icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

rula
14. apr 2016

dakujem za srdiecko cmuk

mimikas
14. apr 2016

Tak pridavam vam prihodu zo vcera tak trosku na zasmiatie 🙂. Dosla som po Viktorka do skolky a ucitelka mi hovori, mali sme vaznu debatu s Viktorkom o miminkach. (Hned som vedela ze to moje male cudo zas perlilo).
Viktor hovori ucitelke: Majka a aj ty mas v brusku miminko?
Nie Viktorko nemam.
Preco nemas?
Lebo som este mlada,
Aha, a vies ze ked budes mat v brusku miminko tak ti narastu velke didky ako mojej maminke? A to ich potom miminko bude papat, lebo ono este nema zuby a nevie ani hryzkat.
Takze uz aj moj 4. rocny syn si vsimol ze mam velke prsia, velke brucho a teraz prechadzame fazou ze sa kazdej zeny pyta ci aj ona ma v bruchu miminko alebo som v tom sama 🙂

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@mimikas zlatyyy 😂😂

mimikas
14. apr 2016

@hennyinnsbruck veru on je zlatucky a tie jeho teorie su neskutocne, my sa na nom smejeme ze bude urcite politik, ukeca aj hlucheho a nic k veci nepovie 😀

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@mimikas 😂😂😂👍👍👍

mimikas
14. apr 2016

@agathachristie mojenko a ty sa nam mas ako? Nic sa nedeje? termin mas tusim zajtra, tak cakame spravy co a ako a ako sa mate a ci si este 2v1

sara22
14. apr 2016

@mimikas ten tvoj maly je na zozratie 😀

sara34valentina
14. apr 2016

Bre ranko zeny😃😃😃😃😃😃moj si rano odskocil z prace a kupil mi co som vcera citala ze pomaha pred porodom aj po nom homöopathische-Arnica Montana😇😇😇😇😇😇tak od dnes beriem,u nas prsi ,snad SA poobede vycasiiiiiiii

agathachristie
14. apr 2016

@mimikas termín mám v nedeľu. Chceli ma zas zavrieť do nemocnice kvôli tlaku ale odmietla som. doma si meram stále a je ok. Zbytočne by ma tam trápili. Robím všetko možné aby som bábo privolala ale nič 😄 v utorok mám ďalšiu poradňu tak uvidíme čo so mnou urobia keď neporodim ale vyvolávať ešte určite nebudem chcieť. Radšej počkám na moju lásku. A ty ako? 😉

mimikas
14. apr 2016

@agathachristie ja celkom ok mojko, brucho rastie zavratnou rychlostou a asi je fakt velke lebo kazdy sa ma pyta ci uz budem za chvilu rodit a ked poviem ze az v July kazdy ze aha, no velke brusko, no mam ho poriadne, maly si v nom lezi kryzom a obkopava ma s kazdej strany az sa mi brucho trasie 😀. No tento vikend som si povedala ze konecne zacnem triedit veci a chystat sa pomaly na prichod babatka, lebo sa mi do toho vobec nechce a prisaham ak to takto pojde dalej tak bude musiet prat moj muz pocas mojho pobytu v porodnici 🙂

agathachristie
14. apr 2016

@mimikas hehe ja som to robila až na materskej a kufor balila len nedávno. No stress 😄

mimikas
14. apr 2016

@agathachristie kufor este nebalim, len aspon chcem veci pretriedit a zistit co este potrebujem a co dokupit, lebo nemam prehlad toho co vobec mam doma 😉

sara34valentina
14. apr 2016

@agathachristie nemas ziadne bolesti??????

mimikas
14. apr 2016

tak dievcata, dnes mi prisla tato krasavica, juj tesim sa z nej a hned som si skusila aj uviazat Ninja Korytbnacku 😀 tesim sa uz ked tak budem nosit zas male krasne vonave miminko

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas aj ja mam salik bezovy len este ho neviem uviazat,mamaj navod tak zajtra budeme skusat s drahym😆😆😆😆😆😆si rozkosna ako SA uz teskas mojaaaaa😉😉😉😉😉

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina neboj, to viazanie je jednoduche, tstaci par krat vyskusat s neakou babikou a uvidis, chytis dfo ruky grif a potom miminko bude hracka, skusaj a nos a oper satku, aby bola krasne makka a zanosena, bude sa ti lepsie vazat s miminkom 😀

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina inak az teraz ked kukam foto som prisla na to ake mam velikanske brucho 🙂 az take velke sa mi nezdalo ale na foto ho je dobre vidiet

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas je oprata vcera zehlila ju😇

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas aj ja mamvelkeeee

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina ja som dala dnes prat a od zajtra zanasam, aj ty zacni, bude pekna makka pre miminko, teda ak nemas elasticku

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina akurat kukam neaku fotografku na fotenie tehu a rodinky a maleho, tak nas idem objednat na zaciatok maja ak budu mat volne, este kym sa nebudem extremne gulat a bude sa dat na mna pozerat 😉

sara34valentina
14. apr 2016

ZENY ODISLA MI PRAVE ZATKA

agathachristie
14. apr 2016

@sara34valentina porodne nie

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina jeeeeeeejjjjjjj, mne odisla zatka presne v piatok o 4:00 a presne do 24 hod na minutu sa narodil maly. A neprehana ta zlatko?

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas prehana a boli ako na ms

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina 🙂 tak mojenko, pekne sa prichystaj, ohol nohy a ine casti tela, daj si teplu sprchu a oddychuj a papaj vela ak sa ti ziada, Ja som pred porodom rano zozrala polku chleba lebo telo si ziadalo urobit zasobu energie a oddychuj, relaxuj, pospi si ak sa da, Eliasko je uz pripraveny a veeelmi skoro pride

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina budem za debila ale ja sa tesim s tebou, neboj, porod je super, vsetko je v tvojej hlave, nezabudni ze kazda kontrakcia ta vedie blizsi k tvojmu babatku, teraz relaxuj ked nastanu kontrakcie vela sprchovat v teplej vode a nelihaj si, bud kludna rob co si telo ziada a na konci ta caka laska tvojho zivota, to najkrajsie co ti zivot moze dat

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas joj moja uz je to veru TU,dam sprchu a pripravim sa

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina hlavne ostan kludna, este casu dost, narodi sa najskor az zajtra tato faza trva dlho, priprav sa a vela oddychuj, este mas par hodin cas kym ucitis prvu kontrakciu

melisssssa
14. apr 2016

@sara34valentina waaaaw ja sa asi rozplacem od stastia 🙂 moja zlata,krasna budem mysliet na teba a eliaska 🙂 strasne sa tesim a drzim palce aby vsetko prebiehalo hladko :-*