icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
9. feb 2016

@mimikas to ti verim 🙂 Ja som uz tiez bola velmi nedockava 🙂 Ale ujde to raz dva uviids 🙂

nicolettka2126
autor
9. feb 2016

@sara22 anoooo veru malinka bambulka sa predviedla naplno 🙂 Herecka jedna nasa tak by som ju uz vybozkaaaavala 🙂
A tvojej malinkej budu dnes robit tie testy na potvrdenie alebo vyvratenie?? Drzim velmi silno palceky aby bola cim skor fit a aby sa rubeola nepotvrdila, nech si uzijete naplno narodeninky 🙂

melisssssa
9. feb 2016

@nicolettka2126 tak to je super,ze je vsetko v poriadku..a to asi rovila v 3D,ze? Vies co hovorila,ze z jedneho profilu sa jej aj zda,z druheho,ze nie je vidno nic..a ze semenniky este nevidi ,tak to moze byt aj pipocnikova snura..,tak vydrzim este 3 tyzdne a uvidime 🙂 a ja podla toho co mi ukazovalo by som teda neidentifikovala pohlavie urcite 🙂

nicolettka2126
autor
9. feb 2016

@melisssssa nie nie praveze obycajne sono mi robila vob3c ani na chvilu neprepla do 3D 🙂 Mojej dr sa podarilo taky uhol spravit s tym strojom na mojom brusku ze som mala kraaasny pohlad zospodu na obe nozicky a pisulinku 🙂 Drzim teda velmi silno palceky aby si nabuduce uz aj ty vedela 🙂

sara34valentina
9. feb 2016

@nicolettka2126 tak pisulka teda 😁super💝💝💝💝💝💝💝💝

sara34valentina
9. feb 2016

Zeny ja len 31tyzden a chodim ako kacka 🐤🐥🐤🐥🐤🐥🐤🐥🐤sme boli potraviny nakupit a uz ledva prejdem,nohy tazke neunesu ma🐭

sara34valentina
9. feb 2016

Vcera sa nám znovu cikutkalo, moje zlaté e😍😍😍😍😍trvalo to asi 4-5minut juuuuj

melisssssa
9. feb 2016

@sara34valentina kraasne brusko 🙂 verim,ze uz zavadza..a to mas este 2 mesiace pred sebou.. 😀 bud rada aspon za pocasie🙂 my ak budeme mat 35°C v juli tak nas picne 🙂

agathachristie
9. feb 2016

Tak baby zas mi pohlavie nepozrela, ze az o tri týždne pri veľkom sone. Pritom srdiečko pozerala. Nemám už na to slov, ale hlavne je ze vsetko ostatne je ok 😊 male je dole hlavou 😊

mimikas
9. feb 2016

@agathachristie hlavne ze je zdrave ale mohla ti teda to pohlavie kuknut 🙂 sak aby si uz aj trosku vedela akej farby veci nakupovat. Inak ako sa citis?

mimikas
9. feb 2016

@melisssssa ani nehovor moja, ja sa toho leta trosku desim a neviem si predstavit ak bude 35C ako budeme s tymi brusiskami zit a nasledne teda byt vtedy v 600nedeli asi nebude naj 🙂 nevadi neako to hadam prezijeme

agathachristie
9. feb 2016

@mimikas už mám aj tak všetko kúpené. Takže je to už zvedavosť len 😊 dnes sa cítim dobre, tvrdnutie ustúpili trošku tak sa teším. Zozrala som skoro celú pizzu a idem vybuchnúť 😄 a ty ako?

mimikas
9. feb 2016

@agathachristie ja sa citim obrovska, mam neake mega brucho 😉, som kukala fotky a taketo brucho som mala v 8 mesiaci ako mam teraz. Drobciak ma uz pekne kopka, aj ked zatial jemne a mohlo by mu to aj ostat. ja sa citim nafuknuta a tiez beriem 2 az 3 x denne magnezium lebo mam dost bolesti v podbrusku. Cez vikend som vysavala a zmyvala dlazku a zas spinenie ☹ ale co uz musim to prezit do porodu. inak sa mam fajn, zacinam byt strasne pazrava a mat chute na totalne blbosti 😀

agathachristie
9. feb 2016

@mimikas asi by si sa nemala namáhať keď to spôsobuje spinenie. Nech sa radšej činí manžel.

