V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina ale tebe na jednej foto bolo pekne vidiet obrysy..
@sara22 no to ano to sa vtedy pekne dalo fotit, ved uvidime : 😉
caute kocky. Ako sa mate a aky ste mali vikend? Ja taky rozlietany, Viktorko je chory tak som uplne hotova a unavena a on aj napriek tomu ze je chory ma energie dostatok 🙂. Inak dnes zacinam 5 mesiac, nechce sa mi verit ze uz 🙂. Alanko ma krasne kopka, uz ho celkom dobre citit, aj ked sa mi zda lenivy a nekope neako aktivne, najvac vecer ma sem tam stuchne
@mimikas Ahoj, to sa bude stupnovat s tym kopanim neboj nic..my kludne víkend,v nedelu robil,tak ja piekla kolac 😳 dnes masaz o stvrtej,potom Ideme kuk tablet,a rychlovarnu kanvicu,dosla po 11rokoch😁drziak na uteraky....zajtra farbu kupit,zeleninove do detskej Komodu.dnes som taká akoby ma valec presiel😣
@mimikas *zeleninove haha zelenkavu farbu😁😁😁😁😁😁😁😁len na jednu stenu a na to sa nalepia zvierata,vsade po stene
@mimikas ajooj moja, malinkemu prajem rychle uzdravenie a tebe prival novej energie 😉
Mna malinka uz kopcuje pocas celeho dna 🙂 Doteraz to bolo povacsine vecer ked som isla spať ale teraz uz aj cez den 🙂 Sice to nie su take veeelke kopance ale uz je to dost jasne citelne 😀 A ked sruchne taku vacsiu tak je to aj vidno na brusku 😵
@nicolettka2126 u mna nic nevidno, asi koli zvacsenemu tuku 🙂 ono ja som ho do teraz citila len ako steklenie tak ma tesi ze konecne aj stucha 😀 dnes som citila ze kopal ked sme boli u lekarky s malym 🙂.
@mimikas je to krasne ako sa to stupnuje 😵 Uz nam davaju jasne najavo ze oni uz nie su ziadne malinke zubrienky ale velke babatka 😵
@sara34valentina hehe som rozmyslala ze zeleninova farba, neako mi nedoslo ze sa bavime o farbe na stenu 😀. Inak vsimas ze drobciak ma meno Alan? Neako mi to pre neho prischlo, som si s nim na tu temu pokecala a dal suhlas kopkanim ze sa mu to meno paci 🙂 Viktorko sa s nim zacal rozpravat a vcera mu vysvetloval kolko ma dinosaurov a ktore mu pozicia a na ktore je este maly. No sme sa na nom bavili. Dnes mi zas v lekarni vysvetloval kedy uz porodim, ze chce Alankovi kupit hracku 😀. On to tak rozpraval ze sa tam vsetci na nom schuti smiali.
@nicolettka2126 no ja presne citim kde je 🙂 dva dni sa zasekol v pravom boku tak ze som nevedela ani lezat poriadne take bolesti, v noci som si lahla na pravu stranu a tak ma kopal ze ma zobudil normalne ze nech sa otocim. Teraz sa prestahoval na lavu stranu 🙂 mne sa to steklenie dost aj pacilo 🙂
@mimikas ja mam zase pocit ze moja mala je poroztahovana po celom brusku 😀 😅 5minut neobsedi na jednom mieste 🙂 Raz je tam raz uplme inde, proste cestuje 😀
Baby skončila som v nemocnici pre vysoký tlak. Držte mi palce nech ma čím skôr pustia.
@agathachristie ochhh moja drz saaaaa, ake hodnoty si mala???
@nicolettka2126 160/100
@agathachristie ojjj bozinku a co ti povedali doktori v nemocke?? Aky je teraz postup?
@agathachristie juj mojko a mozes ist na PN? Takto do prace asi nemozes chodit, pekne relaxuj, kasli na robotu miminko je dolezitejsie
@agathachristie mojko drz sa snad to neni ta preklampsia tiez mam vysoky tlak a musim merat 3x do dna a pisem do takej knizky zajtra stym idem k dr a ak to je tak nasadi mi lieky na tlak a aky si mala?A to lezis na gynekologii?Drzim palce nech ta skoro pustia
@mimikas
@nicolettka2126 som PN už 2 týždne lebo mi busilo srdce a mierne vyšší tlak+ slabosť. A dnes to takto vyvrcholilo. Doktori len ze malému bije srdce a monitor ok. Inak mi nikto nič nepovie. Dali mi na stolík lieky a ani neviem ze aké.
@badimeria áno na gyn . 160/100 ale asi len 3 hodiny odvtedy normal tak neviem.
@agathachristie jasne asi ta posleduju alebo daju lieky ak to tal bude haprovat ale ak nemas boelkoviny v moci malo by to byt ok.oddychuj nech ste v poriadku
@agathachristie mojenko a kde si na Kramaroch ci v ruzinove? Mojko od 32tt mozes ist kludne na matersku, takze 2 tyzdne si daj PN a potom uz mozes mat normalne matersku. Hlavne aby si vydrzala aspon do 34tt, potom uz bude vsetko ok a miminko dost velke aby sa hoc aj hned narodilo.
@mimikas nie v Ružinove. Neviem kedy pôjdem nemám od gyn. Ešte žiadny papier na materskú a vôbec neviem ako to chodí. Ja dúfam, ze ked mam tlak už ok tak ma tu nebudú držať.
@agathachristie mojko no a kolko si tam? Oni ta budu drzat minimalne 3 dni 🙂 koli poistovni. Ale najdolezitejsie je aby ste obe boli zdrave a hlavne aby bola mala v tvojom domceku co najdlhsie
@agathachristie ojeeeee tak sa drzkaj, snad budes coskoro fit😊
@mimikas zlaty maly,tak sa uz teska na braceka juhuuuuuu
@agathachristie juuj to mi je luto...drz sa ,za chvilku bude dobre 🙂
@sara34valentina niekedy ma take nalady ze sa tesi, niekedy mi povie ze nechce braceka 🙂 no urcite bude dost ziarlit, kedze on je uz dlho jedinacik a este k tomu aj strasny mojkac 😀 . Ale dnes zabava dna, drobec v bruchu ma neako bolestivo kopal kym sme sa isli s Viktorkom najest a mu hovorim, to miminko ma v bruchu party, Viktor sa tak strasne zacal smiat ze som nechapala. poobede lezime na posteli, Viktor mi zdvihne a zacne kricat, Alan vstavaj, co spis, maj party a strasna zabava, tak hovorim uz si ho zobudil a ma party na to Viktor sa tak zacal smiat az mu slzi isli :ze party v bruchu" no som nechapala ale detska logika nema niekedy zmysel nie? Ale hlavne sa bavil, uvidime kolko mu to vydrzi.
@agathachristie bielkoviny v moci boli ok? Podla mna si ta tam nechaju na sledovanie,preeklampsia je velmi nebezpecna,tak si to nerisknu v 30tt. Ale zvykaj si na tu nemocnicu,o chvilu tam stravis 4najkrajsie dni 😉

@sara22 no dufam uvidime daco moja znama aj fotky narobila tak pekne bolo vidiet nozky 😖 a mne tiez nevidno asi mam vela tuku 😀 😀 😀