icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
25. jan 2016

@nicolettka2126 neboj, ono staci ze sa par krat ogrcka a hned mas pracku plnu 🙂 ale ja som sa tiez stopla v nakupovani, najprv musim potriedit co mam a co mi dala kamoska a podla toho potom dokupovat co treba

nicolettka2126
autor
25. jan 2016

@mimikas ako mne je uuuplne jasne ze aj ked pojdem kupovat ine veci ako napriklad zavinovacku, cumliky, podbradnicky a taketo veci tak isto neodolam zase nejakym bodyckam, supravickam a dupkam 😀 😀 Poznam sa, ja keby mozem tak vykupim vsetky detske obchodiky 😀

mimikas
25. jan 2016

@nicolettka2126 no ved ty predajcovia s tymmpocitaju, ze my zeny sa pri detoch neudrzime 😉

sara34valentina
25. jan 2016

@sara22 ved ano, moje kamaratky tvrdia, ze hned po porode 12kg dolu, a ze sa citili ako znovuzrodene 😀 😀 😀 ja len dufam, ze bude rychlunky porod a ze sa skoro zotavim ♥ kazdej zelam rychly bezbolestny porod, u nas tu v Graz robi jedna porody ze bezbolestne ta zhypnotizuje, som videla aj video, a zena fakt za 4min porodila a bolo vonku............................. ale ja si to radsej vytrpim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som silna zena a uz som tolko bolesti vytrpela ze zvladnem aj porod 😕 zeny dnes mame slnecny teply den, vraj an Sk sneh, a tu krasne slnko , sucho, +7stupnov 🙂 ide sa von papa

looola
25. jan 2016

Ahojte, tak dnes aj mne vyšli // 😀

sara22
25. jan 2016

@sara34valentina u nas su tiez velmi popularne hypnoporody,podstata je v potlaceni racia a nechaniu volnej cesty toho fyziologickeho 🙂
Tu lialo cely den,ani von sa nedalo ist ☹

nicolettka2126
autor
25. jan 2016

@looola gratulujem z celeho srdiecka a prajem krasne bezprkblemove tehulkovanie 🙂

nicolettka2126
autor
25. jan 2016

@mimikas dost smutne od nich 😅 Vyuzivaju nase hormony na zarobok 😀

looola
25. jan 2016

@nicolettka2126 Ďakujem 😄. Tejto skupine sa pekne darí 😊

looola
25. jan 2016

@nicolettka2126 To je neskutočná radosť nakupovať deťom. Neskôr k oblečku pribudnú aj topánočky, hračky za ktoré budej schopná dať aj posledné euráče 😀. Stojí to za to 😀. Ja sa tiež teším že vecicky po krpcovi budem mocť znova rozbaliť a použiť , tie vecicky sú stále krásne 😀

mimikas
25. jan 2016

@nicolettka2126 a pockaj ked zacnes nakupovat topanky to sa ti len budu krutit oci, ja nechapem niekedy tie ceny ale co uz ked pre deti chceme to naj a dame im aj posledne

mimikas
25. jan 2016

@looola gratulujem, no mame tu neake pozitivne vybracie a vsetci tu tehotneju 🙂

sara22
25. jan 2016

@mimikas a este my,co sme vychytali zimne a letne dieta,mozme asi kupovat dvojmo,kedze velkostne asi nebudu sediet na dedenie 😀

mimikas
25. jan 2016

@sara22 no veru nie 🙂 to uz hned viem ze zimne overaly a pod vsetko zas nove 🙂 max neake bodinka a tricka s teolakami podedia ale zvysok asi nie to budeme zas vsetko nanovo kupovat. Hlavne zimne veci a topanky stoja majland ☹

sara22
25. jan 2016

@mimikas ja som ich tento rok poriesila z bazarika,aj overal aj botky. No buduci rok uz botky budem chciet nove,pre istotu,to uz ich deti viac nosia a nechcem,aby mala vychodene a vycaptane inym captosom 😀

