icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
15. mar 2016

a este ma napadlo, ze som zacala pit caj z malinovych listov, ( poradila moja porodna sestra) na uvolnenie maternice a lahsi porod, a este papam denne dve lyzicky lanovych pomletych semiacok na tiez lahsi porod a dobry sekret aby ma az tak nenatrhlo,,,,,,ja som uz pripravena dnes skontrolujem este tasku ci som nieco nezabudla 😀 😀 😀 😀 😀 boze zeny ja coskoro rodiiiim 😅 😅 😅 😅 😅

sara22
15. mar 2016

@badimeria si zamestnana? Ak si zamestnana a pri malom si matersku mala,tak by si mala mat. Pocas rodicovskej nie je sice nemocenske platene,no nerata sa vraj ani do tych 2rokov,resp.je to taka speci vynimka..

sara22
15. mar 2016

@sara34valentina boze,to letiiii,ved teraz si bola v 16tt 😱

mimikas
15. mar 2016

@sara34valentina mojenko caj z malinovnika je fajn a aj tie semiacka ale samotne ti to porod nespusti 🙂 a este vydrz aspon 2 tyzdne aby si bola tak 39tt a maly bol vyzrety. Ja som rodila 38+0 a to bolo idealne, nebol privelky ale do oseny akurat 🙂 ak porodis pred ukoncenym 38tt babenko sa rata ako predcasniatko

sara34valentina
15. mar 2016

@mimikas hej ved tak by som rada v 38 tyzdni 🙂 uz daaako vydrzim 😖 musssim 🙂 mam si robit vanu kazdy den vraj to uvolni to co mam zaseknute a potriet olejcekom trosku masirovat a spinkat v deke aby bolo teplo ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tak vyskusam 🙂 som doteraz robila na pc este co bolo treba dokoncit a ma napadlo my mame v nedelu vyrocie s mojim priatelom a ja nemam darcek a nemam ponatie co mu kupim tak narychlo, daj tip prosim 🙂 alebo mu daco vyrobit , on daco objednal z Nemecka, som moc zvedava ze co :=)

sara22
15. mar 2016

@sara34valentina inak este sa odporuca aj alchemilkovy caj na posilnenie maternice pred porodom 😉 tiez som pila aj ten,aj malinnik 🙂

sara22
15. mar 2016

@sara34valentina a neskusala si suche teplo na tie krize? Napr.nahriat fenom chvilku a obalit do deky?

sara34valentina
16. mar 2016

@sara22 Spala som v deke a sa.mi vidi ze trosku lepsie 😊mozno satym.ten nerv uvolni....popytam.sa dnes gyn,dakujem 😊.

sara34valentina
16. mar 2016

@sara22 bola som na terapii cvixit a ukázala mi cviky na uvolnenie.. Sme pocvicili,snad o pár dní bude lepsie.. O 13.30gyn

melisssssa
16. mar 2016

Ahojte kocky ,tak uz mam aj ja po glukoze 🙂 pfuj skoro som odkvecla 🙂 🙂 ale bolo to v pohode.. da sa to uplne v pohode vypit a tie vpichy tiez nebolo citit 🙂 len mi doslo zle ..miestnost 1x2m ziadny vzduch a 6 ludi.. teraz cakam na angiologicke vysetrenie nohy ci ako sa to pise🙂 dufam,ze to bude ok..uz ma ani neboli...ale spala by som 🙂 pekny dnik 🙂

sara34valentina
16. mar 2016

ZENY DOZVEDELA SOM SA NIECO ZAUJIMAVE " Vraj sa všetky mozgove nervy a funkcie u babatka tak vyvijaju ze v 34-36 obsahuje mozog všetky nervove funkcie.. A v 37sa začnú triedit,tie co mozog nepotrebuje vyluci von.....preto sa odporuca bud porodit dietatko skorej cize do36tyzdna alebo v Termine 38-40 ked uz su vyluceneee.....niečo na tom bude! Moje dve sesternice su v 7mes narodene a su velmi intelligente, tri tituly a kazda dve vysoke skoly.... Preto sa neodporuca rodit v 8mes...... Pretoze mozog pracuje....moc zaujimaveeeeee ze???????

sara34valentina
16. mar 2016

@melisssssa si statocna!!!!!! 🙋 super,daj potom za nohy vediet

mimikas
16. mar 2016

@melisssssa som rada ze uz to mas za sebou, juj 6 ludi v jednej miestnosti to ja by som tam zarucene odkvecla 😀

mimikas
16. mar 2016

@sara34valentina ty si ako nasa knizka chodiaca 😉 vzdy cakam s akou novinkou prides 😀. Hlavne ze sa mas uz lepsie, neboj este 2 tyzdne vydrzis a budes mat drobca v naruci ;-D. Mi to pride take zvlastne ze uz ides rodit

agathachristie
16. mar 2016

ja ako sa blizi porod zacinam mat pocit, ze som uplne mimo, akoby sa ma to netykalo, akoby sa dieta nemalo narodit ani mne :D neriesim to nemyslim na to... divne :DDD
a solidne mi zadrbava aj z toho ze som uz 2 mesiace furt sama doma :D

mimikas
16. mar 2016

@agathachristie jaj to zadrbavanie poznam mojko 😀 ale mne zadrbava uz mam pocit ze permanentne 😀. Neboj bude to OK a bude stastna maminka

