icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
27. jan 2016

@sara34valentina mas recht,ja tiez mlieko povazujem za nezdrave 😉

mimikas
27. jan 2016

@sara34valentina
@sara22 ani u mas moieko nenajdete len kokosove a ovsene a mandlove do oavy 🙂

mimikas
27. jan 2016

@sara34valentina mojko ja rifle praveze mam este z maleho tehi, neake leginy musim pozhanat, vcera som si kupila krasne tuniko-saty v Marks and Spencer, tak sa z nich tesim 🙂 no mna strasne maly tlaci v bruchu na jednej strane ani vystret sa nemozem poriadne. Pri prvom som to nemala Viktorko mi lezal na chrbate, tam ma boleli krize ale brucho som mala malinke, toto je neaky velky aktivec a snazi sa prebit vom cez brucho asi 🙂

looola
27. jan 2016

@sara34valentina ja zas mlieko nemám rada ale vtedy som skúšala všetko keď sa mi tá kyselina až do úst vracala 🙃

sara22
28. jan 2016

@mimikas tak dnes mi dosli tie taptapki a su hrozne velke,aj ked som jej nozku merala a sla podla toho 😀 v tom obchode s barefootkami,co si spominala,maju aj taketo capackove prve topanocky v malych cislach,ci len pre velkacov?

mimikas
28. jan 2016

@sara22 v malych maju viac cisel 🙂 skus pozriet na to Barefootovo na Tomasikovej maju predajnu tam mozes aj poskusat

badimeria
28. jan 2016

@sara22 jasne dakujem ti moja za radu a ako sa mi tu mate?

mimikas
28. jan 2016

Moj obed 😀

sara22
28. jan 2016

@badimeria my sa mame dobre,okrem neuveritelnej unavy a velkeho brucha ani neviem,ze som tehotna. Stale necitim pohyby,uz z toho zacinam byt nervozna,lebo ako druhorodicka by som ich uz mala citit 😒 buduci stvrtok mame poradnu a tripple testy,tak uz nech to je,aby som bola kludna..

sara22
28. jan 2016

@mimikas ja by som si tie palacinky dala,no nemam okrem muky ziadne suroviny doma 😁

mimikas
28. jan 2016

@sara22 toto je krupica ale vecer budu palacinky 🙂
budem 3 dni plakat ze ma pali zaludok 🙂

sara22
28. jan 2016

@mimikas jop,jop,spoznala som krupicu 🙂 tu som nejedla vyse 8rokov,od kedy nemozem lepok..milovala som ju so skoricovym cukrom 🙂

sara34valentina
28. jan 2016

@mimikas a kde mas masielko? ja grizik papam len s uskvarenym fajnmy domacim masielkom a na to granko a skoricu 😉 neee takto na sucho 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
28. jan 2016

My boli dnes v nakupnom Centre takze som si dala v pube,kde je asi 60druhov reznov taliansky Rezen plneny paradajkami, Mozzarella,sunkou a parmesanom 😉😉😉

sara34valentina
28. jan 2016

a ostrihala som svoje dlhe vlasy na kratke, kto je zvedavy , album ja moze kuk 🙂

melisssssa
28. jan 2016

Ahojte zienky 🙂 ako sa mate ?? Dufam,ze uzivate tehulkovanie viac ako ja ...najradsej by som isla uz na na matersku...🙂 popravde sa neviem dockat tych 6 tyzdnov co budem doma "oddychovat" 🙂 ja sa vobec necitim tehotno,okrem toho ze cela rastiem..fuurt sa nahanam..kopu roboty uz ma ide z toho vystriet
.. Do toho sa stahujeme,za dva a pol mesiaca svadba,do toho na moj len vytaca,tak by som najradsej na vsetko vys*ala a isla sa asi opit...🙂 a inak asi si za vsetko mozem sama,lebo vsetko musi byt po mojom 🙂 a nikto nic nechape 🙂 ☹ pomooc 🙂 koniec vylevu ...pekny vecer :-*

evi789
28. jan 2016

@melisssssa jaj to bolo aké dobrééééééééééé 😀 😀

melisssssa
28. jan 2016

@evi789 som rada,ze som Ta pobavila 🙂 🙂

sara22
28. jan 2016

@melisssssa inak ja mam podobne pocity a problemy,aj s tym opitim 😂 a to ani nemam pocit,ze by som chcela mat vsetko po svojom..😊

melisssssa
28. jan 2016

@sara22 som rada,ze v tom nie som sama 🙂 porodime a pojdeme na jeden 🙂

sara22
28. jan 2016

@melisssssa jasnackaaaa 👍

sara34valentina
28. jan 2016

@melisssssa jasne ze musi byt po nasom 😉z toho si nic nerob,este ta drahy vytoci viac krat,to du hormony draha 😁😁😁😁😁😁

melisssssa
28. jan 2016

@sara34valentina je mi to jasne moja, že ma vytoči este 🙂 🙂 mne moc teraz nechýba 😀 😀

sara22
28. jan 2016

@melisssssa
@sara34valentina inak ja som toto hadanie pri petre vobec nemala,nechapem,co to teraz je..

badimeria
29. jan 2016

@sara22 neboj sme natom rovnako tiez aom druhorodicka a stale neviem ci su to creva alebo malinke 🙂)a tiez to neni stale bola som na kontrole a zecraj to vyzera na chlapca tak uvodome poradna 9.2. A to specialne sono v druhom trim.mame 22.2. A to uz bude 100% tak sa nebojkaj do 20tyzdna ich isto budeme citit

agathachristie
29. jan 2016

@badimeria gratulujem 🙂 a ako sa citis?

melisssssa
29. jan 2016

@badimeria babule ja tiež nič necitim este .sice ja som este len prvorodička, tak ratam este 2-3 týždne a hadam to začne 🙂 a na kontrolu idem aj ja 9.2... tak som zvedava co sa ukrýva 🙂

looola
29. jan 2016

melisssssa ja som cítila pohyby okolo 20.tý

badimeria
29. jan 2016

@agathachristie ahoj moja ale namna sa toto tehu vsetko lepi pride mi ze kazdy tyzden spadnem na dno vzdy sa zdvihnem a idem dalej furt nieco ale neviem sa dockat konca asi aom divna ale vobec si to tehu neuzivam ☹ a ty ?

badimeria
29. jan 2016

@melisssssa @sara22 no kocky som zvedava ktora znas bude prva 🙂 skor ktore miminko ja ai uz ani nepametam ake to bolo a kedy pri prvom?A ked to zacneme citit uvidi to aj manzel ci to nebude viditelne iba budem citit???Uz fakt neviem 🙂))