V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@korytnacka1981 dam potom vediet 😁😂😁😂😁😂😁😂😁
@korytnacka1981 aj ja som mojej malej stale dohovarala,aby sa otocila,ked bola KP,ze ak sa neotoci,nebudeme sa moct mojkat. A ona sa otocila 😊 deticky posluchaju,aspon kym su v brusku,potom sa to az do puberty hybe smerom k neposluchaju 😁
@sara22 to faaakt? Super 🙂 presne ako hovoris 🙂
@korytnacka1981 hej,otocila sa,zlatusik 😊 no potom nastali komplikacie s mojimi cievami a musela ist okamzite von sekciou,takze sme sa aj tak nemojkali 😞
caute koceny, tak ja mam dnes poradnu za sebou, drobec sa trosku pohol, ale teda teraz sa pre zmenu ulozil krizom cez moje brucho (presne ako jeho starci brat 🙂 ) a tak ma celu obkopava, ale teda aspon ten tlak na podbrusko prestal. Krcok je uplne v pohode pevne uzavrety a drobec ma krasnych 1280g 🙂
@agathachristie
@sara34valentina
baby este nerodite?
@badimeria uvidis vsetko bude ok, juj moj dnes sa hemzil cely cas pocas sona, sa lekar smial ze co tam preboha robi, sme pozerali ako kopkal a rokami na kazdu stranu maval, mi lekar hovori ze ja mam asi neaku extra velku maternicu ked ma este miesto na take akrobacie, ze v tomto tyzdni uz byvaju viac utlaceny a naskladany, ale moj ma zjavne miesta dost ked si lezi krizom cez moje brucho
@mimikas Ahoj my sme este 2v1 ale stupnuju sa mi vecer stahy,maternica,brusko uplne uz dolu ze ani sediet neviem tak tlaci vahou....uz cakame kazdu chvilku, este ostava 6dniiiiii
@mimikas ja na to môžem napísať len, že NIČ 😄 nič sa nedeje desim sa vyvolavacky 😄
Dievčatka vedeli by ste mi poradiť , dnes som prišla na to ,že cervikalný hlien mám úplne mliečny doteraz som mala iný už niekolko dní aj ma pobolieva podbruško dosť , k lekárovi som objednaná na kontorolu až 29 som si slubila , že dovtedy žiaden test ale dnes som nevydržala a počas dna som si robila ale negatívny . Možno tu niektorá z vás ma s cervikalným hlienom viac skúsenosti a vedeli by ste mi povedať .
@agathachristie preco by si mala mat vyvolavacku? Vsetko bude ok len mysli pozitivne, skus pobehat po schodoch, pocvicit na fit lopte a dat sexik
@mimikas neviem moja mám taký citak od začiatku. Všetky tie veci vyskúšam tento týždeň urcite 😄 dúfam, že niečo z toho zaberie lebo termín sa nezadržateľne blíži 😄
Zeny a mne sibe nacisto......mame kocik 3kombinaciu od svagrinej,ju stal pred 4r 1400eur vysoka kvalita,a ja zajtra musim nieco vyzdvihnut vobchode a tusim kupim novy kocik .....proste mi sibe.....je to normalne,ze chcem podla svojej predstavy kocik??????😫😫😫😫😫😫
@sara34valentina nesibe ti aj ja chcem kocik podla svojej predsavy, ty ho budes kazdy den pouzivat tlacit skladat kup si to co ti vyhovuje. Nie to co vyhovovalo tvojej svagrinej.
@mimikas zajtra uvidime 😉 AK SA zajtrajsku dopracujeme,lebo akosi ma bolka vsetko 😛😛😛😛😛 mozno mi to porod prekazi😝😝😝😝😝😝😝😝boze kazdu chvilku to moze prist😚
@sara34valentina nevadi pojdes po porode kupit. Podla.mna je kocik co ti vyhovuje dolezity. Ved sa s nim budes natahovat kazdy bozi den
@mimikas ono ten kocik je prakticky a kvalitny.....vsetko ma ku nemu....uviidime,mozno ma to prejde do zajtra😌😌😌😌😌😌😌😌😌ty mas aky kocik ?po malom ze?
@sara34valentina po malom nie, ja som mala 5 kocikov zalazdym podla jeho velu a potrieb. Teraz som kupila Mamas and papas Sola 2 MTX, ale ten ratam budem mat max do 10 mesiacov a potom kupujem buginu lahsiu, bud Mamas and papas Armadilo XT alebo Cybex Balios, uvidim co mi padne viac do oka a hlavne ruky
@mimikas no vidis a svagrinej stacila trojkombinacia kedze na vsetky obdobia od babatka po buginu....urobim mozno takto ze......kupim len vajicko to SA pozicalo jej kamoske a citam ze SA to kedze to pouzivas do auta ma po4r nepouzivat.....kupit Nove...kvoli bezpecnosti Materialu....kocik mali len jejj dve deti.....nepozicala nikomu....cize kupim Maxi Cosi.....no a kocik vyskusam a AK mi nebude pasovat kupim novy😎😎😎😎😎😎😎
@sara34valentina ja mam tiez vajicko maxi cosi a kocik mam quinny moodd uplne uzasny premna 🙂
Kupili mi svokrovci, sme boli spolu teda maxi cosi, kedze svagrinej uz mali4deti....najnovsi Modell take makkunke po Stranach,ukázali nam ako sa aute zapina,mali tam aj ukazku sedadla z Auta😉cena 270eur, plus 15eur sietku 😉kupili sme aj vanicku,kedze tu s Komodou mame len do 2mes..mám zlatych svokrovcov 😊😊😊😊
@sara34valentina juj no skvelych svokrovcov mas, to ja som sa mojou svokrou nerozpravala asi 1 rok ☹ a aj ked vola nikdy ani mi ahoj nepovie ani pozdrav ani nic
Oprala😉😉😉😉
@sara34valentina si kupovala sedacku Maxi cosi peble ze? Tu mam aj ja a je skvela teda
@mimikas to ma mrziiiiiiiii 😢moja vela rozprava ale inak je zlataaaaaaaa,zavolámi.kazdy druhy,den ako mi je.
@mimikas peble plus

@sara34valentina ano ano, funguje to, tiez mi bolo poradene, a posledny tyzden sme o nicom inom "nehovorili" spolu 🙂 len ze uz sa narodi, budeme sa mojkat a najviac maminke pomoze tym ze ju nebude dlho trapit 🙂