icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

badimeria
27. mar 2016

@sara34valentina ejha som zvedava kedy to teda pride ale daj nam vediet nezabudni na nas 😉 fu Eliasko teda vybaveny kresielkami hi

sara34valentina
27. mar 2016

@badimeria vcera uz tlaky cely den aj dnes...uz sa to blizi

mimikas
27. mar 2016

@sara34valentina posli foto ako vyhera brusko 🙂 zhodnotime ako ste na tom 🙂

sara34valentina
27. mar 2016

@mimikas zajtra mojko,uz konecne lezim..doteraz somsa nezastavila...upratovala som byt..bola so psikom uz lezim v spalni ,Tablet nabity a idu serialy,kukam furt,vtaky v trni a annu zo zeleneho domu,pekne popoludnie🙆

melisssssa
27. mar 2016

Tak uz aj my mame co obliect chlapcekovi nasmu🙂 len kto to bude vsetko zehlit,ked ja tak nerada zehlim 🙂

sara34valentina
27. mar 2016

@melisssssa nechaj si na to cas a chuť, aj ja Nerada zehlim ale ked som poprala vecicky,tak si to.pytalo pozehlit ☺☺☺uvidis taaaa chut pripade 😍😍

sara34valentina
27. mar 2016

@melisssssa chut priiide

sara34valentina
27. mar 2016

@mimikas no co povieš 😊

sara22
27. mar 2016

Taaak,dievcence,u nas na dome dnes takto kraaasne a ja som makala 😞
Ale vysledok je takyto 😊 vsetko vytriedene,po velkostiach zoradene,moze sa dokupovat 😁 v domceku to uz krasne vonia,je to tam cistucke,aj ked este sa to tam zaprasi. No uz som kludna,ked viem,co mam a co nemam pripravene 😄

sara34valentina
27. mar 2016

@sara22 sikula si,áno krasne pocasie a uz bude len teplo a teplo 😊ono vtedy sa lepsie riadi🐤🐤🐤🐤🐤🐤

mimikas
27. mar 2016

@sara34valentina no uz ide dole brusko ale este podla mna klesne, tento tyzden este nerodis 🙂

melisssssa
27. mar 2016

@sara34valentina jasne 🙂 to niekedy v maji zacnem prat a zehlit,tak mozno ma to aj chyti 🙂

sara34valentina
27. mar 2016

@mimikas uviidime vstredu co povie ctg a sono..AK by boli komplikacie tak hned idem cisara 😷

mimikas
27. mar 2016

@sara34valentina neboj nic ziadny cisarak nebude, vsetko pojde hladko a Eliasko sa narodi pekne prirodzene a maminke bude robit len radost

sara22
27. mar 2016

@sara34valentina preco cisara? 😲 mas nejake predikcie?
Ja sa v padajucom brusku nevyznam,neviem,kolko este ma klesnut,ale uz je viditelne nizsie..

Ano,uz to vyzera lepsie,ked su veci vybalene,no este ich treba znova po roku oprat a ozehlit,aby sa dali pekne do kominikov poukladat 🙂

badimeria
28. mar 2016

Ochh rano pijem uz aj ja tu sladku vodu fuuu uz teraz sa bojim a myslim nato cely den ze ako to zvladnem pri prvom to bolo hrozneee som vracala ako take steniatko 🙂))uz nech je zajtra poobede a mam potom drzte palce a pekny velkonocny den snad ste vsetky vysibane a voodickou obliate do,zdravia a krasy

sara34valentina
28. mar 2016

@sara22 Ahoj nie nemam...vsetko je vnajporiadku
ELIASKO je pripravený pekne otoceny na porod,ale na konci sa stáva ze dieta Kanalom nemusí Prejst ak je panva nie v rovnakéj vyske alebo ak je snura okolo krku bruska tak nema sancu na ten klasicky porod.stredu vecer gynekologin tak uvidime

badimeria
28. mar 2016

@sara34valentina moj matejko,sa narodil,so,snurou okolo krku a v pohode 😉ku koncu uz dr premyslal ci neda sekciu ale mal dobre ozvy z tych pasov tak sme to pekne odrodili prirodzene neboj vzdy zvazuju,prirodzenu,cestu a myslim ze to tak aj dopadne 😉

sara34valentina
28. mar 2016

@badimeria ved budem isto klasicky rodit,zatial to tak vyzera😊😊😊😊😊

sara22
28. mar 2016

@sara34valentina lebo si to tak napisala,ako keby sa uvazovalo na sekciou. Vzdy su tam otazniky,ako to dopadne, ale kym na to nie je predikcia,ani nad tym neuvazovat 😉

