icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
18. mar 2016

@sara34valentina to fakt? Uz si to mohla mat za sebou 🙂

sara34valentina
18. mar 2016

@melisssssa no to ma zena po35tyzdni a vraj je to dobre, len ako pises uz aby bolo potom... Hrozneeee sa bojimmmmmm

melisssssa
18. mar 2016

@sara34valentina neboj ,urcite vsetko dobre dopadne a ty to hrdinsky zvladnes 🙂 a za chvilku budes nas ukludnovat 🙂 ja si to este akosi nepripustam ,ale cim biac sa to bude blizit tym viac budem mat strach 😒 ..a ozaj cvicit s anibalom nebudes?

sara34valentina
18. mar 2016

@melisssssa nie nebudem....bolia ma krize ledva prejdem.....som rada,ze dycham.....vraj pomaha,ale tak nastrihnutia SA nebojim...ja pijem CAj z malin.listov a jem lanove semiacka a to ma tiez pomoct..😁😁😁😁😁😁

melisssssa
18. mar 2016

@sara34valentina ja pokial budem fit chcem vyskusat,len to ze nikdy nevieme co bude o par tyzdnov 🙂a ten cajik a semiacka sa maju zacat uzivat tiez od urciteho tyzdna?

sara34valentina
18. mar 2016

@melisssssa lanove aj cajik od 34\35tyzdna😊

sara22
18. mar 2016

@melisssssa lanove sa mozu cele tehu,odporucaju sa hlavne kvoli traveniu a vyhnutiu sa zapche. Ku koncu kvoli zvyseniu sekretu..

badimeria
20. mar 2016

Baby tak pridavam foto ostrihana som teda riadne mala som skoro po pas ale to ako mmi padali by som bola holohlava 🙂 @sara34valentina tu je slubene foto

badimeria
20. mar 2016
sara34valentina
20. mar 2016

@badimeria aka si zlataaaaaaaa mojaaaaa☺☺☺☺☺☺😝😝😝😝

sara34valentina
20. mar 2016

My dnes vyrocie,prvy jarny den...boli doteraz u svokrovcov na obedik....môj zmyva cely byt, ja relax...utorok mam 35tku tak chcem fajnoty pripravit, snad Eliasko bude este v brusku😉

sara34valentina
20. mar 2016
sara22
20. mar 2016

@badimeria perfektne to mas,velmi ti ten uces ide!

nicolettka2126
autor
20. mar 2016

@badimeria aka kocica si!!!!! Naadherna 🙂 Velmi ti ten uces sekne a aj farba 🙂

nicolettka2126
autor
20. mar 2016

@sara34valentina mojka vsetko len to najlepsie a najkrajsie k vyrociu vam prajem aby ste sa aj nadalej tak velmi lubkali a boli spolu stastni 💙💙

sara34valentina
20. mar 2016

@nicolettka2126 dakujem zlaticko, ako sa citis?

nicolettka2126
autor
20. mar 2016

@sara34valentina mojka dakujem pekne za opytanie, uplne super 🙂 Som maximalne nabita energiou tento tyzden, mozno k tomu dopomohlo aj krasne slnecne pocasie 🙂
A ty ako?? Spodok chrbatika este boli ci uz je lepsie??

badimeria
20. mar 2016

@sara34valentina
@nicolettka2126
@sara22 dakujem vam babule n

badimeria
20. mar 2016

@badimeria no zmena je zivot nikdy som ofinu nemala 🙂

sara34valentina
20. mar 2016

@nicolettka2126 ano trosku lepsie,len vstávat ked lezim,ci Sedim je tazsie..to uz aj vaha Eliaska a predpripravne kontrakcie, bolesti vecer....ale da sa....som rada,ze ty ok.....ja som smutna, mojej naj kamoske sa konečne po 7r podarilo otehotnieť a po 10tyzden prestalo Bit srdiecko, a to uz druhy krat za 17r😩😩😩😩😩😩😩😩😩tak moc im prajem.....verim ze do tretice to vyjde 😣

mimikas
21. mar 2016

@badimeria mojko velmi ti to sekne, kocka si.

mimikas
21. mar 2016

@sara34valentina mojko prajem krasne vyrocie a hlavne vela vela lasky 😲

badimeria
21. mar 2016

@mimikas jej dakujem no citim sa sviezo 🙂ako sa mi,mas?

mimikas
21. mar 2016

@badimeria ja uz konecne lepsie, maly sa umudril a kusok sa posunul tak uz nemam take bolesti, vcera sme boli aj von dost dlho a celkom pohoda 😀. Drobcek si robi v bruchu uz poriadne party a vcera sa mi az brucho vlnilo ako si tam hopkal 😀. No prijemne to bolo. Vo stvrtok idem na 3D sono tak som zvedava a tesim sa dost, nech mam aspon jednu normalnu foto z tohto tehu, kedze tento drobec stale ukazuje len co ma medzi nohami a nie tvar 😀. A ty sa mas ako, si zdrava?

