icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
29. feb 2016

@agathachristie ale kde,ja cakam na stahovanie do domu. Vsetky baby veci uz su vo vakuovych vreciach odnesene tam,nieco letne,co som dokupovala je este tu. Vobec nemam prehlad co mam a co mi treba.. Chcela by som si to ale do 30tt urcite porobit,ja to potrebujem mat po svojom,z hygienickeho hladiska(som tak trosku obsedantna 😀) a vadia mi urcite (ne)hygienicke navyky svokry. Jedine mame by som to dala spravit,ale ona pracuje do vecera a nechcem ju s tym zatazovat. No a do 30tt aj preto lebo pri petre mi hrozne tvrdlo pri zehleni brucho,v tom 26-28tt sa to este dalo zvladnut,no cim dalej,tym sa to zhorsovalo..

melisssssa
29. feb 2016

@agathachristie
@sara22 dakujem Vam 🙂 tak ja som chcela strasne dievcatko ,ale uz lubim mojho chlapceka malinkeho 🙂

agathachristie
29. feb 2016

@sara22 s tym tvrdnutim mas pravdu aj mne tvrdne ale pri kazdej cinnosti... ja so svokrou problem nemam takze rada jej to prenecham ked sa nebude dat a manzelik je tiez schopny. ja tie veci pre babo nejak nehrotim. beriem to tak ze potrebuje mlieko, par obleceni a plienky. ostatne nejak bude :D co nestihnem tak dorobim potom ,ale snad vsetko stihnem 🙂 kedy sa stahujete?

agathachristie
29. feb 2016

@melisssssa ja som sa strasne bala ked mi v 16tt povedali, ze dievca, ci sa casom nezisti, ze je to chlap. a bala som az dovtedy kym neprisli moji kamosi s 2 tyzdne starym chlapcekom... bol tak uzasny a nadherny, ze mi uz je fakt jedno co to bude. uplne to zmenilo moj pohlad na vec 🙂

nicolettka2126
autor
29. feb 2016

@melisssssa gratulujem z celeho srdiecka k malinkemu pipickovi 🙂 🙂
Tusim tu mame prevahu chlapcekov 🙂

badimeria
29. feb 2016

@melisssssa blahozelam aj,ja mam syna je nas tu viac 😉 tesim sa s tebou ja. Mam zajtra poradnu,a ci kukne sonom netusim

sara22
29. feb 2016

@nicolettka2126 aspon budu mat nase baby z coho vyberat 😝

sara22
29. feb 2016

@agathachristie to netusime este,natahuje nas chlapik,ktory nam ma robit zabradlia,uz mali byt v novembri a furt nie su,stale posuva termin 😞 aktualne ma prist zajtra a dokoncit to,ja verim,ze fakt pride. Bez toho nemozeme ziadat kolaudaciu a bez kolaudacie nemozeme stahovat a byvat..

melisssssa
29. feb 2016

@agathachristie 🙂 🙂 na poslednej poradni mi povedala ,ze presne mi nepovie ,ale ze aj sa jej zda ,zevtam pipik je,aj nie... tak odvtedy som sa tak nastavila, ze bude to chalan a s dievkou ma uz len prekvapia 🙂 ale ked mi podrobne ten dr dnes ukazoval kde co ma ,a ze vsetko by malo byt v poriadku ,tak som si povedala ,nech to je cokolkvek ,len nech je zdravucke 🙂 dievcatko bude druhe 🙂 no som zvedava na teba co ti povedia ,ale snad pipik uz nedorastie 🙂

melisssssa
29. feb 2016

@badimeria dakujem moja 🙂 aj ja sa tesim 🙂 tak budeme mat chlapcekov 🙂 som zvedava na tvoju zajtrajsiu poradnu 🙂

melisssssa
29. feb 2016

@nicolettka2126 dakujem Ti pekne 🙂 aspon si budu mat z coho Vase dievcata vyberat 🙂

agathachristie
29. feb 2016

@melisssssa ktovie, ak dorastie pipik pobezim kupovať modré veci lebo mám samé ružové 😄 Akurát dnes by mal meniny. Ak to bude chlapček bude asi Radomír 😊

badimeria
29. feb 2016

@melisssssa no to aj ja 🙂 a manzel ide so synom do vedlajsich dveri tak hnusne prieduskovo kasle zelene sopliky tak rano cela rodina vstavame sna neovhoriem od neho lebo ked mu neni dobre chce iba mna a aby som spala v jeho izbe no aa nedokazem mu povedat nie tak hadam ma to obide 🙂 a ako sa bude volat?

