V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ajojte babulky moje, ja sa citim uplne perfektne tento druhy trimester je vynikajuci aj mam energie kopec ani zle mi nie je usmievava som vkuse 🙂 Dufam ze mi to vydrzi co najdlhsie 😅 A dnes uz 19.tt o tyzden sme uz v polovickeee juuj letii to 🙂 Aj brusko idem pridat do albumiku, cerstvo odfotene 🙂 Milujem tu moju lopticku 🙂
@agathachristie to sa nebojkaj dietatko cim je vacsie viac tlaci aj na branicu mas pocit ze lapis po dychu a neda sa ti dychat mna chrbat boli aj ked nieaom tehu celozivotne mam velke cicy 🙂)) jasne nech je babo ok my zvysok prezijeme az ti zavidim ze uz si tak daleko.Mne sa to vlecie aspon mam ten pocit.Niekedy sa mi chce plakat zas nespim poriadne a to druhy trim.ma byt zena plna energie a ja vobec stale by som spala
@agathachristie neboj to zvladneš 🙂 lebo kto iný .ked nie ženy 🙂 zober lehatko do robotky 🙂 mne je teraz fajn dufam, ze to vydrži co najdlhsie 🙂 pekny vikend
@badimeria to som teda aj ja zvedavá ktore mimi bude z nas prve 🙂 všetky sme tuším okolo toho 17.7.ja tak tajne dufam, že porodim o týžden skor ,aby to bolo nečakane a nemusela tolko mysliet na to , že hmm zajtra mam termin, hmm dnes mam rodit,hmm vcera som mala 🙂 😀
@sara34valentina mnaaaaam moja ty ake dobroty robiiis 😵 Tvoj drahy sa musi mat pri tebe uuuzasne 😉
@melisssssa dobrý nápad šéf sa poteší 😄
@melisssssa som zvedava,kedy to dam ja, 18.6.je moj muz,17.6.je jeho synovec,ja som koniec juna.. Ak to bude racik,budeme doma 3raci a 1valentinsky vodnarik 😀
@sara34valentina boze,obdivujem ta,ze mas na taketo vyvaranie a vypekanie energiu.. Ja som sa dnes donútila spravit cesto na wafle na zajtrajsie ranajky a aj to len kvoli nevlastnej dcere,ktora mala meniny a miluje ich...inak by mi za nimi len sliny dalsich x tyzdnov tiekli 😀
Ahoj te, kto sa chystá vo feb. Rodiť v NZ ?
zenyyyyyyyy zacala som 30tyzden ja tomu neverim ako rychlo to utekaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀idem upiect daky bananovy stavnaty kolacik kakaovy s cokoladkou na svoj 30tyzden tehu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
peknu nedelu zienky ♥
@sara34valentina veľká gratulka 😀 😀 😀 😀 😀 💜💜💜💜 a neuveriteľne rýchlo letí ten čas :-O
@miamoja2012 ahooj! Ja som tam rodila malého. ..Alex to bolo v roku 2007. 🙂
@evi789 veru rychlo neuveritelne rychlo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 onedlho ho budem mat v naruci jujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjteskam sa ♥
@nicolettka2126 Moja, druhý trimester je naj naj....ja som to tiež tak pociťovala, práve bolo aj leto. ..horúco atď. .Takže super! Uzivaj si ho 🙂 :-*
@sara34valentina
Joj to bude krásne 😙😙😙!
Ale aj to co teraz cítiš, pohyby,že? Aj sa naťahuje malý poriadne? Ja sa pamätám že normálne som mala spicate do boku..au 😀
@evi789 ano natahuje po 30tyzdni by sa mal otocit a neviem ci sa vcera nahodou uz neotocil 🙂 dolu hlavickou, neviem , uvidim az vo februari na sone 🙂 ale kope riadne vcera sme videli ako mi boxoval pekne vsade do stran uz je velky cca moze mat 1320g 😀 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina jaaaj to je tak krásne že? I keď to niekedy bolí 😀 .
nooo uvidíš teda vo februári. ..Ale môže byť ak si cítila ☺😊😉
@evi789 no brusko sa zmenilo slo nadol a je v strede predtym bolo vsade 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 preto ten pocit uvidime 😅 😅 😅 😅 juj peciem z hlavy kolac, co dala spajza 🙂 korpus maramorovy vajickovy aj kakaovy rum trosku cvrkla , dam na neho kavu pokvapkam asi, banany, cokoladu , kokos, slahacku , struhanu coky 🙂 ha ha ha no som zvedava ja nezvykla piect kolace nikdy , len dva druhy 🙂 toto z hlavy len tak 🙂 som zvedavaaaaa 😀 😀 😀 😀
@sara34valentina 😀 ukáž potom 😀 som zvedavá 😉 ale podľa ingrediencii bude faaaajn 😀
@evi789 uz je v chladnicke,necham ho 3-4hod nech stuhne cokolada 😉takze korpus mramorovy s kakaom polku,frkla Rum,pokvapkala upeceny kavou, jahodovy dzem trosililinku potrela,banany,smotanovy husty puding,varena cokolada, kokos.....podavat ho budem so slahackou 😉tolko Kaloriiii ze az 😂 potom vyfotim ked stuhne
@sara34valentina :-P :-P :-P huuuuu to vyzerá ako dobreeee!
Sikovna si veľmi ale veď ty vo všetkom tak experimentujes 😀
@evi789 mnam
@sara34valentina jaj,jaj,jaj 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 tak dobrú chut Vam 🙂 urcite chutí velmi dobre! 🙂
@sara34valentina ja som vzdy podla stikutky malej sa uistovala,ze je dole hlavickou. Ak ju citis v podbrusku,tak je hlavickou dole 😉
Kolacik je mnam,mnam,ja som dnes opat langose robila 😀
Btw,ked som sem zacala pisat,si bola v 16tt a ja tusim po ovulke 😀 a teraz ja koncim 16tt a ty 30tt,no nenormalne to leti..
@sara22 joj veru, letiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...no neviem furt dade inde kope este nevidim ci to nozky alebo rucicky hlavicku citim na boku je tam tvrdsie 🙂 sama neviem, som prvy krat tehu tak neviem, len sa mi vcera zdalo ze je uz dolu otoceny ale kope aj dolu no uvidime chudacik ma menej miesta uz 😉
@sara34valentina to "kopanie" dolu mozu byt ramienka. Skus podla tej stikutky,ak ju mava 🙂 ja som vzdy chcela,aby mi cez kozu bolo vidiet obrysy,no nikdy nebolo..asi mam vela podkozneho tuku na bruchu ☹

@badimeria to mi je luto... snad sa to casom zlepsi. hlavne je ze babu bije srdiecko 🙂
ja sa rozpadavam na kusky asi... neviem chodit, neviem uz dokonca ani sediet len lezat. chrbat boli.. mam zachvaty ze nemozem dychat a busi mi srdce. neviem co mi je. a buduci tyzden mam ist po 2 tyzdnoch do roboty.. no chce sa mi plakat ked si to predstavim :D
hlavne nech uz mame nasich milacikov pri sebe 🙂 pre nich vsetko