badimeria
21. mar 2016

@mimikas ale ja som trochu ozila a to,asi,aj to pocasicko pomohlo nova energia 🙂uz su dni ked myslim aj pozitivne 🙂a zariadujeme moji dvaja fesaci uz postavili postielku kocik kupeny uz iba neskkor prat a par drobnostiek a je vsetko na poriadku.Ale este nas caka stierkovanie a malovanie detskej izby lebo maly jej dal za 5rokov 🙂))Tak sa tesim ze aj teba konecne zacal ten maly stuplik posluchat

mimikas
21. mar 2016

@badimeria joj veru aj ja som sa dost prebrala ako zacalo bt krajsie, ale dnes tu zas neako mrholi ☹. No mne poradil lekar neake cviky dole hlavou aby som drobcovi umoznila sa trosku posunut hore tak hadam to pomoze a ulne sa odsekne 😉. Nakonoec si zacneme toto tehu aj uzivat 😀. No ja tiez uz mam kocik, kamoska ma doniest cez vikend neake veci po jej malom a este mi chyba autosedacka - bazu mam len vajicko chyba ale mam uz objednane z bazara a monitor dychu a v podstate mam takmer vsetko. potom uz len prat a zehlit ma caka 😉 daka som spravit este police do skrine vstavanej, kde naukladam malemu veci a od 1 do 6 aprila idu moji chalani do anglicka ku svokre tak ja zacnem tiredit a robit poriadok vo veciach.

sara34valentina
21. mar 2016

@mimikas dakujem , si mila 🙂 dufam Ti je uz lepsie, a mozes normalne papat ...?

sara34valentina
21. mar 2016

bre ranko snezienky moje 😀 😀 😀 aj u nas dnes sa zamracuje, snad sa este slniecko ukaze, vcera bolo krasne horuco, a susi sa mi madrac vonku z pripostielky sme ju vcera preprali v rukach , moj drahy povysaval komplet byt plus pozmyval podlahu vsade, ja este dostala dake vrecka na spanie a overaly pre babatinko od svagrinej a hracky tak som triedila, prala, zehlila, trosku lepsie mi je dnes uvidim dokedy.. Chcem dnes poslat balicek kamaratke, ta tiez caka o 2tyzdne neskor ako ja balicek, lebo ma milo prekvapila , co mi poslala, no a ani za Boha neviem najst krabicku daku, len velke krabice, tak asi az zajtra poslem, ked v bile daku vezmem 😅 Mne sa vecerom ZENY uz stupnuju predpripravne kontrakcie, tlaci mi brusko az ku zadocku , stahuje mi, tvrdne, minule uz sanitku chcela volat ze je to tu a preslo to 😀 😀 😀 buduci tyzden by som uz ale rada porodila, to bude presne 38tyzden, najlepsi na porod, ale mam pocit, ze nakoniec pride len v termine, ze si len zo mna utahuje 😝 😝 😝 😝 ze uz uz a NIC 😉 Vcera ked sme boli u svokrovcov som si uvedomila, ze mam fakt zazracneho dobreho muza !! vsetko porobi, zariadi, je mi napomocny, obetavy, len aby mne vyhovel 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 MOja priatelka ma dve deti a muza , co len sedi na gauci a pivo pije, pracuje tak, ze je furt prec aj 2-4tyzdne a ked pride ona je aj tak na vsetko na sama, vcera bola chora aj deti zvracali, horucky , dnes bezali ku lekarovi a on? NIC cely den kedze den predtym mali rodinnu oslavu prelenosil a nepostral sa ani o nu a ani o deti 😠 takeho muza by kopla do riti 😒 😒 takze clovek , ked taketo pocuje, si uvedomi ake stastie ma doma, co sa stara o vsetko 😅 😅 😅 😅 teraz na konci tehu nechapem, ale som MOC UNAVENA , hned sa zadychcim , aj nevolno mi pride, no a bez tych stahujucich podkoleniek by to neslo, nohy ako rambo 😀 😀 😀 povedala moja gynekologicka, ze hocikedy ak sa rozhodnem pre sekciu mam zavolat a vsetko vybavi ,,,,,,, ze su zeny co uz na konic ruky nohy len spuchnute a moze sa potom cisar,,,,,, ale ja chcem klasicky rodit, kedze je to pre dietatko zdravsie ked vychadza cez kanal a berie si vsetky zlozky so sebou 🙂 ale ved uvidime, mozno sa este svetko zmeni a budem musiet cisarom,,,,ale nemyslim si, lebo zatial pekne lezka, a moje telo spolupracuje a pripravuje sa na porod 😅 😕 UZ AJ MNE ZACINAJU STAVY PREDPORODNE , ZE CI BUDE VSETKO V PORIADKU, A CI SOM UZ PRIPRAVENA NA ZMENU V ZIVOTE ATD:::::otazky a ziadne odpovede 😔 😔 😔 😔 😔 ale verim si, je to nase vytuzene babatinko a ja verim, ze budeme ti naj naj rodicia a dietatko sa ku nam prida a bude take ako my ♥ pekny den zeny ♥

badimeria
21. mar 2016

Babule viem ze ootazka uplne mimo temu .Ale do leta chcem mat vsetko prerobene.Aku dlazbu by ste si dali bielu lesklu alebo ciernu lesklu 🙂 Inu farbu nechcem.Ja som,uchylka na leskle.

sara34valentina
21. mar 2016

@badimeria joooj moja na 100% BIELU ....doda svetlo a nie ciernu :( biela je jemna a elegantnejsia ! my sme boli teraz jeden dom kuk , sa nam paci, no a mali mramorovu bielo kremovu s oranzovym nadychom, je prekrasna, samozrejme podlahove kurenie 😉