sara34valentina
29. feb 2016

@sara22 moj kamos si na SK staval domcek 3roky sam,od tehly po komplett vsetko sam a byval v nom hned ako bola strecha😄 pred tyzdnom mal kolaudaciu ..takze zvlastne,ze on v nom byval 3roky bez kolaudacie😁😁😁

sara34valentina
29. feb 2016

@melisssssa gratulujem ku chlapcekovi😃ono je to tak, ze to co kazdej zene oznamia(pohlavie)zacne zena automaticky lubit......ja si uz nedokazem predstavit,ze by som mala dievcatko.....uz som nastavena na chlapceka..!a len jeho lubkam😀😀😀som rada kedze svagrina ma dvoch a budu bratranci..mame velku pomoc ,co SA tyka oblecenia,hraciek,vybavicky,vsetko postupne dostaneme😄😄😄 uz len nech vsetko dobre dopadne a sme zdravii,na inom nezalezi😄😄😄😄😄😄

nicolettka2126
autor
29. feb 2016

@sara22 vidiiiiis to ma nenapadlo 😀 😵

sara22
29. feb 2016

@sara34valentina lenze my staviame v Hainburgu a v AT to nie je ako na SK,ved to ty asi najlepsie vies 😉 aj keby to bolo na SK, ked nam chyba zabradlie na schodoch,nemozeme sa tam s rocnym dietatom stahovat.. 😒

melisssssa
29. feb 2016

@sara34valentina dakujem pekne 🙂 aj moja sestra ma maleho,bude mat v septembri 2,tak tiez budem mat dost veci od nej🙂 je to super ked mame takuto pomoc 🙂

sara34valentina
29. feb 2016

@sara22 ah so.. Habe vergessen 👌😀👌😀

melisssssa
29. feb 2016

@badimeria hmm chudatko malinke ... sak hadam sa mu coskoro polepsi .. asi tobias ,alebo matias 🙂 tak som zvedava ,ktore zvitazi.. 🙂 vy ste ake nakoniec vybrali?

badimeria
1. mar 2016

@melisssssa nie stale 🙂 a dako domacnost stichla a nepreberame to ja uz sama neviem 🙂 syncek ten si stale tvrdi ze on chce Jurka manzel Maximka a ja si idem svoje tiez ale celkom sa mi zacal pacit aj Damianko😉 tak a teraz co hi

sara34valentina
1. mar 2016

@badimeria vsak uvidite.......mas CAS do porodu😁😁😁😁😁

melisssssa
1. mar 2016

@badimeria ono je to tazke 🙂 ,my nasho prdika oslovujeme odkedy sme v ocakavani carlos🙂 ale take meno mat nebude 🙂 aj ked vsetci v rodine vedia ze mam carlosa v brusku 🙂 ja si myslim ,ze je este dost casu si premysliet ake meno budu nase deti nosit cely zivot.. moj drahy povedal,ze meno necha na mne a on vybere ,ked budeme cakat dievcatko 😀 😀

melisssssa
1. mar 2016

@badimeria a poradna ako??

badimeria
1. mar 2016

@melisssssa
@sara34valentina fuu to bola aj unas tak ze prve ked. Je chalan vybere on a druhe nozem ja bo teraz kdezeeee too uz neni pravda 🙂 a poradna kukalla od spodu krcok zatial drzi ako ma tlak bol ok moc tiez a sono zas.nerobila vrrr ☹ ale tak uz ho. Citim tak jej kaslem nan zaklaad ze sa mrvi 🙂 uz mi dala receptik na tu glukozu tak 29.3.idem znova pit.tu sladku,vodu bleee

melisssssa
1. mar 2016

@badimeria a to Ti ako odkedy nerobila sono? Mne naposledy tiez povedala ,ze robit nebude,ale pozrie ci bije srdiecko a je vsetko v poriadku..ale tie velke sona sa maju robit v 10-20-30tt ..ja este necitim pohyb ..ale mam take obrovske brucho ,ze sa ani necudujem ,ze necitim nic..😀 😀 ono mi neskutocne narastlo za posledne dni.. som jak slon 🙂 a na glukozu idem aj ja uz 19.3.... sak vydrzime.. 🙂

sara22
1. mar 2016

Babyyyy,tak sa tesim. Volala mi gyndoska,nasla som si neprijaty hovor. Najprv strach,ze co to? Ved na tripploch som bola pred 3tyzdnami. Volam spat a ze ci nemozem prist na morfo uz tento stvrtok,lebo ze buduci tyzden v utorok nemoze dokina. Juuuuj,tak sa tesim,ze uz len 2dni 😄 cakam na potvrdenie dievcatka,lebo mojmu manzelovi volala jedna znama jeho mamy,taka vedma,ktora sa uz do par veci trafila a ona je presvedcena,ze cakame chlapca 😂😂😂

melisssssa
1. mar 2016

@sara22 mas sa teda na co tesit 🙂 ja som z toho bola v nemom uzase 😀 😀 to potesi ,ked ta preobjedna skor 🙂 ja som dnes zistila,ze v utorok mam aj poradnu 😀 😀 juuj to by bolo prekvapko keby bol chlapcek 🙂 muz by bol isto poteseny 🙂

sara22
1. mar 2016

@melisssssa muz by bol,ale ja si myslim,ze keby bola baba,bolo by to pre petrusku lepsie ☺

badimeria
1. mar 2016

@melisssssa ona mi ho naposledy robila v polke januara a odvtedy nic nechapem akoze preco.Na norfo som bola v specialnom centre Femicare tam chodia knemu z celeho Slovenska.Ale teraz v marci sa uz veru odbit nedam budem hnusna a ppviem ze ak jej to akoze nezaplatia ze si to zaplatim sama ale bez sona neodidem! Vies ake mam ja brusisko velke tiez to pri prvom som take teda nemala vykuklo a v 7mes.vadim sama sebe 🙂 ale dodnes som pribrala iba pol kila ale brucho si rastie teda.Ja uz citim krasne jak ma tuka a hmyri sa.