V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@sara34valentina urcite bude rychly,dobre sa pripravujes,si super nastavena,malinky je vnimavy,urcite to bude rychle 😉
@mimikas dobre,ranko ano je to uzasne sa uz teraz tesim na dalsi v 30tt 5.5.:-) nas je tiez presne ako nas prvorodeny ten bol tiez uz doleposlusne hlavkou tak nech mu to tak aj vydrzi 🙂 dnes je uzasny den krasne je prebbehnem so psikom na veterinu a uz sa venujem iba malemu,a muzovi pojdeme von sme ho nedali,,doskolky🙂
@badimeria juj veru dnes je krasny den aj u nas, mam nutkanie zabalit pracu a ist na terasu sadit kvietky ;-D. No ja dnes poobede pojdem po mojho maleho a potom po kamoskynho a budem ich mat oboch kym nedojde ona z roboty, ma neaky trening takze cakam ze dojde az okolo 6. tak budem mat doma veselo 😉
@sara22 bodaj by tak bolo😃😃😃😃😃😃😃😃😃je moc aktivny od vcera tak cakam kedy SA tozhodne💁💓💁💓💁💓💁💓uz som mu povedala ze hned ako zacnu stahy ,kontrakcie aby Siel hned von ,ze ho TU cakame cela rodinka ,bratranci dvaja a krasna izbicka a ciciky plne mliecka🙆💚💙💛💜
@sara34valentina zlata, som sa aj zasmiala 🙂, neboj pojde von rychlo 🙂 sak kto by ta uz nechcel stretnut?
Boze,baby,ja nic nestiham,KONECNE stahujeme a ja nemam kedy nakrabicovat veci pri malej. Som grogy,chodim spavat o 2,dnes sa malej v noci prerezal zub,od 2.30 do 3.30 bola hore a plakala,tak som sla spat az potom a samozrejme o 6.45 budicek 😁 teraz spinka,rychlo balim,ani lahnut som si s nou nemohla 😒 nic to,o chvilku sme v domceku 😊
Takze mame 50cm 3,5kg ale este sme v brusku....v nedelu je Termin AK nic,tak cakame do utorku....AK nic tak chcem vyvolavacku....ale vraj mam ratat DVA ,Tri dni bolest a postupne kontrakcie..... Tak snad do nedele sA vypyta sam💓💚💙💛💜
@sara34valentina myslím na Teba moja milá a držím palceee 🙌🙌🙌🙌🙌💜💜💜💜
@evi789 joj moja takto musim cakat😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀dakujem,ze myslis na Mna💓💓💓💓💓💓💓💓cmukkkkkk
@sara34valentina joooj mojaaaa ja citam ze mame 59cm a 3,5kg a hned myslienka ze juupiiiii uz je malinky na sveteee a potom az citam dalej 😀 😀
Krasny velky chlapcek je uz Eliasko,nadherne miery ma 😵
@nicolettka2126 50cm😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂krasne a kope zase ....snad do nedele💜💙💛💚💓zajtra budem trosku makat,dam si schody.😀😁😂
@sara34valentina jooj preskocilo mi cisielko ani som si nevsimla 😀 😀 som drobceka nechtiac trosku predlzila 😀
No som zvedava ci schody zaberu,skus aj teplu vanu a vecer sexiiiik 😵
@nicolettka2126 prace SA mu cikutka,skace mi cele bjusko😛😛😛😛😛😛skusime ,ale na frühen Strane by bolo pekne keby SA narodil pekne v nedelu na jeho Termin💛💚💓💙💜🙆🙆🙆🙆🙆
@sara34valentina toto je inak naozaj krasne obdobie,myslim tie poseldne dni tehulkovania,clovek je tak prijemne napaty kedy to pride ako to pride kde za akych okolnostinatd 🙂 Proste take napinave a krasne ked uz vies ze v ktorejkolvek chvili uz mozes mat svoje vonavucke malinke babatko pri sebe 😵
