V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria som moc rada,ze je vsetko v naj. poriadku🌞🌸🌞🌸
@sara22 mňa zas desí, že toto nie je moje posledné tehu 😄😄 tlak je ok kým som v klude, stačí trošku pohyb či stres a letí hore takže lezim 😵
@badimeria gratulujem teším sa s tebou 😘
Dakujem vam vsetkym tehotenstvo si este neuzivam 🙂 dufam ze zacnem chcela by som zacat pomalunky nakupovat co nam chyba tak snad. Sa odreagujem
@badimeria polovicku mas krasne za sebou😊nakuoy su super,uvidis ze SA hned budes lepsie citit....dnes krasny horuci den bez kabatu......ku tomu kolacik,juj ja uz dokoncujem izbicku 😄
@sara34valentina prosim ta netrap mna a ostatne tehotne co nevedia co by do ust od radosti zvlozili 😀??? trapis ma tymi slahackovymi vecami a ja mlieko vobec nemozem do ust dat ☹ a po vcerajsku by sice oci jedli ale zaludok sa este uplne nezregeneroval. 😖
@mimikas ani slahacku nemozes?joj😬 daj si kamilkovy cajik dake piskotiky a potom aj pecivko a syrik 😉 fazulu si jedla ze?jooooj ja tiez neriskujem......nikdy nezabudnem som robila kolozvarsku v 17tyzdni tusim a na druhy den berzali do nemocnice tak mi zle bolo😢😢😢😢😢😢😢😢 asinetteba teraz take jest.....ale napr zltu sosovicu vzdy capnem do polievky ked daku mikuxem...stvrtok konecne gyn vysetrenie UZSANEMOZEM dockat 😉
@sara34valentina ja som kolozvarsku uplne v pohode,aj segedin.. Mozno to ti vasi chalani su taki vyberavi 😝
Kam ty na tie napady s varenim chodis? Ved ja vobec neviem,co varit a furt to iste dokola jeme..
@sara22 niiee moj nie je vyberavy! Spapa vsetko.😄😄😄😄😄😄😄😄ja rada varim,chcela som si restiku otvorit,ale tie stresy by som nechcela.....stres e zly na srdce 😨😨😨no mozno mi len vtedy kapusta nesadla nahodne.. Tesim SA ked dojde moja milovana mamicka a bude varit ..ona tak fantasticky variiiiiii,nic tamneda a chuti bajecne ... Ked budeme kojit nesmieme ziadne kapusty a fazule jest aby malicky nemal koliku ,lebo to ho boli potom bjusko......no uviidime,lebo mne dobre travi, tak snad to zdedi po mne....fürt moj drahy povie ,boze mat tvoj Metabolismus 😆😆😆😆😆😆😆😆segedin by si dala 😇
Zeny vstala som.o 5tej😁😁😁som uplne ze vyspataaaaa......tak toto sa mi ešte nestalo.....Furt drychmem do 7.30-8hodine😛😛😛dade som čítala,ze ked zena nespi vela a sa aj budi casto v 3trimestri, ze je to akasi priprava organizmu na ulohu matky (nočné kojenie,prebalovanie).. Moc zaujimave 😝😝snad este zaspinkam, vtaciky vonku tak krasne stebocu🐦🐤🐦🐤🐦🐤🐦🐤🐦krasne dobre skore ranko vsetkym 🌺🌺🌺
@sara22 mnam🐟🐟🐟ja papam lososa každý tyzden, je velmi zdravy..len musi mat to oznacenie, ze nebol vychovany na Farme umelo,ale chyteny volne, vtedy je aj farba ina uplne krasna ružová lososovaaaa
@sara34valentina ja kupujem len u nas v metre cerstveho,vacsi kusok a vzdy dam par porcii zamrazit. Tam je najkvalitnejsi a najchutnejsi. Tie mrazene filety tvariace sa ako losos,to je uplne zle..
Co sa tyka spanku,ja som tiez toho v 3.trimestri nenaspala vela. Najprv som ani za nic nevedela zaspat a potom som sa budila este pred budikom,ktory som mala nastaveny na 5.30 😁 ale aspon sa mi chodilo lahsie plavat,to teraz nehrozi,ked som cele noci kvoli petruske hore 😁
Babule chcem radu 🙂 zhodlli sme sa doma na mene Maxim-Maximko coo ppoviete?Pripadne co sa hodi k Matejovi???Dakujem 🙂
Izbicka hotova.. Kuk Album 😉
@sara34valentina a kedy prerabas zas? 😝
@badimeria maxim je zaujímave meno 🙂 A Mathiaska ,alebo Tobiaska chcem ja 🙂 som zvedavá ako sa bude nakoniec volať 🙂 ale K Matejkovi sa mi aj Matúško hodi 🙂
@badimeria maxim je pekne meno,no napriklad kolega mal maxima a volali ho vsetci max/maxo a on sa len v robote potom vzdy stazoval,ze preco vsetci volaju jeho syna ako psa 😀 cize si skus povedat vsetky varianty mena a ak ti ziadna nevadi,alebo sa s tym vies zmierit,tak dajte to meno,je krasne 🙂
My mame tento problem s petrusou, volame ju petra/petruska a petka sa nam az tak moc nepaci,no vsade,kde prideme ju tak volaju. Sranda je,ze ona na meno petka ako z trucu vobec nepocuva 😀
@melisssssa
@sara22 jej baby vdaka ked paci sa mi aj Maximko ale popravde tiez mi prebehla myslienka ze to je ako,na psika ale pekne meno.....ale strasne by som si vhcela pressadit toho Matiaska alle neviem ako poradte ☹ tvrdi ze je tto matko a ze ci idemme mat dvoch Matkov a ja ze vsak je to ppekne budu spolu aspon oslavovat.Ci myspitr ze.ma pravdu????Baby,poradte ja uz mam taky zmatok ale ani Matusko neni,zle
@badimeria popravde ja si myslim, ze manzel ma pravdu. dajte kazdemu vlastnu identitu specifickym menom.
@agathachristie som vdacna za. Kazdy nazor viete nase hormony roobia svoje a na vsetko ss urazime a ideme si to,svoje 🙂

@badimeria no ako? Vsetko vam pekne poukazoval? Morfologicky utz je podla mna najkrajsi zo vsetkych 😊