sara34valentina
28. mar 2016

@sara22 boleli ma moc krize ta kostrc a uz som si povedala ze AK este 3tyz to ma tak boliet idem na cisara.....a co SA stalo?????????KRIZE UPLNE ALE FAKT ZE TOTAL PRESTALI BOLIET🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌som ich trosku postrasila.....vravi SA ze AK mas pupok makky a UPLNE vonku ze babatko uz je UPLNE dokonale pripravene....Ja si uvedomujem AZ teraz ze mozem kazdym dnom FAKT porodit....este stale si to neviem predstavit ze onedlho drzim na rukach svoje stastie ,Nase dietatko....dnes SA citim vitalna mam chut este par veci dokoncit ,zajtra nam robia Balkon moj so svokrom ,a estetreba Siet na okno kvoli hmyzu tak som zvedava kedy to stihne,teraz Siel na 3hodky pomoct kamosovi PRI stahovani....ja vtaky v trni a treba zehlit zvysok 😗citim SA super 😁moznoaj kvoli krasnemu pocasiu a vtacikam co cely den spievaju 🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐦🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤🐤

sara22
28. mar 2016

@sara34valentina tak ja mam sekciu za sebou a poviem ti,ze to ja ruadny masaker. Nehovoriac o tom,ze pre babo to vobec nie je prospesne,duplom nie ked sa babo nevypyta na svet samo... Takze zazen myslienky na sekciu a uzivajte posledne dni v dvojici 😉

sara34valentina
28. mar 2016

@sara22 viem mojko, ze naj je pre dieta spontanny porod...mas pravdu, budem mysliet len pozitivne 😊 prave prebalujem veci do nemocnice beriem aj zupanik

sara22
28. mar 2016

@sara34valentina zupan uterak,toaletak a plny kufor,ze? 😁

sara34valentina
28. mar 2016

@sara22 u nas do porodnice potrebujes len dve veci .....kojenecku podprdu a tehu knizku....nic INE💗💗💗💗💗💗💗ja chcem mat ale zvlastne veci aj ked mi vsetko v sanatoriu daju....kosele,CD hudbu ,zupanik,spodne pradlo,drogeriu ,teple ponozky,slapky,pre maleho ciapocku,lieky a kremy z lekarni co mi kazali zaobstarat na pupcek a dake vitaminy co mu davas ..boze kamoska dnes pisala,nech SA pripravim na bolestttttttttt ale ze to zvladnem,ona rodila tusim s bolestami 16hodin....u nas nenechaju s bolestami......vraj za 4-7hod odrodis,som zvedavaaaaaaaa👍👍👍👍👍👍👍aj na to co kricat budem 💚💛💜💓💙rada by som ale bola co najkludnejsia aby som co najskor pekne porodila a stres a krik predlzuje kontrakcie samotny porod ,aka som jamudra ze? V najhorsom drahy povedal ze mozem do jeho ruky hryzt 🐭🐁🐀🐁🐭🐁🐀🐹

badimeria
29. mar 2016

Babule krv odobrata vyvracala som co sa dalo tak este ze ma svokor gpukomer cukrovkar je tak sa odpichnem este pred jedlom a po jedle doma 🙂 @sara34valentina neboj nebudes kricat ty si silna zena a zvladnes

sara22
29. mar 2016

@sara34valentina praveze ked budes kludnit krik a to fyziologicke,ako to citis,tak zapajas racio a tym si porod predlzujes. Nechaj fyzio robit to,co potrebuje,ci uz je to krik,ci ticho,nic nasilu a hlavne!! nezapajat hlavu a racio 😉

mimikas
29. mar 2016

Boze baby ja som dnes prisla na to ze zacinam 27tt a veru aj som v poslednom trimestri a kalendar mi ukazuje 98 dni do porodu. Neako rychlo to bezi, ja si to este neako neuvedomujem ci co. Ani sa nenazdam a budem mat mojho bubacika na rukach 🙂

sara22
29. mar 2016

@sara34valentina tentokrat ani ja skoro nic neberiem,kedze idem do kocha,no v univerzitnych ti nic nedavaju,tam si od vloziek,podloziek,uterakov,plienok až po zupan a vsetko beries sama,takze mas plny kufor somarin 😁

mimikas
29. mar 2016

@sara34valentina mojko tak ako pisala @sara22 treba robit to co ti bue prirodzene, ak sa ti bude chciet kricat tak kric, ak skakat tak skac a pod. ja napr. som nezniesla pri sebe mojho muza a nakoniec som ho aj poslala spat, jednoducho mi strasne liezol na nervy v tom momente a mala som pocit byt sama. Kazda sme ina a dolezite je aby si robila to co pride prirodzene tebe a nie to co si zmyslis v hlave aby si uspokojila personal. Je to tvoj porod a tvoje telo, pocuvaj ho