icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
31. mar 2016

@agathachristie mojko ja to uz vidim ze ty skoncis u Kocha ak ti este 2x porozpravame neako infosky z nemocnic

agathachristie
31. mar 2016

@mimikas no hlavne Ružinov prestal prijímať lebo maľujú takže trošku panikarim.

mimikas
31. mar 2016

@agathachristie neboj do kochu mozes ist len tak porodit, zaplatis a porodis 🙂

sara22
31. mar 2016

@mimikas jeeemine 😁 a kolko si odmerala,ze vypil? 😁

sara22
31. mar 2016

@sara34valentina och,tolko € 😵😵 to nie ako u nas 😁
To uz je fakt riadna chlapina,hotove babatko..som zvedava,kedy to na teba pride 😄

sara22
31. mar 2016

@agathachristie a niektore baby ze platia dokonca az pri prepustani,takze nemusis ani to stresovat,ze by si nestihla 😉

sara22
31. mar 2016

@mimikas no ja som zvedava na toho kocha,ako to tam dopadne 😊

sara34valentina
31. mar 2016

ah zeny som zavislaaaaaaa na grepovom dzussseeeeeeee, uz ho pijem druhy tyzden furt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dnes sme urobili balkonik, kupila som aj kvietky juj sa vytesujem, aj koberec bezovy , aby bolo utulne, dekoracie 🙂 este par veci dokoncila (topanky zabudla vcera zimne odniest do pivnice, a jarne hore doniest...) a potim sa teraz na konci tehu ze azzzzzz, medzi prsiami a stehniskami 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dnes mi hovori pokladnicka , ze no a kedy to ma prist, a ja ze no uz kazdu chvilu moze, 38tyzden , a ona ze uffffffffff, ze ona rodila tiez v 38mom ale ze ona ani prejst nemohla, tak jej hovorim, no ja prejdem ale nohy ma bolia priserne,,,,,,,,,,,,,, 🙄 🙄 🙄 🤐 🤐 🤐 a dnes badam ine kontrakcie, nielen maternicu a krize, ale aj muslinku, take dva krat ze som zjojkla ze co to bolo 😲 😲 😲 dnes uz neporodim, to neverim, takze ZENY BUDE TO APRILOVEEEEEEE DIETA; pustim si zajtra Rolincovu,'' sme aprilove deti '' 😀 😀 😀 😀 a dnes taky pekny datum jooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😝 😝 😝 😝 😝 😝 mozno sa narodi presne 17.4.ale neverim, skorej si myslim, ze 4.4.alebo 7.4. je to tu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

evi789
2. apr 2016

@sara34valentina no co moja pekná akooo 🙂

sara34valentina
2. apr 2016

@evi789 ahoj moja, no my sme este 2v1 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
akosi sa mu paci v maminkinom brusku, mame presne 14dni od zajtra do Terminu, zatial je vsetko v naj poriadku, utorok kontrola+Ctg a daco ze poslala do laboratoria kvoli otrave co sa casto na konic tehu stava v plodovej vode, ked dieta uz je vyvinute.. tak ale nikto nevolal, tak dufam je vsetko OK 🙂
CITIM SA PODIVNE DOBRE, sviezo, som nabita tolkou energiou , ze az 😀 😀 😀 poriadky robila, furt daco robim a to mam oddychovat kvoli vode v nohach 😀 😀 😀
Nebolia ma ani krize uz tyzden, vsetko zmizlo ..
Uz treti den mam take zvlastne kontrakcie ale len par sekund , dolu vo vagine, hlavne vecer take stahy, no a panva tiez, tak sa asi pomalicky vsetko pripravuje na porod 😅 😅 😅
My este aj sexik, reku to pomoze, ale nechce sa Eliaskovi este 😀 😀 😀
Ale mi to aj vyhovuje, aspon este mam trosililinkuuu casu sa na porod pripravit aj psychicky, ono aj ja sa bojim (bolesti) ale na druhej strane velmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tesimmmm na mojho prveho krasneho synceka 😀 😀 😀
Budem sa snazit z celych sil byt pokojna , aby porod bol lahsi, dufam bude Boh pri mne stat 🙂 🙂 🙂
Si zlata, ze na nas myslis, ty uz mas dietatko, tak vies co prezivam 😅 😅 😅
Dufam sa Ti paci v novej praci stale, mas nove kamaratky, kolegyne. a uzivas si uz prve teple jarne dni 🙂 🙂 🙂
Neboj akonahle smer nemocnica, pisem aby ste na mna VSETKY NARAZ MYSLELI 😵 😵 😵
mozno mi vasa energia urychli porod 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

