V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara22 joj to neviem, ale super je to..obe jej deti to zboznovali 😊
@mimikas no ja by som si aj zobrala ale zakazala mi to ta dr ked som sa tam bola objednavat...schvalne som sa jej pytala ci si mozem aspon citron prisniest ze si namackam do toho a ona ze urcite nie..a ani pit ani jest nemozem cele tie dve hodinky...bez jedla este ako tak vydrzim ale netusim ako to zvladnem bez vody, mne je totizto pri odberoch zle ked vela nepijem :-/
Ale nejako to daaaaaaam-musiiim 🙂
A brali ti zo zily krvicku alebo ta len pichali do prsta?
@nicolettka2126 boze SA neboj..8hod uz preddtym SA nesmie pit ani jest......zvladnes to neboj...aj mne byva zle a pri teste na cukrovku mi bolo dobre..
@sara34valentina no mne nic take nevravela ze nemozem predtym 8hodin pit ani jest, ibaze tam rano pridem nalacno a potom po vypiti tej glukozy uz nemozem ani jest ani pit...a bojim sa, nie kvoli sebe ale kvoli malej...lebo viem ze ked pred odberom krvi nepijem tak odpadnem, vzdy som odpadla, proste mi tak brutalne klesne tlak ze telo sa zacne branit zamdlenim-takto mi to vysvetlila moja dr....raz som takto v nemocnici odpadla pri odbere a nielenze tlak mi klesol brutalne ale aj hladina cukru-zevraj este o nieco viac a uz by som upadla do komy-nevedeli ma niekolko minut prebrat..a prave kvoli tomu sa bojim, v tehotenstve si mylsim ze to nie je sranda odkvecnut..
@nicolettka2126 jest sa nemoze uz od vecera od 8 pit vodu urcite mozes 🙂 aspon nam sestricka povolila pit cistu vodu. Neboj teraz ti cukor neklesne, nema sancu 🙂
@nicolettka2126http://www.abctehotenstvi.cz/txt/jak-probiha-test-na-t...
TU si precitaj 8hod SA nesmie ani jest ani pit preddtym plus tie 2hodinky!!!!! A berie SA zo zily,z prsty len raz plus zo zily 3x ..lenkrv zo zily je spolahliva !!!!!
@sara34valentina sranda, fakt kazdy doktor inak hovori, potom aby sa clovek vyznal 😅 Tak dakujem za radu, teda tych 8hodiniek predtym nebudem papat, to uz budem aj tak asi vtedy spinkat lebo tam mam ist na 8:00
@mimikas ja som sa jej schvalne pytala ze ci počas toho ako tam budem tie 2hodinky cakat ci mouem aspon obycajnu vodu pit nech sa jej tam nezlozim 😅 A ona na mna kukla ako na somara, ze urcite nie ze potom by sa skreslili vysledky..hnusna bola..cize vobec sa tam netesiiiiiiim...v dobrom ti zavidim ze ty uz mas po 🙂 A vysledky uz mas?
@nicolettka2126 vysledky budu o tyzden. U mojho gyndosa je chvala bohu strasne zlata sestricka. Co sa tyka caju tak nam to hovorili este ked som cakala Viktorka ze si kame doniest caj s citronom ze to ta glukoza bude lepsie chutit a hlavne mas nebude palit zaha lebo citron ke v zaludku zasadity. No a po prvom odbere sme sa mohli napit ale len vodu. Skreslit vysledky by to extra nemalo teda. Vecer ale od 8 uz nejedz a hlavne vecer uz nic sladke aby si rano nemala zbytocne zvyseny cukor. Ale neboj najhorsie ma tom je ta nuda a cakanie 🙂. Inak sa to da zvladnut. No moj Alanko si sedi na mojim nechury 🙂 v noci beham cikat aj 6x lebo sa s nim zjavne hra a ak bude ako jeho brat tak sa otoci az pred porodom. Inak stale ziadny sex ☹ sice krcok je fajn ale Alan je dost nizko a mam dost bolesti brucha tak magnezium mam brat az 4x do dna a nenamahat sa 🙂, takze konecne mozem byt oficialne leniva 🙂
@mimikas no mna poslali normalne na diabetologiu cize mne to nerobia u mojej gynko-skoda :-/ Tam su aspon milucki všetci. .ale tato diabetologicka je hrozne neprijemna, no ale co uz, raz to predsa zvlaaadnem a potom uz bjde pokooj 🙂 Hlavne aby boli vysledky dobre 🙂
Ja tiez chodim v noci cikat ale len 2x chvalabohu a uz aj to je na mna dost kedze ja som pred tehu bola z tych ktore v noci voobec nechodievaju na wc 😀 Tak ty len pekne oddychuj, mas ro predsa uz na papieri tak si to mozes dovolit 😀
@nicolettka2126 vodu cistu urcite mozes. Ak nebudes pit dostatok vody,budes mat hustu krv a prd ti mozu odber robit. Och,toto by mali vedieť,vrrr.. 😤
U nas sa nehovori,ze 8hod.pred tym nejest,lebo sa objednava rano na lacno a nepredpokladaju,ze by si v noci vyjedala..cize je to to iste 😉
@sara22 no mozno ani mne preto nevravela ze 8hodin nejest 😀 Iba ppvedala ze rano na lacno 🙂 Ale tu vodu si tak ci tak prrpasujem lebo presne ako vravis, ani krv dobre nebudu vediet zobrat a tiez si nemyslim ze by mi nejake 2dc vody mali skreslit výsledky 🙂
