V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina
@sara22 ani u mas moieko nenajdete len kokosove a ovsene a mandlove do oavy 🙂
@sara34valentina mojko ja rifle praveze mam este z maleho tehi, neake leginy musim pozhanat, vcera som si kupila krasne tuniko-saty v Marks and Spencer, tak sa z nich tesim 🙂 no mna strasne maly tlaci v bruchu na jednej strane ani vystret sa nemozem poriadne. Pri prvom som to nemala Viktorko mi lezal na chrbate, tam ma boleli krize ale brucho som mala malinke, toto je neaky velky aktivec a snazi sa prebit vom cez brucho asi 🙂
@sara34valentina ja zas mlieko nemám rada ale vtedy som skúšala všetko keď sa mi tá kyselina až do úst vracala 🙃
@badimeria my sa mame dobre,okrem neuveritelnej unavy a velkeho brucha ani neviem,ze som tehotna. Stale necitim pohyby,uz z toho zacinam byt nervozna,lebo ako druhorodicka by som ich uz mala citit 😒 buduci stvrtok mame poradnu a tripple testy,tak uz nech to je,aby som bola kludna..
@mimikas a kde mas masielko? ja grizik papam len s uskvarenym fajnmy domacim masielkom a na to granko a skoricu 😉 neee takto na sucho 😀 😀 😀 😀
a ostrihala som svoje dlhe vlasy na kratke, kto je zvedavy , album ja moze kuk 🙂
Ahojte zienky 🙂 ako sa mate ?? Dufam,ze uzivate tehulkovanie viac ako ja ...najradsej by som isla uz na na matersku...🙂 popravde sa neviem dockat tych 6 tyzdnov co budem doma "oddychovat" 🙂 ja sa vobec necitim tehotno,okrem toho ze cela rastiem..fuurt sa nahanam..kopu roboty uz ma ide z toho vystriet
.. Do toho sa stahujeme,za dva a pol mesiaca svadba,do toho na moj len vytaca,tak by som najradsej na vsetko vys*ala a isla sa asi opit...🙂 a inak asi si za vsetko mozem sama,lebo vsetko musi byt po mojom 🙂 a nikto nic nechape 🙂 ☹ pomooc 🙂 koniec vylevu ...pekny vecer :-*
@melisssssa jaj to bolo aké dobrééééééééééé 😀 😀
@evi789 som rada,ze som Ta pobavila 🙂 🙂
@melisssssa inak ja mam podobne pocity a problemy,aj s tym opitim 😂 a to ani nemam pocit,ze by som chcela mat vsetko po svojom..😊
@sara22 som rada,ze v tom nie som sama 🙂 porodime a pojdeme na jeden 🙂
@melisssssa jasnackaaaa 👍
@melisssssa jasne ze musi byt po nasom 😉z toho si nic nerob,este ta drahy vytoci viac krat,to du hormony draha 😁😁😁😁😁😁
@sara34valentina je mi to jasne moja, že ma vytoči este 🙂 🙂 mne moc teraz nechýba 😀 😀
@melisssssa
@sara34valentina inak ja som toto hadanie pri petre vobec nemala,nechapem,co to teraz je..
@sara22 neboj sme natom rovnako tiez aom druhorodicka a stale neviem ci su to creva alebo malinke 🙂)a tiez to neni stale bola som na kontrole a zecraj to vyzera na chlapca tak uvodome poradna 9.2. A to specialne sono v druhom trim.mame 22.2. A to uz bude 100% tak sa nebojkaj do 20tyzdna ich isto budeme citit
@badimeria gratulujem 🙂 a ako sa citis?
@badimeria babule ja tiež nič necitim este .sice ja som este len prvorodička, tak ratam este 2-3 týždne a hadam to začne 🙂 a na kontrolu idem aj ja 9.2... tak som zvedava co sa ukrýva 🙂
melisssssa ja som cítila pohyby okolo 20.tý
@agathachristie ahoj moja ale namna sa toto tehu vsetko lepi pride mi ze kazdy tyzden spadnem na dno vzdy sa zdvihnem a idem dalej furt nieco ale neviem sa dockat konca asi aom divna ale vobec si to tehu neuzivam ☹ a ty ?
@melisssssa @sara22 no kocky som zvedava ktora znas bude prva 🙂 skor ktore miminko ja ai uz ani nepametam ake to bolo a kedy pri prvom?A ked to zacneme citit uvidi to aj manzel ci to nebude viditelne iba budem citit???Uz fakt neviem 🙂))

@sara34valentina mas recht,ja tiez mlieko povazujem za nezdrave 😉