icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

nicolettka2126
autor
14. mar 2016

@sara34valentina ja ai tipnem ako datum tvojho porodu 3.4. 🙂 Vtedy ma moj drahy meninky 🙂 🙂

mimikas
14. mar 2016

@melisssssa mojenko ja som v pohode praveze 🙂 ani chora som nebola lem teraz ma pobolieva hrdlo od vcera ale inak som ok. Akurat teraz ma bolo brusko. Akurat aj ja sa tesim ze o 2 mesiace a 1 tyzden odchadzam na matersku a konecne budem aj moct oddychovat 🙂

sara34valentina
14. mar 2016

@melisssssa no Termin mam 17.4. takze moze byt😘 ja by si priala ale nech je marcovy ako ja a keby SA narodil v den mojich narodenin by to bolo uzasneeeeee 22.3.🎂🎁💜💜💜💜💜💜💜

sara34valentina
14. mar 2016

@nicolettka2126 ste zlateeeeeee. Ako tipujete😳😳😳😳😳😳😳😳😳

melisssssa
14. mar 2016

@mimikas tak to je super..odkedy som na poradni povedala dr,ze sa mam uuplne super ,tak od dalsieho dna ide vsetko na mna 🙂 ale inak som v pohode 🙂 no mne vychadza oficialne materska az zaciatkom juna okolo 6.6..tusim ,ale mam doat dovolenky tak ratam s tym ze od polky maja by som to ukoncila a cerpala dovolenku ..

mimikas
14. mar 2016

@sara34valentina mojko nezabi ma ale podla mna ty budes este premasat 🙂

melisssssa
14. mar 2016

@sara34valentina to by si mala veru uz za chvilku 🙂 no ja by som tiez radsej porodila o nejake 2 tyzdne skor ako na termin.. a hlavne aby to bolo rychle a necakane 🙂 a nie prenasat a polemixovat nad tym.ci to bude uz dnes alebo zajtra a tak.dookola 🙂

nicolettka2126
autor
14. mar 2016

@sara34valentina jeeej bjdes mat narodeninky teraz?? Noo mozno ta drobcek prekvapi ktovie 🙂 Ale ja si myslim ze bude aprilovy 🙂

badimeria
14. mar 2016

@sara34valentina tak idem aj,ja tipovat 🙂 Eliasko,sa narodi na moju 30ku a to 5.4. 🙂))))baby uvidime tipov mamme dost hi ale.aby sa ri nestalo,co mne som ho 10dni prenasla este chalanom sa nechce lenivci 🙂

sara34valentina
14. mar 2016

Ste zlateeeeeee ale zeny mna tak boli ta kostrc dolu nad zadkom,ani terapia moc nepomohla......brusko Taha dopredu,ja vam poviem uprimne ze ja do 17.4. to nevydrzim😷

nicolettka2126
autor
14. mar 2016

@sara34valentina joooj moja veriiim, akurat pisem s jednou kamoskou z detstva, ta ma termin 30.3. a tiez sa velmi stazuje na krize...ze ked si lahne tak ma problem sa postavit tak ju to boli...tie posledne tyzdne fakt nie su ziadna sranda...som zvedava ako to budem zvladat ja..

sara22
14. mar 2016

@melisssssa no moja,ja som mala presne to iste,bolelo to ako modrina. Urcite chod k dokimu,neodkladaj to. Ja som sa na to vyprdla a neskoncilo to dobre. Mozno to nic nie je,ale keby nahodou..

sara22
14. mar 2016

@sara34valentina ja si myslim,ze bude aprilovy,taky stred aprila 😉

melisssssa
14. mar 2016

@sara22 fuuha no jasne,ze pojdem...tak dufam,ze teba to uz obide tento krat...presne ako hovoris boli to ako modrina ..dnes je to celkom fajn ,ale urcite to vybavim v tyzdni..

sara22
14. mar 2016

@melisssssa
@mimikas baby moje,ja som nastupovala na MD v polke januara a odratavala som dni do vianoc,lebo od vianoc uz len krocik do polky januara.. Nevladala som,no mam pocit,ze teraz je to este horsie 😞

sara22
14. mar 2016

@melisssssa daj potom vediet,co to bolo,mne to nestihli zdiagnostikovat.. Tak aby som vedela,na co si davat pozor 🙂

badimeria
14. mar 2016

@sara22 a kedy sa vlastne ide na matersku?Ja si to nepametam veru.A ak nepojdem na matersku tak potom ten rodicovsky prispevok az ked sa babp narodi ci ako to je?🙂

sara34valentina
14. mar 2016

@nicolettka2126 no ved aj ja tak......ked sedim lezim a mam SA postavit ,hrozneeee,ale uz vydrzim a o DVA dni ho uviidime zase.. Nas pokladik🌷

melisssssa
14. mar 2016

@sara22 ja uz teraz by som najradsej odratavala 🙂 no ani sa ti necudujem.. vcera som bola s 1 a 1/2 rocnym synovcom a sestra mi hovori ze nech sa s nim nenatahujem tak jej vravim ci si vie predstavit ze pri nom ma uz take brucho ako ja ..takze klobuk dole pri malych detickach cakat opat babo..musi to byt zaberak..

