V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 joj jedna im tamnapisala ze su tupane 😁😁😁😁😁😁😁😁su to zname moje mamy,,,,,mile tety ale prilis primudre😉
@sara34valentina take mam aj ja okolo seba 😀 Vsade boli vsetko videli a vsetko vedia 😀 No a my vieme svoje no nie? 😉 😝
@nicolettka2126 joj tak veru 👌👌👌👌👌😀😀😀😀😀😀 primudre zeny, takych je dnes dost😍
@sara22 jeeeej ta je zlataaaaa a kocik tiez😘😘😘😘😘
Juuj zajtra idem na poradnu 🙂 ja sa tak tesiim 🙂 a dufam,ze uz budeme vediet co mame medzi nozkami
Ajojte bambulky, tak ja uz poctivo sedim v cakarni a uz sa neviem dockat kedy uvidim na obrazovke moju pisulku 😵 Snad aj moja dr potvrdi ze je to princeznicka 🙂 Nech uz mam uplnu istotu 🙂 @melisssssa vidim ze ak ty mas dnes poradnu tak drzim siiiiilno palceky aby sa vam drobcek predviedol v plnej krase 😵
@nicolettka2126 ahooj.. aj ja uz sedim v cakarni a nedockavo cakam 🙂 🙂 🙂 straasne som zvedavaaa 🙂aj ja chcem pisulkuuu 🙂 no hadam ti to tvoja dr len potvrdi 🙂
Držím palce kocky 😊 aj ja mám dnes poradňu a dúfam, ze mi konečne potvrdí pisulku, ale viac sa obavam, aby ma neposlala do nemocnice lebo aj pri najmenšej aktivite mi stvrdne brucho. Držím všetkým palce 😘
@agathachristie jeej dnes mame poradnovsky den 🙂 drzim ti palce aby si nemusela do nemocky..kedy ti zacalo tak tvrdnut brusko v ktorom tt? A co neni to 100% ,ze to bude baba?
@agathachristie to by malo byt v poho,ak sa nic ine nedeje,napr.ze sa neotcaras. Mne tvrdne brucho pri vacsine cinnosti cca od 8tt a to berem aj 80mg magnezia denne ☹
@melisssssa
@agathachristie
@nicolettka2126 prosime si hned report z poradne 😀 😝
@sara22 mne povedala, ze ked sa este to tvrdnutie zhorší idem do nemocky, ale nepoviem že sa to zhoršilo. Bojím. Beriem 3000 mg magnezia denne, viac sa už nedá.
@sara22
@melisssssa
@agathachristie
@sara34valentina dievcata tak princezna nieze na 100% potvrdena ale citujem doktorku, na 1000% 😵 Videla som pisulku na celej obrazovke takze definitivne cakame malu Laurinku 🙂 🙂
@melisssssa začalo co v 30tt. Info ze baba mám len zo 16tt 😊 uvidíme ci mi to dnes pozrie alebo nie, som zvedavá 😊 ale keď prídu zdravotne problemy zrazu to už nie je také dôležité ako predtým.
@nicolettka2126 😘 😘 😘 srdečne gratulujem maminka
@agathachristie dakujeeeeeeeeem 😵 😵 Tesim sa veeelmi 🙂 Taka bola naaadherna 🙂
O kolkej mas poradnu?? Drzim siiilno palceky
@nicolettka2126 medzi 14:00 a 17:00. Som nervózna jak pred skúškou 😄
@agathachristie jooooj azzzz hned nam daj vediet 😵
@nicolettka2126 gratulujem mojko k princeznicke
@agathachristie mojko hned nam daj vediet co a ako sa mate a ci je vsetko ok, verim ze bude a mozes byt doma a lezat a nemusis do nemocky. A hadam aj dievcatko potvrdia
@mimikas dakujeeeeem 🙂 Ty kedy ides na proadnuuuu? 🙂
@nicolettka2126 ja buduci utorok na poradnu a vo stvrtok na morfo ultrazvuk. Jun neviem sa uz dockat 🙂
@nicolettka2126 supeeeer,tak bude pisulka malinka aj u vas uz na 100% 🙂
No baby tak nerobila mi to celke sono,ze az v 20 tt sa robi..a ,ked som jej povedala ,ze si ho zaplatim tak sa smiala ,ze na co ,ked za 3 tyzdne idem na morfo a potom mi bude robit aj ona...ale tak male bolo uz na obrazovke akesi velkee 🙂 🙂 a ked som sa pytala ci pohlavie nevidi,tak povedala,ze sa jej zda ,ze vidi pipika 😖 ,ale ze to sa este nemam spoliehat ,lebo to neni dobre vidno..tak uvidime co nam povedia na morfo 🙂
@nicolettka2126 supeer 🙂 gratulka k princeznej 🙂 a robila ti velke sono aj s meranim ?
@melisssssa ano robila velke to morfologicke sono, poukazovala mi hlavicku, mozocek, srdiecko, zaludok, prsteky na ruckach, očká (teda ten kusok z nich co nam mala bola ochotna odhalit 😀 ) , pisulku, chrbatik aj nozicky 🙂 A povedala ze malicka vyzerá byt v poriadku 🙂 Tak som odtial odchadzala vysmiata od ucha k uchu 🙂 Juuuj a ta tvoja dr, ved pipika uz v tvojom tyzdni kraaasne vidno 🙂 Tak snad na tom morfo ti uz povedia naisto 🙂

@sara34valentina no tak fb a konik je uz pomaly detto to iste 🙂 :') Ale sranda ako si dokazu ak tak stale tvrdit to svoje 😉 To ani nema zmysel ich o niecom presviedcat 😀