V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie aj ja som mala vcera na veceru Pizzu a este stale mi je zle a pali ma zaha 😢 takze to uz tiez nezopakujem 😀
@nicolettka2126
@mimikas
no tazko mi bolo strasne, citila som tu pizzu az v hrdle, v bruchu kamen... aj teraz mi je z nej tazko. cele zle. mala mi uz asi tlaci aj na zaludok. den predtym som jedla karfiol a tiez smrt. neskutocne krce v bruchu. asi ostavaju uz len tie sladkosti po tych mi nic nie je :D :D :D
@nicolettka2126 @agathachristie baby ja idem na poradnu 15.2 a na morfologicky ultrazvuk 17.2, uz sa neviem dockat hlavne toho morfo ultrazvuku 😉. Triple testy vysli dobre takze som happy a teraz uz si musim len miminko uzivat. Ja som vcera bola vecer v divadle a po tej pizzi mi bolo tak strasne zle ze som myslela ze to tam ani nevydrzim a zle mi je este stale
@agathachristie ja momentalne ficim na slanych tycinkach 😀 😀 Neviem s nimi skoncovat 😀
@agathachristie tak malinka si uz vubera co jej chuti, neboj ja zas len slaninu, chleba a stale to hrozno by som jedla ☹ tiez nie uplne naj veci
@mimikas a v divadle si nemala problem vydrzat?
ja som si vcera uvarila taky kybel krupice ze by ste odpadli... a dnes si to zopakujem :DDD
@agathachristie nie v pohode, mne to nerobi problem, ale musim ist na nakup tehu nohavic, lebo som mala klasicke a strasne ma tlacili na brucho, tak musim ist kupit nieco normalne tehu 🙂 Inak som v pohode chodila aj v prvom, naposledy som pred porodom bola na Anna karenina v 36tt prosim pekne 🙂 ale to sa mi uz trosku blbo sedelo 🙂
@mimikas mne tiez asi vysli tripple dobre, brala mi na ne krvicku 12.1. a povedala ze keby vyslo nieco zle tak mi bude volat..chvalabohu nevolala, to znamená ze vysledky su v poriadku co som veeeelmi stastna, tychto vysledkov som sa totiž dost bala 🙂
@agathachristie hahaha ty si cela ja, ja som ju mala na ranajky 😉
@nicolettka2126 moj lekar tiez tak, ak by vysli zle vola mi ak dobre tak nevola, nevolal mi viac ako tyzden tak je vsetko ok 😉 a ja sa tesim, lebo ja uz predsa nie som najmladsia 😉
@mimikas
@nicolettka2126 baby,s tymi mesiacmi mam pocit,ze jedna hovori o kalendarnych-9v tehotenstve a druha o lunarnych-10v tehotenstve 😉
Ja mam az buduci stvrtok tripple a poradnu,konecne sa dozvieme,ci mam v brusku pisulaka alebo ďalšie kavove zrnko 😊 vcera vecer v posteli hovorim mm,ze o tyzden a 2dni uz mozno bude zaspavat s pocitom,ze bude mat 3dcery a on ze no co uz,to bude asi karma 😂
Inak ja som do divadla tiez chodila,aj teraz mame listky na marec a este jedny na maj,pri petre som bola este 3dni pred porodom 😀
A dnes sme boli pozriet surodenecky kocik 🙂 cakala som,ze bude trosku iny,ani neviem konkretne defimovat v com nesplnil moje ocakavania 😀 no je to asi to najlepsie,co na trhu je,resp.co je pre mna/nas vyhovujuce. Ako pisala mimikas,potrebovala by som spojenie aspon 3kocarov,aby som bola spokojna 😀
@mimikas popravde,ja som tiez bola pri vas zvedavsia 😀 keby som nepotrebovala nakupit vybavicku,aj sa nechame prekvapit,ak by to muz vydrzal 😝
Podla mna kazda zena,ktora uz ma kociky oskusane a berie ho ako prakticke vozitko pre krpca,nie ako stylove a supermoderne vozitko na machrovanie,si nevie najst ten pravy,lebo taky neexistuje. Kazdy ma nieco dobre,ine zasa chyba. Mne sa tento lubil preto,lebo bol super spratny,no budem potrebovat cvik na "nakladanie" krpca do vanicky.. Keby zasa baby jogger city select nebol taky velky,konstrukcne trosku pevnejsi(aspon ja mam z tych umelych koliesok prednych strach),tak by bol fajn. No nezmestili by sme sa s nim do vytahu ani k svokrovi ani k svokre. Ten jane sa mi zasa vidi pohodlnejsi,viac vypolstrovany,urcite je spratnejsi a je uplne lahulinky..