rula
2. apr 2016

@sara34valentina no co, Eliasko este plava glo glo glo.... myslim na Teba 🙂

rula
2. apr 2016

no ja mam asi po ovu... nejako rychlo hmmm

sara34valentina
2. apr 2016

@rula dobre ze pises glo glo glo, asi idem rodit do vane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 vela mam nastudovane tak to asi skusim 😀 😀 😀 😀 😀 este sme 2v 1 😉

sara34valentina
2. apr 2016

@rula super, dufam ste sa snaziliiiii , 😉 chcem citat pozitivne spraavy 😉

rula
2. apr 2016

@sara34valentina aaa ved Ty to vies lepsie ako ja 🙂🙂🙂🙂 inak ,tie hviezdicky v grafe su tutu mutu, kukni na to

sara34valentina
2. apr 2016

@rula no vyzera to na toho 31.3. 😉 😉 😉 😉 😉 😉 drzim silnooooooooooooooooooo palceeeeeeeeeeeeeeeeeee 🙂

rula
2. apr 2016

@sara34valentina dakujeeem . Cmuk cmuk

nicolettka2126
autor
2. apr 2016

@rula drzim siiilno palceky cica mica 😵

rula
2. apr 2016

@nicolettka2126 dakujem ritka nasa cmuk
aj malu Bibianu za mna pohladkaj 🙂🙂🙂🙂🙂
ako sa citis ???

nicolettka2126
autor
2. apr 2016

@rula ze Bibianu 😀 😀 😀 😀
Dakujeem za opytanie musim povedat ze uuplne skvele beham jak srnka energie mam na rozdavanie cize asi tak nejako 😀

rula
3. apr 2016

@nicolettka2126 tesim sa, aj na fotke vypads super. yesss

nicolettka2126
autor
3. apr 2016

@rula oooo dakujeeeeem 😵 Laura je sice este v brusku ale uz teraz je kazdy den ona dovodom mojho celodenneho usmevu na tvari a dobrej nalade 🙂

monicka2510
3. apr 2016

Ahojte, chcela by som sa poradit, uz dlhsie sme sa s priatelom rozpravali o dietatku a dnes sme sa spontanne rozhodli, ze ideme na to, ale az potom som si spomenula, v najblizsich dnoch ba mali prist moje dni, ale mam nepravidelny cyklus, myslite, ze by sa to mohlo podarit ?

rula
3. apr 2016

@monicka2510 nooo, zenske telo funguje na nejakom rovnakom kolobehu ale aj tak sme v periode odlisne, vzdy je nejaka sanca aj pred ms , kazda mame inak nastavene ,,hodinky,,. kazdopadne nezufaj, ak to nevyjde po prvom ostrom tutu mutu ....🙂

sara22
3. apr 2016

Ahojte zlaticka moje,no ako sa vam zije? Ja idem zajtra na glukozu a konecne mi po 3mesiacoch pozrie aj krcok. Som zvedava, v akom bude stave,kedze mam brucho ako kamen aj pri lezani 😒 a v piatok nas caka 3D/4D,uz sa neviem dockat 🙂

sara34valentina
3. apr 2016

@sara22 magnezium magnezium 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉

melisssssa
3. apr 2016

@sara22 ahooj 🙂 ja idem.na nu v stredu zasa ,dufam ze to vyjde dobre uz... skus magnezium papat.. a oddychovat !!! 🙂 juuj no tak budete vidiet krpatu 🙂 ja idem v ut.na poradnu ,dufam ze budem maleho vidiet,iba na to sa tesim za posledne dni 🙂 🙂 som akasi moc precitlivena.. az mi to vadi 🙂 vcera som pistala,lebo mi brucho dopraskalo..,tak.mi to prislo luto ,ze natieram poctivo a bach... keby jedna prasklknka,ale toolko vela naraz... dnes som sa chcela ist prejst na zmrzku,alebo kavu s drahym a nechcelo sa mu 🙂 tak zasa som sa rozlutostila a boli slzy..isla som teda k nasim a tam mi mama zahlasi ,ze ako chcem vyzerat za 3 mesiace,ked uz teraz ake brucho mam..tak zasa slzy... skoda ,ze si nevie kusnut do jazyka ..tak som sa podakovala ,ze je mile od nej mi 2 tyzdne pred svadbou toto rozpravat a isla domov urazena 🙂 🙂 dobru noc a nech testy dopadnu na jednicku 🙂

sara22
3. apr 2016

@sara34valentina uz mam konsku davku,takmer 2000mg denne 😓

sara22
3. apr 2016

@melisssssa take reci si nevsimaj 😉 budes krasna nevesta,uvidis 🙂
Magnezium papam,uz konsku davku,no pri tomto tempe s mojou malou vrtulou toho moc nenaoddychujem a som v jednom kole 😒

sara34valentina
4. apr 2016

@sara22 oje....bruško tvrdne každý mes viac krat denne je to vahou,mensim Priestorom.