icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mojezlate
23. jan 2016

@sara34valentina mas pravdu už mi asi sa len neviem dočkať a keď sa už tak dlho nedari tak si namyslam😊

sara34valentina
23. jan 2016

@sara22 bozeeeeeeeeeeeeeeeee nam sa to NESMIE stat 😒 😒 😒 😨 😨 😨 😨 😨 ale ako pises ono to pride neskor

sara34valentina
23. jan 2016

@sara22 prosim Ta opytaj sa maminky, ako dlho sa da ocakavat ta poporodna depresia, zaujima ma to , kedze citam casto co tie zeny vyvadzaju a nemaju potuchy ze si zabiju vlastne dieta......ze ako sa to hned prejavi, a hlavne ako dlho sa to moze ukazat, napr 2tyzdne ked to zena nema po porode ci to moze aj neskor dostat, toto sa jej opytaj, moj priatel si vie 2tyzdnne volno zobrat (vola sa to opatrovatelsko rodicovske volno platene na2tyzdne )ja ti tak poviem moja, mali sme spoluziacku a sme boli na skolskom vylete a bola akasi sranda debata, sme sa vsetci zasmiali a jedna sa ale smiat neprestala, tak ju vzali na psychiatriu , krasna inteligetna kocka,a takto to preskoci v mozgu, rano sa zobudis a mozes byt uplne mimoa nevies co sa deje 🙄 je to hrozne, ah boze sme tu dali temy 😕

sara34valentina
23. jan 2016

@mojezlate ano je to tak ako pises, hlavne ked vies ze ovulujes sa teraz snazte a nemysli tolko, viem ze sa to lahko pise, ked sa dlhsie snazite, ale nam sa tak podarilo na 4pokus, ked som sa najmenej na to sustredila 🙂 drzim vam palce 😉

mimikas
23. jan 2016

@sara34valentina ja pokaiľ voem tie depresie su skor po porode hned pretoze placemta vyde z tela matky a hormony ktore produkovala zenam chybaju, vela zien to vnima len horsou naladou ale su take ktorym to pokasle cele telo.

mimikas
23. jan 2016

Inak baby ja neviem co to moje dieta robi dnes v mojom bruchu ale mam pocit ze sa snazi prebit von cez pravy bok, normalne ma tlaci a ani zohnut sa neviem. Inak baby otazocka dali by ste dietatu na slovensku meno Ryan (cital Rayen). Mojmu drahemu sa strasne paci, mne tiez ale neviem ako by ho u nas volali a zas asi mu bude liezt na nervy ked bud musiet kazdemu vysvetlovat ako sa vola. Mne sa stale paci meno Alan, ale to miminko co som potratila tak to meno sme vymysleli vtedy a teraz mi pride blbe ho davat tomuto, myslite ze som len ja precotlivela a je ok dqt meno alan tomuto babu?

mojezlate
23. jan 2016

@sara34valentina ďakujem😊

sara34valentina
23. jan 2016

@mimikas Ryan je pekne meno, musi sa vam pacit 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a ano dala by som mu ine meno ako tomu v nebicku 😲

sara22
23. jan 2016

@mimikas podla mna ak necitis,ze toto babatko v brusku by malo byt alan,tak ho nedavaj. Kazdemu babatku sa hodi ine meno a maminky to citia,ak sa naozaj riadia tymto pocitom,tak aj charakteristika mena sedi na toho cloveka. Ja som napr.cely zivot chcela dceru saru a syna timoteja a teda petrusku som si inak ako petru predstavit nevedela,ak by bola chalan,bola by timotej. Ak teraz cakam chlapca,timotej to urcite nebude,lebo ho tak necitim,neviem si predstavit,ze toto babatko v brusku budem oslovovat timotej..
Co sa tyka mena ryan, mozno to bude mat v zivote tazsie obcas s vyslovnostou,ale anglicke mena su u nas uz tak zauzivane,ze to az tak casto nebude. Navyse ma tatina cudzinca,cize je uplne normalne,ked sa nebude volat slovenskym menom 🙂

sara22
23. jan 2016

@sara34valentina spytam sa ti 😉

mimikas
23. jan 2016

@sara34valentina mne sa Ryan paci a velmi mam len obavu ako ho tu budu volat a dakujem aj ja mam ten pocit ze uz som dieta alana mala, moj drahy to celkom chape chvalabohu. No mojmu sa paci aj meno Benjamin, ale aj moj mazel je Benjamin a este asi dalsich 20 chlapov v jeho rodine takze ja uz naozaj dalsieho nechcem. Paci sa mi este Dean ale Viktorko sa vola Viktor Dean a moj muz tvrdi ze to je divne davat aj druhemu take meno ☹.