mimikas
25. jan 2016

@sara22 no ja oblecenie casto riezim z bazara, topanocky velmi nie, tie mam rada nove, ale oteplovacky, bundy a pod nemam problem nakupit z bazara 🙂

looola
25. jan 2016

Keď budete mat detičky zimné a letne aspoň to bude troska zmena, síce neusetrite ale cely rok môžete oslavovať 😀

mimikas
25. jan 2016

@looola ja sa strasne tesim na letne, prve mam zimne a leto povazujem za pohodu co sa tyka obliekania 🙂

looola
25. jan 2016

Verím 😀. Zas je to úplne jedno kedy sa narodia len nech sú zdravé a šťastné 😊

sara22
25. jan 2016

@mimikas ved to,ja tiez vsetko len z bazara,teraz ma len capacky,este vonku nechodi,len doma na boso okolo nabytku,takze zatial som to riesila bazarovymi.. Ale o rok uz aj ja chcem nove 😄

mimikas
25. jan 2016

@sara22 no na jar mozes nakupovat 🙂ja z bazara riesim vela veci, aj ked teraz je uz Viktorko starci a tazsie sa veci hladaju ale ked bol mensi nemala som s tym problem a ani teraz nebudem mat 🙂. No ja som celkom zastanca Barefoot topanok 🙂

sara22
25. jan 2016

@mimikas ja som kupila take podobne ako barefooty,na ten styl len ina znacka,bo barefooty som nezohnala take sandalkoidne,teda s vetranim 😁

mimikas
25. jan 2016

@sara22 popozeraj Shooshoos - tie su fajn, ale to uz teda na vonka 🙂 ale naj asi little blue lamb tie baby uplne makke (tam je aj super cena) a potom peddiped su tiez dobre, moj teraz ma strasne rad livie and Luca a Kiddofit, ale to len v akcii lebo par 50 e to je na zruinovanie

sara22
25. jan 2016

@mimikas ja som jej teraz na skusku tie taptapi kupila,na take rozchodenie sa,lebo pri nabytku uz vo velkom,aj nohy ma dost silne,len sa este neodvazi,tak mozno ked bude mat trosku spevnenu nozku..

sara22
25. jan 2016

@mimikas a daju sa niekde aj na predajni najst,ci len cez net?

mimikas
25. jan 2016

@sara22 jedina kamennna predajna na barefoot je Barefotovo na Tomasikovej, najdes ich na FB inak potom asi skor eshopy ako: nanozky.sk , barefootky.sk littlebluelamb.sk pediped som objednavala cez jednu locku na FB capackomania. Inak je tu aj skupina o barefoot a tam su baby fakt z ehle aj v merani noh a pod. Akurat oni odporucaju nadmerom 1,2 az 1,5 cm ale moj maly v tom fakt nevie chodit

sara22
25. jan 2016

@mimikas no tak muzova najstarsia je od malicka ucena na vacsie,lenze ona ked ma dobre topanky,tak hovori,ze jej su male. Ma nohu 35 a nosi 37 topanky a vtedy aj klenba aj vsetko uplne inak pada a nici sa noha aj chrbtica. Ja radsej budem robit jak srob na topanky,ale ked uz kupujem kvalitne,tak nebudem kupovat vacsie o cislo/dve,potom je ta kvalita uplne zbytocna a pride mi to este horsie ako menej kvalitne a lacnejsie no v cisle akurat..

mimikas
25. jan 2016

@sara22 no u barefoot v podstate nemas klenbi tie su extra ohybne a podporuju vyvoj samotnej nohy. Ja som topankymi maleho psadnuta a stale ich riesim 🙂 moj drahy sa uz na mne smeje

sara22
25. jan 2016

@mimikas ani v tych pre starsie deti? Do 3r.sa neodporucaju,no som myslela,ze v tych pre starsie uz maju. Este mam nastudovane len tie prve topanocky 😝
Topanky su velmi dolezite,spravnu posadnutost si si vybrala 😀

sara34valentina
25. jan 2016

@looola gratulujem a prajem pekne tehulkovanie 😉🍀🌹