V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@badimeria o dva dni ti bude už lepsie.. Uvidis... Posielam ti Energiu co ta vyzdraviiiiii😍😘😍😘bru nocku
@nicolettka2126 aj my budeme mat viktorku 😊
@nicolettka2126 a daj foto na spestrenie, nevh to tu zacne babatkovat 😁 gratulujem ku krsniatku,aspon sa priucis trosku 😉
@sara34valentina ty strigulka nasa.daakkuujem ty si mala v mojom pripade.vzdy pravdu 😉 a inak stiahla som si foto kde si,bola ostrihana a som podla teba 🙂))to ako,mne padali vlasy musela som z tych dlhacov dat dole tak snad nevadi 🙂
@sara22 ano mam to stale nachystane ale zatial bez uspechu zas som hore co ma dusi uz som nespala tyzden ☹ @nicolettka2126 blahozelam k babike a mamine vela sil a zdravia a teda aj mimcu
@badimeria jeeeej ukaz fotku 😉😉😉
@sara34valentina rada by som ale tie mastne vlasy ktore prave mam neposobia dobre 🙂 a cerveny nos biela ako smrt ako nahle vindem z tohto stavu umyjem si vyfukam a supnem to tu 😉
@badimeria super ,mala si TU uz Foto?????tusim nie...CI?
@sara34valentina mala som tu foto aj s mojim drobcom
@badimeria mamtehotensku demenziu,si nespominam 😵 nevadi,vsak SA mi aj zdalo ale nespomeniem si..vsak potom das,len SA vyliec😚
@badimeria mna napadol propolis, len si zaobstarat treba original bez alkoholu!!!! A opýtať sa gynekologa,ci mozes pouzit....Nie som si ista......je to prirodne Antibiotikum... Mne ale zabral ten med citron a zazvor
@sara34valentina propolis som ja mohla v tehu,ak nie je alergia na med a vcely,tak sa moze. Tiez super tip 😉
@sara34valentina jej uz ti,zavidim ze si,skoro na konci ja dnes kulincek,lepsie menej kaslem jupiii akurat som pisala mail na jednu vcelarsku farmu tu unas ze mam zaujem o medik,a tu tinkturu snad maju 🙂Tak pekny den teda aj tu,je hrozne a fuka este ze lezkam
@badimeria super som rada ze ti je uz trosilinku lepsie...dakujemena krasny den prajeme
@sara34valentina no ja som toto tehu tiez furt chora a pri malej nemozem ani vylezat,cizr sa mi to stale vracia.. Verim,ze ked uz bude krajsie pocasie,tak to bude lepsie 🙂
@sara22 pocasie robi vela....musime mat dostatok vitaminy C a zinok v tele 😊😊😊😊
Caute kocky, u mna dnes glukozovy test od 7:00 a potom asi aj poradna, dufam teda. Drzte palce,
@sara34valentina to je superskeee,odkial to ma svagrina?
@mimikas juuj mojaa drzim palceee a tisko zavidim ze to uz budes mat za seboou 🙂
Mna to caka buduci utorok ☹

@nicolettka2126
@nunula
@sara34valentina mam toho dost sirup stodal striedam s calciovim potom na. Cmulanie nieco na s.....co tehotne mozu kloktamm vincentku a inhalujem ju tiez mame doma inhalator aj napriek vsetkemu ked.neratam cajiky zazvor som ako,pes a tu salviu mi zakazala ze ta sa nemoze vobec v tehu ani kloktakt ani,nic☹ keby mi vysli zle testy tak,by mi nasadila antibiotika sumamed povedala ale nakolko neboli zle nedala ale uz tto mam 10ty den a ziadna ulava iba pritaz ten chrbat hruza maly bol,snad chori nonstop nikdy som za 5r.nic nexhytila od neho a teraz ako na potvoru ked,skoro nic clovekk nemoze rano,som si aj,poplakala somuz ako,hysterka 🙂