mimikas
9. feb 2016

@agathachristie on sa cini len vies ake sme my ze y, mame pocit ze od nas to je lepsie 🙂

nicolettka2126
autor
9. feb 2016

@sara34valentina jeeej aky pupcek uz mas naaaadherneeee 😍😍😍 moja ani verit sa mi nechce ze uz pomaly ides rodit, uplne si pamatam na tvoj prvy testik este akoby to vcera bolo 😵 Kolkeho aprila presne mas terminik?? 🙂

nicolettka2126
autor
9. feb 2016

@agathachristie joooj ta tvoja dr cista lenivost sakraaaaaa...ved co by jej to urobilo keby o 5sekund dlhsie trvalo sono ach jaaaj...Ale hlavne ze je malinke v poriadku 😵

nicolettka2126
autor
9. feb 2016

@mimikas ty zena moja setri sa pekne!!!!!! Davaj mi pozor na Laurinkinho partacika 😉

melisssssa
9. feb 2016

@mimikas no na to 600 nedelie som ani nemyslela 🙂 ja sa uz vidim v auguste a v septembri ako budem vonku na teraske po kavickach chodit 🙂 🙂 :- D 😀

mimikas
9. feb 2016

@nicolettka2126 neboj davam na neho pozor 🙂 sak je to moje zlaticko a velmi sa na neho tesime a nevieme sa dockat 🙂 inak v medelu sme boli po kolisku taku drevenu klasicku, juj nadherna sa tesim ked to vsetko navlacime domov a prichystame miesto pre bubacika. Ved uz za par dni mame polovicu za sebou 🙂

sara22
9. feb 2016

@melisssssa podla mna na sono je vidiet zrnko,ked to je baba,pupocnik nepupocnik. Nasa mala zrno ukazkove,aj ja som to rozpoznala.. Tak nechapem,preco ti to nepozrela poriadne ☹ ale nabuduce uz snad bude vidiet 😉 kedy mas dalsi termin?

sara22
9. feb 2016

@nicolettka2126 az zajtra mi bude volat dokina,ze co a ako,kedy prist. Este zistuje,ci bol nahlaseny tento rok vyskyt rubeoly,ak nie,tak by to nemala byt ona. Ale uz ma ide porazit,furt teplotuje,aj ked uz len tak tesne nad 37,ale nieco sa v nej deje,lebo je velmi nervozna a umrncana ☹

melisssssa
9. feb 2016

@sara22 fuu baby neviem na ake sono chodite vy..,ale to co robila mne to je take machulkove,ze vidno co je hlava,telo,nohy,ruky,ale ziadne detaily..teda mozno ona vidi kde co je,ale ja ozaj pokial mi nepovie absolutne neviem ..mne to pride ako ked mi dala prvu fotku z niakeho7-8tt len zvacsene..tak uvidim az v tom morfo utz..

sara34valentina
9. feb 2016

@nicolettka2126 17.4. mam termin a dufam ze malicky vydrzi v brusku do terminu ♥ veru ani mne, dnes som si lepila tehu dennik (taka mila knizka od anne Gedes v tehu) a som lepila 28+30tyzden a kukala som strany a videla prvy testik toho dusika, a som hrda na to , a to poviem aj svojmu synovi ze sme si ho pekne naplanovali 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 veru akoby to bolo pred 3mes a uz je to 7mes 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ved aj tebe sa to krati , vsak si 20tt juj ako to utekaaaaaa 🙂

sara34valentina
9. feb 2016

@melisssssa dakujem, no neboj zvladnes to aj v lete, aj ked musim priznat ze ako som pribrala a sa pravidelne kremujem, olejcekujem sa aj viac potim hlavne kde som pribrala 😝 ale neboj az take teplo nebude,svagrina mala tiez v lete tehu a rodila v sept a novembri a opisala mi tie horicavy neprijemne , jej aj nohy puchli skorej, ale vsetko sa sa zvladnut neboj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mne pride skorej toto zimno jarne nachladnute pocasie blbe ,,,,raddsej by som to jarne uz a letne ja som jarny typ 😉

sara34valentina
9. feb 2016

@mimikas zena ty ma teraz dobre citaj !! SA SETRI AK NECHES DO NEMOCKY; takto som aj blaznila, som odzdobila stromcek, vysvala byt pozmyvala, dala prat zaclony a vecer som skoro skolabovala pri zehleni a potom povedala gyn ze mam skrateny krcok a pojdem do nemocnice ak sa nebudem setrit !! som sa setrila a krcok bol zase v norme !! o 4mm dlhsi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, som zvedava 25.2. to este sa nacakam ci je uz malinky otoceny dolu a ci som pekne uzatvorena lebo este mame cas 😕 SETRI SA ZENA LEBO TI PRIDEM DAT NA ZADOK !! 😉 😉 😉 😉 😉

sara22
9. feb 2016

@melisssssa toto je foto z netu,ale takto podobne vyzerala nasa pisulka 🙂 hned som to spoznala,ze to tam nic nestoji a nehompala,ale je tam zrnko 😀

mimikas
10. feb 2016

@sara34valentina mojenko praveze ja sa setrim, mam pocit ze nic nerobim len kvasim doma, v robote len sedim, potom sedim a sedim, nudim sa po pravde, ked si predstavim aka som bola kativna pre Viktorkovi a teraz aka som ako knedlicka leniva ☹

sara22
10. feb 2016

@mimikas a na tu jogu budes chodit? Ci ani to nemozes?

sara34valentina
10. feb 2016

@mimikas leniva,nileniva, šetrí sa......ja tiez každý,den daco porobim ale na to hned pauza.....ja uz ani nevladzem.... Nohy ma bolia ak dlhsie stojim 😜