V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas moooj zlaty 😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘
@sara22 to ešte len zacne 😉😉😉😉😉
@sara34valentina ano,som s tym zmierena,ze tie chute este len pridu 😀 no do teraz som mala skor chut na kysle,jablkovy dzus,kyslu kapustu,paradajky a syry a teraz salama,cokolada,pomarancovy dzus..ako ked som petru cakala 😀
@mimikas tak to si ma nepotešila ze 3 dni 😭 som tu prvý deň.
@sara22 áno všetko ok len tlak bol vysoký ale aj to už ok
@agathachristie a co povedali,kedy ta pustia? Nemozes ostat potom na PN? Na MD sa chodi v 34tt,v pripade zdravotnych komplikacii moze doktor napisat v 32tt. Treba si to u Dr.vypytat,je to take potvrdenie do socialky podobne PNkovemu papieru. Robota neutecie,neriskuj to a radsej ostan doma uz.
@sara22 ja som už 2 týždne PN len včera bol tlak taký ze nemocnica. Keď som sa pýtala ako dlho tu budem tam ma vysmiali odkiaľ to majú vedieť. Nikto ti nič nepovie nikto sa nebaví...dúfam, že max 3 dni. Dnes ráno tlak zas dobrý. Do roboty sa už asi nevrátim, to by som bola sprosta lebo podľa mňa ten včerajší vysoký tlak spôsobilo písanie si o robote s kolegyňami.
@agathachristie mozno ti daju tabletky a magnezium doma uzivat,ja som mala po porode dopegyt a magnezium a ked som prisla domov,musela som to po 2dnoch vysadit,lebo som uz mala tak nizky tlak,ze som odpadavala..
@sara22 no uvidíme. Po vizite to vyzerá nádejne ze dnes alebo zajtra pôjdem domov. Držte palce 😊
@agathachristie super,doma je najlepsie 🙂
Malickemu sa v mojom brusku ckalo 😍 prekrasny pocit mooooooj 😘
@sara34valentina a kde si to citila? Jore,ci dole?
@agathachristie drzim palce aby si isla hoc aj teraz a sups na PN a relaxovat
@mimikas asi ma pustia zajtra ráno. Ak nie tak neviem 😄 vďaka
@sara22 viac dole pod pupkom na pravo, tak cca 3min kazde 2-3sekundy 😉
@sara34valentina tak potom tam ma hlavicku 😉 este sa moze x-krat otocit,ale aj nemusi 😊 uvide,aky je gymnasta 😝
@sara22 joj zlatunky.... 10tyzdnov este 🙌🙌🙌🙌🌸🌸🌸🌸🌸
@sara22 @melisssssa co kocky moje stale nic?Ja stale nic take necitim mozno nieco ako pohyn criev ale ako kopancek nie ☹ a to som vcera bola na poradni mapa som mat az 9.2.ale volala ze neordinuje vtedy a zas mi sono neurobila nervy moje
@badimeria, @melisssssa ja uz citim od nedele vecera 😊 v nedelu este len take plavanie,ale bolo jasne,ze to creva nie su a v pondelok vecer,ked dosiel manzel z prace a ja som lezala na gauci(mala uz spinkala) sa male tak vytesovalo,ze ma aj 2x tak jemnucko koplo..zasa necakam nejake silne kopance od 12centimetroveho prcka 😁 dnes idem pozriet surodenecky kocik a zajtra uz poradna 😊
@sara22 pytala som a ona furt ze to sa nesmie furt ozarovat ☹ tak teraz musim cakat do 22.2.co ideme na to specialne sono v 2.trim. ach anad sa dovtedy miminko ozve nech som pokojna a viem zeto je ono super tak sa tesim a ked polozis ruku na brusko tak to citis ci to je este iba take vnutorne?
@badimeria cca koniec 17tt zaciatok 18tt, ale teda kopanie to nebolo, mna stekli velmi, normalne akoby ma niekto steklil, teraz uz sem tam aj stuchne ale stale velmi slabulinko. Ono zalezi kde mas placentu, ak je pred babom v predu tak citis slabsie a neskor, ja pri prvom som citila az 21tt 🙂 a teraz tiez len slabunko, akor ked si lahnem rovno citim presne kde lezi lebo tam mam brusko tvrdsie. Ale uz aj ja chcem silne kopanceky 😉
@melisssssa ale ty si prvorodicka,nie? Ja som pri prvej pohyby citila az tiez tak okolo 20-21tt,placentu som tiez mala vpredu.
@badimeria ja by som si postavila hlavu,ved raz za mesiac je neskodne.. A viem,ze ak si sama utz vyziadas,je ti ho povinna spravit,no musis si to zaplatit.. My uz za par hodin ideme 🙌

Baby,prave som doslova zozrala celu udenu makrelu so salatom,zavaranymi sampinonmi(milujem ich,mnam😊) a redkovkou. Dufam,ze mi to dovoli v noci spat 😀 este by som si supla pre chut kusok cokoladky 😀
Btw,zacinam mat chute ako som mala pri malej..