A hlavne v tych poslednych tyzdnoch si myslim ze zena je taka kludnjsia z toho hladiska ze vie ze babenko uz je dostatocne velke a vyvinute a ze uz sa nemjsi bat co ak sa vypyta prilis skoro na svet atd 🙂 Snad som sa aspon trochu zrozumitelne vyjadrila 😅
@nicolettka2126 ano krasne ,ale aj tak mas v hlave tisic otazok,aby vsetko dobre prebiehalo....nie si praveze pokojnaaa😂😂😂nevies do coho ides.....mas strach.....zaroven SA tesis na dietatko kedy ho konecne uvidis a budes pocut jeho prvy plac......dnes ked gynpovedala ze je mu v brusku dobre,a vsetko je v poriadku som pokojnaaaaa......dalsi den zamnou a do terminu ostavaju 3dni 😁😁😁😁😁😁😁akosa mas,uz izbicka zariadena? Ja vcera bola v obchode a predavacka mi dala brozurku co treba babatku a zistila som ze thermoflaska nam chyba tak dnes kupili a este do auta ochranna proti slnku s UV na okno.......a kefku na cistenie cumlikov a flasiek 😀a uz mamenaozaj vsetko😛
@sara34valentina to anooo urcite je tam ten zvlastny pocit a kedze clovek nevie do coho ide a samozrejme aj obavy aby vsetko prebehlo tak ako ma ale vies aspon z toho hladiska si kludna ze vie ze malinke je riuadne donosene ze vsetko je vyvinute tak ako ma a je plnevpripravene priust na svet 🙂
Juuuj vidiiis este ze si spomenula termo flasticku,tu este nemaaaaaam 😝
Izbicka je uz zariadena komplet chvalabohu,dufam ze malinka bude spokojna snazila som sa jej to tam co najkrajsie a najlepsie pripravit nech sa citi prijemne 🙂 Teraz som objednavala plienky a take vacsie balenie obruskov na zadocek a uz aj sebe vsetky hygienicke veci do porodnice,zajtra alebo v piatok mi ma prist balicek 🙂 A buduci tyzden sa idem pustit do prania a zehlenia tych krasnych minni veciciek,teda ak budem stihar lebo mam vela vybavovaciek,skoro kazdy den nieco 🙂
@nicolettka2126 to poznam furt nieco.....a na druhy den este toto a hentoto💚💜💙💛💓a kup si aj thermoobkladik ja som kupila slonika SA da zohrievat na teplo a aj do mraznicky na zimne...dietatku SA zide na obkladiky😁😁😁😁😁😁ked sme uz PRI termo😀😛
@sara34valentina to maaaam dokonca dva kusky 🙂 Som dostala vzdy u zubarky mojejbzlatej,lebo vie aka som polepena ked tam mam ist tak mi vzdy da nejaky darcek pre radost 😀 😀
@nicolettka2126 zlata to zubarka💜💙💛💓💚
@sara34valentina zlatik,skuste dat v piatok/sobotu sexik,to je prirodzena vyvolavacka 😉 poisti to schodami a v nedelu si prosime fotecku narodeneho eliaska 🙂
@sara34valentina kazdy den tu nakukam, ci ste este pokope, myslim na vas. cmuk
@sara22 rozkaz,v sobotu teda sexik SA musim nakopnut na to 😁😀😁😀schody Dame tiez 🙌🙌🙌🙌🙌🙌no a nedelu poslem Foto 💚💛💙💜💓💙💛💚💜💓💓💜💚💛💙💛💚💜💙💓💛💚💜
@rula si zlataaaaaaaaa a este raz gratulujem 🙌🙌🙌🙌🙌🙌💙💓💛💚💜💜💚💛💓💙💓💛💛💜💙💓💚💛💜💓💚💙💛💓💚💛💜💓💚💓💛💙
Bru nocku zienky ideme my hajinjat Eliasko spinka idem teda aj ja💞💞💞💞💞💞💞💞clovek nikdy nevie kedy to priiiiiiiiiiiiiideeeeeeee😀😁😁😀😁😀😁
@rula aj ty? 😊ja sem Nepíšem Kocky síce ani nepoznám ale čítam ich sympatické sú 😄
Pozerám každý deň či je
@sara34valentina 2v1😊len tak na okraj ja mam v nedeľu narodky 😄
@hennyinnsbruck zlataaaaaaaaa😀😁😀😁😀😁😀 snad to v nedelu dam 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

@nicolettka2126 dakujem mojko 😊