icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
1. feb 2016

Baby,prave som doslova zozrala celu udenu makrelu so salatom,zavaranymi sampinonmi(milujem ich,mnam😊) a redkovkou. Dufam,ze mi to dovoli v noci spat 😀 este by som si supla pre chut kusok cokoladky 😀
Btw,zacinam mat chute ako som mala pri malej..

sara34valentina
1. feb 2016

@mimikas moooj zlaty 😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘

sara34valentina
1. feb 2016

@sara22 to ešte len zacne 😉😉😉😉😉

mimikas
1. feb 2016

@sara22 hehe ja som teraz dojedla asi 1kg hrozna a veru neviem ci neprasknem, nehovoriac o tom co vsetko som dala na ranajky a obed, ja budem ako gula do porodu

sara22
1. feb 2016

@sara34valentina ano,som s tym zmierena,ze tie chute este len pridu 😀 no do teraz som mala skor chut na kysle,jablkovy dzus,kyslu kapustu,paradajky a syry a teraz salama,cokolada,pomarancovy dzus..ako ked som petru cakala 😀

agathachristie
1. feb 2016

@mimikas tak to si ma nepotešila ze 3 dni 😭 som tu prvý deň.

agathachristie
1. feb 2016

@sara22 áno všetko ok len tlak bol vysoký ale aj to už ok

sara22
1. feb 2016

@agathachristie a co povedali,kedy ta pustia? Nemozes ostat potom na PN? Na MD sa chodi v 34tt,v pripade zdravotnych komplikacii moze doktor napisat v 32tt. Treba si to u Dr.vypytat,je to take potvrdenie do socialky podobne PNkovemu papieru. Robota neutecie,neriskuj to a radsej ostan doma uz.

mimikas
1. feb 2016

@sara22 to bude tym ze cakas babu 🙂

sara22
1. feb 2016

@mimikas zeby? 😀 ved muza porazi 😀 no uvidime,vsetci tvrdia,ze chalan..ja vobec netusim a ani sa nad tym nezamyslam,aby som potom nebola prekvapena a babatko nemalo pocit,ze som sklamana 🙂 asi skusim tedt so sodou bikarnonou zo srandy :-P

agathachristie
2. feb 2016

@sara22 ja som už 2 týždne PN len včera bol tlak taký ze nemocnica. Keď som sa pýtala ako dlho tu budem tam ma vysmiali odkiaľ to majú vedieť. Nikto ti nič nepovie nikto sa nebaví...dúfam, že max 3 dni. Dnes ráno tlak zas dobrý. Do roboty sa už asi nevrátim, to by som bola sprosta lebo podľa mňa ten včerajší vysoký tlak spôsobilo písanie si o robote s kolegyňami.

sara22
2. feb 2016

@agathachristie mozno ti daju tabletky a magnezium doma uzivat,ja som mala po porode dopegyt a magnezium a ked som prisla domov,musela som to po 2dnoch vysadit,lebo som uz mala tak nizky tlak,ze som odpadavala..

agathachristie
2. feb 2016

@sara22 no uvidíme. Po vizite to vyzerá nádejne ze dnes alebo zajtra pôjdem domov. Držte palce 😊

sara22
2. feb 2016

@agathachristie super,doma je najlepsie 🙂

sara34valentina
2. feb 2016

Malickemu sa v mojom brusku ckalo 😍 prekrasny pocit mooooooj 😘

sara22
2. feb 2016

@sara34valentina a kde si to citila? Jore,ci dole?

mimikas
2. feb 2016

@agathachristie drzim palce aby si isla hoc aj teraz a sups na PN a relaxovat

agathachristie
2. feb 2016

@mimikas asi ma pustia zajtra ráno. Ak nie tak neviem 😄 vďaka

sara34valentina
2. feb 2016

@sara22 viac dole pod pupkom na pravo, tak cca 3min kazde 2-3sekundy 😉

sara22
2. feb 2016

@sara34valentina tak potom tam ma hlavicku 😉 este sa moze x-krat otocit,ale aj nemusi 😊 uvide,aky je gymnasta 😝

sara34valentina
2. feb 2016

@sara22 joj zlatunky.... 10tyzdnov este 🙌🙌🙌🙌🌸🌸🌸🌸🌸

badimeria
3. feb 2016

@sara22 @melisssssa co kocky moje stale nic?Ja stale nic take necitim mozno nieco ako pohyn criev ale ako kopancek nie ☹ a to som vcera bola na poradni mapa som mat az 9.2.ale volala ze neordinuje vtedy a zas mi sono neurobila nervy moje

sara22
3. feb 2016

@badimeria, @melisssssa ja uz citim od nedele vecera 😊 v nedelu este len take plavanie,ale bolo jasne,ze to creva nie su a v pondelok vecer,ked dosiel manzel z prace a ja som lezala na gauci(mala uz spinkala) sa male tak vytesovalo,ze ma aj 2x tak jemnucko koplo..zasa necakam nejake silne kopance od 12centimetroveho prcka 😁 dnes idem pozriet surodenecky kocik a zajtra uz poradna 😊

sara22
3. feb 2016

@badimeria a preco ti nerobila sono? Si vypytaj..

badimeria
3. feb 2016

@sara22 pytala som a ona furt ze to sa nesmie furt ozarovat ☹ tak teraz musim cakat do 22.2.co ideme na to specialne sono v 2.trim. ach anad sa dovtedy miminko ozve nech som pokojna a viem zeto je ono super tak sa tesim a ked polozis ruku na brusko tak to citis ci to je este iba take vnutorne?

mimikas
3. feb 2016

@badimeria podla mna to je blbost, sak nerobis si sono kazdy den ale 1x do mesiaca, nie? No toto cakanie na kopanceky je najhorsie, ked raz zacne kopkat sa ukludnis a budes vediet ze je OK

badimeria
3. feb 2016

@mimikas jasne uz sa tesim lebo takto zatial trpim a este ta ochota u dr vrrr teba kedy zacalo kopkat drobciatko?

mimikas
3. feb 2016

@badimeria cca koniec 17tt zaciatok 18tt, ale teda kopanie to nebolo, mna stekli velmi, normalne akoby ma niekto steklil, teraz uz sem tam aj stuchne ale stale velmi slabulinko. Ono zalezi kde mas placentu, ak je pred babom v predu tak citis slabsie a neskor, ja pri prvom som citila az 21tt 🙂 a teraz tiez len slabunko, akor ked si lahnem rovno citim presne kde lezi lebo tam mam brusko tvrdsie. Ale uz aj ja chcem silne kopanceky 😉

melisssssa
3. feb 2016

@badimeria
@sara22 baby ja este necitim..ako citim take akoby plavanie,ale skor myslim ,ze to budu creva...no som zvedava kedy to zacne 🙂

sara22
3. feb 2016

@melisssssa ale ty si prvorodicka,nie? Ja som pri prvej pohyby citila az tiez tak okolo 20-21tt,placentu som tiez mala vpredu.

@badimeria ja by som si postavila hlavu,ved raz za mesiac je neskodne.. A viem,ze ak si sama utz vyziadas,je ti ho povinna spravit,no musis si to zaplatit.. My uz za par hodin ideme 🙌