@mimikas mojko ja som si kupila uz dvojo rifli krasnych a poviem ti 40+60eur na 2mes sa ti neoplati, kup si v HM leginky cista bavlnka , za 9,99eur 😉 mam ich a su pohodlne, tretie rifle si uz kupovat nejdem, u nas uz 12stupnov takze bude teplo coskoro 😀 ja vcera musela kupit topanky lebo neobujem na tie moje opcuhnute nozky nic 😖 takze 45eur kozene a zdravotnicke pekne pohodlne rovne bez opätku(kezde opätkove sa nesmu v tehu) 😝 snehulky mam tiez vsetko o cislo väcsie 😉 vcera som bola na cistenie zubkov chodim raz rocne, tak ich mam krasne biele 😨 ale Eliaskovi sa nepacili tie zvuky troch roznych zariadeni cim to cistila, tak ma tak kopkal ze sa aj sestricka smiala, sa prevalil na bok iba taka gulka 😅 a kopkal bolo vidno az niekolko cm ako kope do hora 😅 tak som ho hladkala ruckami, tak ale kopkal dalej 😀 😀 😀 inak s tym jedlom, je to tak ze po 24tyzdni sa ma jest len malinke davky kvoli zaludku, (ved vies aj mna palila zaha predvcerom tak mam vsetko nastudovane) 😉 male davky a castejsie, ziadna kava, a tie mandle co si pisala pomozu fakt, ja dnes varila spenatikovu polievku a pecene kurca tak si predstav ze kurca som nemohla zjest len trosku stehna , lebo mi smrdelo 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 😕 dnes pridu svokrovci , svokra nadrboi zaclonu som dala sit do spalne, aby sa hodila ku obrazu, a to ma moj take specialne garnize tak sa to musi nadrobit no a sa podrz zaves belasej lesklen do tyrkisovej farby na jedno okno 167eur 😕 ma skoro totok................................. no a robila som vcera studenu tortu s kyslou smotankou a slahackou ananasovo piskotikovu tak sa tesim na nu 😅 kupila vcera aj tasku na drogeriu do nemocnice, zajtra kupim vsetko zvysne a som PRIPRAVENA 😀 😀 😀 😀 😀 😀 srandujem, este ma caka porodny kurz vo februari tak len nech pekne caka v brusku 😎
@agathachristie kludne si daj co ti chuti, dolezite aby si brala vitaminy, ja beriem cele tehu femibion plus zelezo co mi predpisala gyn....................magneizum si davam ...... cize ked aj zjes nieco zle aby si mala tie potrebne vitaminy v tele, preto sa predpisuju, lebo nie kazdej zene v tehu chuti vsetko zdraveeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja papam tak, ze zdravy obed a potom uz hocico na co ma moje brusko chut 😉
@sara34valentina mna v poslednom trimestri strašne pálila záha v noci , ani spať som od toho nevedela, tiež mi opuchli nohy že som si neobula veľa topánok čo som predtým nosila 😀
@looola mna palila zatial len raz, sa pamätam ze aj na zaciatku tehu som mala pocit ze mam nieco v hrdle ale nepalilo to...............teraz v 29tyzdni zacala zaha ale zatial len raz ale som myslelal ze mam infarkt (podobne priznaky>) no mandle mam nakupene ze ak to vypukne a snad stipka sody bikarbony babätku neuskodi ?? som si vtedy dala lebo nic mi nepomahalo
@sara34valentina ja som skúšala srkat mlieko , vraj neutralizuje kyselinu, chvíľu to pomohlo ale potom sa to vrátilo, každú noc som sa budila dňa to ...
@nicolettka2126 este, aby ti doktor nepovedal, ze to bude chlapcek :DDD
@agathachristie nooo zase aaaz tak vela toho nemam ze by som mala hrozu co s vecickami 😀 Vankusik a paplonik je biely takze to mi sedi na obe pohlavia, obliecky su obojstranne, z jednej strany take ako nanfotke cize dievcenske a z druhej strany take uplne neutralne, plachta na matrac je iba jedna dievčenská druha je zlta cize kludne aj pre chlapceka, ponozticky su tiez v pohodicke farbovo akurat mam na ceste jeden cisto dievcensky balicek-cca 45ks veciciek tak ten by som musela posunut dalej lebo tam teda pre chlapceka nie je nic 😀 Uvidime o 2tyzdne ci mi aj moha dr potvrdi dievcatko 😵
@nicolettka2126 ale tak snad ano,ved v dnesnej dobe modernej technologie uz su omyli velmi zriedkave 🙂
@sara22 tak snad 🙂 ved uvidime uz onedlho, hlavne nech je na 100percent zdravucke 😵
@looola ja mlieko nepijem,nepovazujem ho za zdrave....pijem len mandlovo ryžové 🐹Mandle lupane vraj pomozu,mne dnes nič nie je,mozno som to mala z kávy 🐰
@nicolettka2126 jasne,ze bude zdravunke😍😘😍😘😍😘krasne vecicky uz máš, krasnunke
@sara34valentina dakujem babika moja vytesujem sa neskutocne 😵 Kazdy den si aspon raz obzriem tie vecicky, uplne natesena som z nich 🙂

@agathachristie ja idem tiez 9.2. 🙂 Este dlllhych 13dni ale tak ono to urcite zase zbehne tak ze si to ani neuvedomime 🙂
A co ti bolo zle z pizze? Ci?
Ja som si v nedelu vecer chrumala chipsy pri telke a tiez som povedala ze nikdy viac..tak tazko mi ostalo na zaludok ze az bleeee 😅