocinanie zda normalne. Chvala bohu u svagriny si to hned vsimla moja svokra a zobrala ju hned na sanitke do nemocnice a nasadili liecbu. Ale ked svargina raz rozpravala ake mala vtedy pocity a napady, zdravy clovek to nepochopi. Ona vravela ze ona to robila v domneni ze malej chce len to dobre, ze jej pomaha, ale opak bol pravdou, chvalabohu rychlo sa na to prislo a ked mala druheho syna tak jej hned v nemocnici davali neake lieky aby ta psychoza neprepukla. Ale zas nemohla kojit koli tomu ani jedno dieta ☹.
@mimikas ano su poporodne depresie.... Mna svagrina bude kontrolovat 😊ano poznam jednu a tiež sa liecila.....nemoze zena za to....to zblbnupri.porode hormony........keď dom bola mala,zvonili u nas ze policajti.. Kontrolovali smrad unikajuci v bytovke....
NASA susedka dosla z nemocnice, muz v praci a dostala poporodne stavy depresie,,,, upiekla si babatko tyzdnove so zemiakmi v rure!!!!!!! Preto ten smrad.......netusila co urobila 😞to sa moze kazdej stat! Verim ale, ze dnes sa to da ihned zistit aj liecit 😣
@sara34valentina jezis to je strasne, neviem si ani predstavit ake to musi byt strasne ked ju prebrali s vlastne ta zena zisti co spravila. No mna kontroloval najprv drahy bol s nami doma 2 tyzdne a potom zas mama 🙂
Ahojte baby chcem sa vas opytat teraz teda dnes alebo zajtra mam mat ovulku ale asi pred tyzdnom sme mali skvele milovanie a a uplne som mala pocit ako byze to mohlo vyjst, od vcera ma zacali boliet krize a chodim castej curat myslite si ze by to mohlo predstavovat priznaky tehu? Alebo by to bolo este skoro? mam take zvlastne pocity ake som nemala. Ms by som mala mat okolo 8.2. Ak sa opet neposunie dakujem
@mojezlate tehotna isto nie si, este sa ti blizi len ovu, ved to sama pises, takze sa radsej milujte v plodnom obdobiiiii, to co opisujes neni mozne 16dni mas do ms neverim ze by si tehotna bola len sa blizi ovu 😀
@mimikas mna bude tiez drahy kontrolovat, a svagrinka _) neverim ale , zeby sa nam to prihodilo, aj ked clovek nikdy nevie, coho su schopne hormony 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina
@mimikas
@nicolettka2126 no...baby,ta depresia je fakt masaker. Moja mama je psychologicka a hned po skonceni VS robila na neurologii,vramci toho aj na pohotovosti a riesila taketo stavy. Ze ju hned prvy mesiac ako nastupila volali k pripadu do bytu zeny ktora dosla z porodnice a splachla babatko. Ze to bol hrozny pohlad v tej kupelni,trauma na cely zivot. Ona mi vysvetlovala,co sa to vlastne v hlave stane a tak,ako vsetky psychicke choroby maju neurologicky potencisl,tak aj tato. Ta zena je proste mimo a nevie co robi,vacsinou je to o tom, ze si mysli,ze nie je pre to dieta dobrou matkou a pre neho je zachranenim,ked ho zabije. Kedze to cele splodi chora hlava,tak aj to,ako to babatenko zabije su chore napady a nikdy to nie je klasicky sposob.. Lutujem tieto zeny,su to obrovske chudery,lebo to robia akoby v tranze a ked zistia,co spachali,nezvladnu to vacsinou..
No a uz podme na lepsiu temu,pekne si pisme o nasich krasnych babatkach 😀

@littledesire ooo to am veľmi tesi ze som spravne vybrala 😵 Kazda dobra skusenost inych s týmto kocikom ma velmi tesi 🙂