mimikas
23. jan 2016

@sara22 ja zatial necitim ako by som ho mala volat, ale niekedy drobca v bruchu volam alan a niekedy Ryan ale Vikto ho vola Ryan od zaciatku ako som to meno soomenula ho len tak vola a niako inak, takze mu to meno asi ostane 🙂

sara22
23. jan 2016

@mimikas uvidis casom,ci aj tebe sa bude hodit a ak nie,urcite ti napadne nieco este lepsie 😉

mimikas
23. jan 2016

@sara22 no este mame cas. Som ua zvedava ako zvladne ten moj Viktorko surodenca, no je uz dost velky a zvyknuty byt sam ale stale mi rozprava ze sa na braceka tesi a pozicia mu hracky a chce sa ist na neho pozriet, tak ho asi budem musiet zase vziat na dalsi ultrazvuk 🙂

sara22
23. jan 2016

@mimikas no ja som tiez zvedava 😀 este nevie,co ho caka,chudak 😀

mimikas
25. jan 2016

Caute koceny, aky ste mali vikend? ja taky spaci 🙂, vcera som len lenosila a podrienkavala 😉 a dnes zaspala do prace 🙂

agathachristie
25. jan 2016

@mimikas hehe 😊 ja som len ležala celý víkend. Hrôza 😄 ešte včera o deviatej večer som piekla koláč. Prajem všetkým krásny týždeň 😊

sara22
25. jan 2016

@mimikas my sme v sobotu rano docestovali domov a spali co to dalo,cesta bola narocna 😀 a vcera som musela ist k nasim,lebo uz cely den neboli s malou a chybala im 😀 a este sme aj na domceku boli,uz to vyzera obyvatelne,par veci na upravu nabytku som spisala,dohodli sme interierove zabradlie,ktore by mali dnes zacat montovat,uz len aby manzelik dorobil vypinace a mozme poziadat o kolaudaciu,jupiiiii 😊

mimikas
25. jan 2016

@sara22 super, to znie velmie dobre 🙂 juj v domceku sa vam bude byvat skvelo 🙂

sara22
25. jan 2016

@mimikas no to bude,to uz nebude takyto masaker,ako je tu. Tu je komplet domacnost 4zien ☹ rarohov a rarohov,na nic nie je miesto,hrozny bordel tym padom a navyse je to byt po svokre,ktora pride a citi sa ako doma,odklada veci na miesta,kde boli,ked tu byvala ona,prip.skomentuje,ze preco to je inde a nie na miezte.. V domceku to konecne po 5rokoch bude moja domacnost,nas domov spolocny 😊

sara22
25. jan 2016

@sara34valentina tak som ti to zistovala,najkritickejsie obdobie je tesne po porode,ked sa rozbehne mlieko,vtedy je najvacsi naval hormonov. Cize do tych 2t by to malo prist,keby to nedajboze doslo. Potom je kriticke obdobia pri hormonalnej zmene ako prva ms,ale ze ta uz chodi vtedy,ked okolie pozna,ako sa matka chova k dietatu a okolie velmi rychlo zbada zmenu spravania u zeny. Hlavne na to nemysli,aby si si to náhodou neprivolala 😉

mimikas
25. jan 2016

@sara22 no vberu nie je nad svoju domacnost, aj ked je drahsia ale tvoja vlastna a presne, nikto sa ti do toho nestara. Moja mama ma niekedy take komentare, ze preco mam toto tu a nie tam a ze toto by som mala takto upratat, ale to ju lahko zrusis zo slovami, toto je moj byt a mne tu je dobre 🙂

sara22
25. jan 2016

@mimikas my tu byvame sami,ale je to byt po svokre-ked sa svokrovci rozviedli,odisla z neho a kupili si s muzom druhy,svokor tu ostal zit a ked ostala tehotna muzova frajerka,odstahoval sa a nechal mu ho. Ta sa po roku odstahovala a potom tu zila byvala mojho muza,po nej som dosla ja. Okrem toho,ze tu kazdy mal svoju domacnost a moj muz tu ma od komplet svojej detskej izby po vsetky rarohy,spavam v posteli a na matracoch po 2byvalych svojho manzela 😀 prerabane naposledy pred 20rokmi mojim svokrom absolutne neprakticky a nevkusne (ako chlap 😀)a vsetci su tu doma,len ja nie,lebo sa citim aj po 5rokoch akoby som len vyplnila prazdne miesto po zenach predo mnou..

mimikas
25. jan 2016

@sara22 to je blbe, ono ked si to aspon prerobis podla seba to je fajn, ale ked ani to nemozes tak to si fakt ako navsteva. No neboj o 2 mesiace max, budete byvat vo svojom a uvidis, bude to super 🙂

sara34valentina
25. jan 2016

@sara22 oki dik😊snad budu moje hormoniky poslusne😝

sara22
25. jan 2016

@mimikas ano,presne ako pises..a este ked si svokra ku nam pozyva navstevy bez opytania a tie sa vyvalia v obyvacke a zahlasia,ze sa citia ako pred 20rokmi ked boli u nej.. Sen kazdej zeny 😂😂😂 uz sa tesim na domcek,urcite sa nam tam bude aj lepsie byvat 😊

sara22
25. jan 2016

@sara34valentina urcite budu mierne vykyvy,ale tie su normalne a nic hrozne to nebude 😉

mimikas
25. jan 2016

@sara34valentina neboj budes v pohode, trosku unavena mozno kusok smutna ale budes ok 🙂, vsetky budeme ok.

mimikas
25. jan 2016

@nicolettka2126 mojko pozri na co som nahodou dnes nadabila, presne pre tvoju princeznicku 🙂
http://deti.bazos.sk/inzerat/56859227/Oblecenie...

nicolettka2126
autor
25. jan 2016

@mimikas jeeeejoooo kraaaasne 😵 😵 No ja uz mam tolko tych malinkych veciciek pre krpatu že asi by som sa mala stopnut 😅 😀 Buduci tytden mi ma prist dost velky balik oblecenia co som pre nu objednala 😀 Musim teraz uz asi pockat kym sa narodi aby som videla aka bude velka a potom uz podla toho dalej kupovat 😀 Lebo ked bude dlha po svojom ocinkovi tak myslim ze polku nakupenych veci ani raz neoblecie 😀