@nicolettka2126 u nas prišlo dvom zenam zle a to ihned ta poslu domov! Je to ale zle lebo musis znovu prísť.. A odznova.. To ze ti pride zle si nesmies nahovarat,dolezite je aby si tam sla s Partnerom....ja som.bola.doreraz na kazdom jednom vysetreni s priateľom,ani raz sama!!!!!!!!! Je to to najkrajsie a citis sa isto a nemoze ti prísť zle😉
Ahojte..aj ja idem v stredu na glukozu..ja sa toho nebojim 🙂 ale cosi na mna ide ,hrdlo ma boli,hlava ma boli ,soplim...gyndoska ma poslala niekde kde sa specializuju na cievy kvoli nohe..no dlho bolo dobre 🙂
@nicolettka2126 a nevstan tak ze si dlhsie hore ale tak ze ihned ides tam.....my sme boli na 7mu a o 9.30 sme SLI domov
@sara34valentina ano drahy ide so mnou ten ma nikdy nenecha ist samu ked mam odbery lebo vie ako mi zvykne byt 🙂 Som rada ze je taky 🙂
Baby ale ta glukoza nie je taka zla, dnes bola sommnou taka baba a zlata bola, ta to do seba exla a ze mnam, este by si dala aj druhu davku, sme sa na nej smiali lebo fakt ze jej to chutilo 🙂. Inak moj drobcek sa prave snazi si vystret v mojom bruchu nohy 🙂 a nesmejte sa ale ja ho citim az v suske dole az kde mam chlpy 🙂. No sa muz smoal, normalne on on ho citil a brucho tam mam jak skala, no tento drobec sa snazi povystierat, sa bojim co bude robit ked budem v 36tt a nebude mat miesto uz vobec. Prcko jeden. Viktorko mi dnes daval pusu na dobru noc a dve som na licka dostala a jednu na brusko Alanko a dnes mi v aute hovori ze on by chcel aspon 2 bracekov 🙂
@sara34valentina mojko o 2 tyzdne rodis 🙂
@melisssssa mijko ak mna hrdlo pobolieva, to ke to divne pocasie. Ale neboj najhorsiu cast uz mame za sebou a uz si to aj ty budes uzivat 🙂
@sara22 mojko co sa tyka toho cistica par eho, ja mam SC 2. Je super ziadna chemia a dlazky mam cistucke krasne. Ja ho nepouzivam casto tak max 1 x do mesiaca a to vycistim aj sporak vtedy a vsetko. Onak je super ale upozornujem ta je to teple ked cistis a dlazka musi aj tak vyschnut, takze ja to pri malom nepouzivam. Minuly tyzden tu baby chvalili velmi vysavac a mop v jednom Philips ze to vysava a umyva zaroven a fakt je skvely. Ako ste na tom s domcekom?
@melisssssa a co mas s nohou? A k akemu doktorovi ta poslala? Ja som mala cievne problemy s nohou pri prvej,preto zistujem,keby sa to zopakovalo.. 😒
@mimikas v sobotu sme zacali upratovat horne poschodie od najvacsej spiny,muz pomaly dokoncuje a zacnu sa pripravovat dokumenty na kolaudaciu. Ta trva cca 3t. Cez velku noc chcem zacat upratovat uz na cisto tak,aby som mohla zacat stahovat veci(oblecenie a pod.).
A nevies typ yoho vysavaca? Lebo aj vysavac ideme novy kupovat,zatial mam vyjliadnuty concept,tak by som pozrela aj toto 🙂
A preco s nim len raz za mesiac cistis? Je ti to neprakticke kvoli tomu,ze to je parny cistic a podlaha je horuca?
@mimikas 2-5tyzdnov😀😀😀😀😀😀😀😀 uz nevladzem
@mimikas mna praveze choroby celkom doteraz obchadzali.. ,ale uz je toho na mna dost za poslednu dobu...zisiel by sa mi aspon tyzden vyslovene nicnerobenia 🙂 ale este 2 mesiace hadam.vydrzim a potom sa vyprdnem na vsetko a budem oddychovat 🙂 ty si uz dlhsie chora,nie?
@sara22 vies co spuchla mi lava noha tak v okoli clenka a boli ma to ,ked kracam a aj v klude..ako da sa to vydrzat,ale gyndoska mi povedala ,ze mam ist k nejakemu cievnemu chirurgovi ,ze nech mi to pre istotu pozrie aby to nebola tromboza..lebo,ze opuchy bez bolesti su v poriadku ,ale ked boli tak pre istotu..tak to pojdem vybavit po tej glukoze v stredu..a ty si co mala,ake problemy?
@sara34valentina waaauw ved to je za chvilku 😀 😀 mozno porodis 16.4 na moj termin svadby 🙂 to by som si do konca zivota zapamatala kedy sa ti eliasko narodil 🙂

@nicolettka2126 no uz cakam na posledny odber. Inak vsetko ok, dolezite je zobrat si caj s citronom a do toho si dat tu glukozu 🙂. Inak Alanko sa ma fajn, dost vyrazne ma boli podbrusko a tlaci ma tam ale ze to je tym ze si tam sedi nezbednik. Ma brat magnezium 4x do dna tak by sa to malo zlepsit. Krcok je dlhy a pevny 🙂 takze dalsia kontrola bude 11.Aprila. Neboj sa toho testu, je to v pohode akurat to caka ie je uplna nuda