sara22
14. mar 2016

@badimeria na matersku sa ide 6-8t pred TP,8t v pripade rizikoveho tehot.a 6 v pripade normalneho. Ak ti neuznaju materske,ze nesplnas podmienky(za posledne 2roky aspon 270dni nemocensky poistena a zaroven v case porodu nemocensky poistena alebo v ochrannej lehote)ti od zaciatku davaju tych 203,60€ ci kolko je rodicak. Po narodeni dietata este dostanes jednorazovy prispevok,to je tusim okolo 850€ a rodinne pridavky 23€

sara22
14. mar 2016

@melisssssa je to masaker,hlavne ked chce ist na ruky..niekedy sa da ukecat,no vacsinou nie a srdce mi neda,vzdy ju vezmem.. Ale je to zlatik,stale si pusinkuje sestricku 😊 snad jej to vydrzi aj po narodeni 😄😀

badimeria
15. mar 2016

@sara22 jasne vdaka za vysvetlenie ja asi nemam na rok na matersku lebo som na rodicovskej na tej predlzenej do,6r.dietata.

sara34valentina
15. mar 2016

ZENY JA NEZIJEM::::::::::::::::::::::::: TAK MA BOLI KOSTRC DOLU NAD ZADKOM ZE UMREM, neviem ani chodit 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 zajtra poviem na tom cviceni ze daco nie dobre sme asi robili, ze ani chodit neviem tak ma to pichaaaaaa umrem zenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 zajtr aj gynekologia som zvedava co mi povie, preco som tak zaseknuta , ved to je hroznaaaaa bolestttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

badimeria
15. mar 2016

@sara34valentina to vazne az tak!Mne takto zacali poslickovia strasna bolest v krizoch ale ze.neskutocna.A po dvoch tyzdnoch trapenia a bolenia to prislo porod.Myslis ze to nema nieco stym spolocne?Ja som kolko krat aj poplakala.

sara34valentina
15. mar 2016

@badimeria mojko ja umrem kazdy krok bolest ,,,,,, ved ani neprejdem len jojkam od bolesti :( toto som v zivote nemala ;( zajtra poviem na gyn snad sa na to pozrie ....... viem ze to zeny maju ale az takto si nemyslim :(

badimeria
15. mar 2016

@sara34valentina popros muza nech ta masiruje hladka trosku ti to mozno pomoze.Kedy to zacalo takto intezivne?Nech ta pozrie aj,od spodku mozu to byt fakt iba poslickovia ako,sa vravi ale nahodou ci sa neotvaras.Mne po dvoch tyzdnoch odisla hlienova zatka rano to potom nastali bolesti riadne som sa zacala otvarat a vecer ked uz krv slla som ledva stihla do,porodnice odrodit

mimikas
15. mar 2016

@sara34valentina mojenko moze ti aj drobec tlacit na neaky nerv a na chrbticu, pripadne sa uz roztahuju spony na maternici a maly pomaly postupuje dole a chysta sa na porod. Je to prirodzene, telo sa zacina pripravovat na porod par tyzdnou pred tym ako sa samotny porod spusti. Skus si dat kupel a nieco teple na to miesto pripadne magnezium aspon dvojitu davku a nech drahy kusok pomasiruje ak je s tebou doma. A zajtra to nezabudni spomenut gynde.

mimikas
15. mar 2016

Baby budci stvrtok ideme na 3D sono, juj tesim sa tesim, hadam nam drobec konecne ukaze tvaricku 🙂

mimikas
15. mar 2016

@sara34valentina chcela som napisat spony na panve, ja som to tiez mala ani sediet som nemohla kde to este chodit. To tie posledne tyzdne su uz take tazsie ale neboj uz za chvilku budes mat drobceka v naruci

sara34valentina
15. mar 2016

@mimikas
@badimeria muzik v praci, dala som si teply kratky 15min kupel trosilinku citim ze lepsie, ja si myslim, ze to tym velkym bruskom zle drzim telo a preto mi tam daco sa zacviklo.. viac ma to boli na prave strane, a celkovo aj nohy ked puchnu na pravej mam uplne opuchnutu (voda) .. zajtra spomeniem ako prve na gyn , a aj na tom cviceni, mozno ma zajtra niekto iny pomasiruje, a napravi to 😅 😅 😅 vela robi aj to, ze som bola chuda a naraz tolko pribrala 23kg !! moja naj kamoska pribrala 27kg a schudla to za 6mes tak dufam dam aj aj dolu , lebo takato obezna nechcem byt 😀 😀 😀 😀 sa vsade potim, som ako hurka a kazdy ze vobec nie, ze som chudaaaa vsetci su asi slepi , krk mam dobreze nie dvojity 😀 😀 😀 stehna ako medved 😀 😀 😀 😀 A MOJ PRIATEL FURT POVIE; SI TAKA KRASNA A SEXI ........................... 😅 😅 😅 😅 esteze on ma utesiiiii, zajtra chcem kupit olej som nasla teraz clanok ze na kostrc ze uvolni pekne trezalkovy po cesky , cize lubovnikovy olej,snad pomoze.. kedze tie cvicenia akosi len horsie .. .. oh zeny, pisala mi kamoska , ze posledne tyzdne su najhorsie, a vzdy je dobre dat si kupel, a ked to pride tak to pride, 😅 😅 😅 😅 😅 😅 budem uprimna zeny, bud.utorok mam narodeniny mohol by ma potesit a sa narodit v ten den ♥