mimikas
16. mar 2016

juj baby tak moje brucho stale boli, davam si magnezium a ak to neprejde pojdem k lekarovi v piatok. Vravel ze tymi vysokymi davkami magnezia by sa to malo uvolnit za take dni tak uvidim, ale teda vcera som spala po sediacky 😖 lebo fakt ze inak som mala pocit ze naozaj porodim. Kurnik fakt si nestiham ani toto tehu uzivat, vkuse nieco, ale na rizikove ist naozaj nechcem tak sa musim dat neako dokopy. Podla gyndosa krcok pekne drzi a je poriadne silny skor je to polohou maleho ze je velmi nizko a sedi mi na nechyry a konecniku a to ma boli. No uz teraz ma nepocuva sidielko moje male

agathachristie
16. mar 2016

@mimikas ja som to mala asi 3 tyzdne. nonstop tvrde bruchu a bolesti. vobec mi nepomahali ani max davky magnezia. jedine co mi pomohlo bolo fakt lezat. nic nerobit len lezat. lezala som asi 2 tyzdne a potom sa pomaly zacala hybat a uz sa tie stavy nevratili v takej miere.

sara22
16. mar 2016

@melisssssa daj potom vediet, co ti na tu nohu povedali

sara22
16. mar 2016

@mimikas juuuj,no tak to je riadny nezbednik. Mne dnes rano sedela asi na mechury,lebo mi hrozne trebalo cikat(v noci som nebola) a som sa nevedela vycikat 😀
Mne tiez tvrdne brucho,no nic mi nezabera,ziadna davka magnezia,nic. Vcera som vecer vysavala a riadne precizne koberec v obyvacke,lebo mm rozbil tanier a cely sa roztriestil na male kusky po obyvacke,kde mala travi cely cas na 4,po sedacky,kadejako. Cele ruky mam dorezane,vobec to nebolo vidiet. Tak som si zamakala a cez den som cely byt vysavala a umyvala,cize zaberak riadny. Vecer som myslela, ze uz idem rodit 😱 ale v noci to chvalabohu preslo.. Som zvedava,co moj krcok robi..

mimikas
16. mar 2016

@sara22 ja som vcera zehlila a triedila pradlo a to bola chyba podla mna. Vysavat uz nevysavam, to mam pocit ze naozaj porodim, takze to uz nerobim, to robi moj drahy, ale kedze ajk vcera dosiel z roboty o pol 8 tak to tu vyzera ako po vybuchu, ale uz to neriesim

sara22
16. mar 2016

@mimikas no ja tiez uz nevysavam,ale toto som musela ja,moj muz by to odflakol a pre malu je to velmi nebezpecne...bolo to popadane vsade,za reproduktormi,pod sedackou,vsade. Sama som to odtahovala 😤 ale mala by to prstikmi dociahla a mohla dokonca aj zjest..
Zehlenie je katastrofa, neviem,ako si pozehlim veci pre babatko,ak to takto bude pokracovat ☹

badimeria
16. mar 2016

@sara34valentina draha a v ktorom tyzdni bolo vidiet Eliaskove obrysy🙂 viem ze si davala foto ale si,uz nepametam a co ako to dopadlou dr?

sara34valentina
16. mar 2016

@badimeria ahooooj takze lezka pekne dolu hlavickou teraz uz na lavej Strane.....
MAME 46cm. 2,7 kg 😁😁😁 vsetko je v naj poriadku,30.3 Kontrola plus ctg.....Dalí mi na sanitku uz Papiere,AK by to prislo,je zivotaschopny,moze hocikedy prist😊😊😊😊😊
Ake obrysy mas presne na mysli?????

sara34valentina
16. mar 2016

@mimikas ja tiez nevysavam ..umrela by😂 ja uz ledva prejdem😳😳😳😳😳😳😳milujem cistotu a poriadok ale nie vzdy SA da ,musim SA naucit ze su aj dolezitejsie veci!🙆🙆🙆🙆🙆

melisssssa
16. mar 2016

@sara34valentina
@sara22 no tak baby noha je v pohode 🙂 co Vam poviem dnes som si behala ako panicka 🙂 ani by som nepovedala ,ze 2-3 dni celkom dost bolela... opuchnuta je co je bezne v tehu ,ze asi som sa viac zavodnila ,ale strombozovana nie je.. takze ono asi ozaj zalezi aj na tom ako poctivo oddychujeme 🙂 a vcera som mala gaucovy den 🙂

mimikas
16. mar 2016

@melisssssa tak to je super sprava 🙂

mimikas
16. mar 2016

@sara34valentina no ked budes mat maleho tak sa neako prestavis a zistis ze su aj dolezitejsie veci ako behat s handrou po byte 🙂 ja som si uz zvykla a vacsinou mi je uz jedno ja som najradsej s malym 🙂. Teraz lezim na gauci, viktor pred chvilou vysvetloval nieco Alankovi a teraz sa s mojim drahym hraju.

melisssssa
16. mar 2016

@mimikas dakujem.. 🙂 dufam ,ze bolesti brucha coskoro ustupia a zacnes si tehu uzivat 🙂

badimeria
16. mar 2016

@sara34valentina super tesim sa s vami no,ze si videla cez brusko jeho nozku alebo obrys chrbatika a tak,jeho cast telicka