icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

evi789
27. máj 2015

@kika1990 nabudúce uz nepríde 😉

evi789
27. máj 2015

@nicolettka2126 to pichanie bolo vcera,ale az tak,ze som chodila zhrbená niekedy 😠 ..dnes uz ok,iba taky tlak cítim. Tak ked bol velky den vcera ,tak som stíhala asi ,ze 😀

majuskabobi
27. máj 2015

@epsonka45 a uz by mala dorazit mrcha? Inac mas prekrasnu foto s dcerkou v tych suknickach ste ako babiky 😘

lusswinki
27. máj 2015

@isabella22 no s tým počtom rokov to aj u nás tak je. Ja verím že sa podarí... Heh a budeme tehulkovat naraz.. No nie? 🙂

epsonka45
27. máj 2015

@majuskabobi v nedelu by mala byt a nevydrzala som to a urobila a nic jedna ciarka. Dakujeme zatial mam len dve fotky tesim sa na zbytok

lusswinki
27. máj 2015

@epsonka45 zlatko, nehadž flintu do žita.... Neni nič strateneeeeeee...

evi789
27. máj 2015

@epsonka45 aby som ta ukludnila moja,to nic neznamená,ze si nemala este dva ciarky.Tak si to predstav ,ze ja pri prvom tehotenstve som bola v 8tt ked mi to test ukázal...takze ja nejak moc tymto testom neverím..ani lekar mi tam nevidel nic,pichol mi vyvolávacku a o 10 dni ked mi mrcha neprisla vtedy som si spravila test a uz tam boli hned dve ciarky....ale predtym nic...a potom uz aj lekar videl 🙂

kattarina1983
27. máj 2015

Baby 29dc zajtra by nemala prist mrcha.strasne ma bolia prsia a bradavky az palia dneska rano sme s priatelom mali tutu mutu skoro som ho ovracala.drzte palce dufam ze inofolic pomohol

mimikas
27. máj 2015

@kattarina1983 bolenie bradaviek je celkom dobry priznak, u mne bol ako prvy 🙂, drzim palce, rano urob test a mozno uz bude pozitivny

epsonka45
27. máj 2015

@lusswinki
@evi789 ja ked som zostala tehu s malou to bolo okolo 8.februara a bola som vtedy chora a mala lieky a tie lieky som nemohla ani citit to bolo 18.februara a urobila test a boli dve ciarky ale u doktora som bola 29.februara som bola 4.tt pridavam foto a potom 7.tt

kattarina1983
27. máj 2015

@mimikas tento den ide nejako pomalyyyyyyyy

kattarina1983
27. máj 2015

@mimikas a kedy si testovala?

lusswinki
27. máj 2015

@epsonka45 heh, uvidíš, v nedeľu pridaš foto s // a my tí všetky budeme gratulovať a v dobrom aj poriadne závidieť. Inak moja mrcha tiež verím, že v sobotu už nepríde :-P

lusswinki
27. máj 2015

@kattarina1983 Jj presne tak, vlečie sa... U nech je víkend

epsonka45
27. máj 2015

@lusswinki do nedele ma asi aj slak trafiiiii

ajajaj00
27. máj 2015

@majuskabobi my sa snazime teraz chodim na hormonalny profil v decembri som mala mmt tak verim ze coskoro sa uz aj ja budem vytesovat a tebe silno drzim palce a informuj nas 🙂

mimikas
27. máj 2015

@kattarina1983 ja hned v den vynechanej mrchy ale test bol negat, pozitivny bol az ked mrcha meskala tak 4 dni tak uz bali slabe 2 ciarky

lusswinki
27. máj 2015

@epsonka45 hihihi... No to poznam... To je na figu.. hlavne kluuud a žiaden stres. Bábätko chce kliďo piďo... Ja som sa rozhodla, že testovať už nebudem. Tie doterajšie sklamania z jednej čiarky mi úplne stačili. Takže nemyslieť má to a do nedele ZÁKAZ TESTOVAŤ :-P 😀

epsonka45
27. máj 2015

@lusswinki mala som doma 2 testy dnes jeden padol za obet...uvidime v nedelu

nicolettka2126
autor
27. máj 2015

@evi789 nooo tak ppdla mna bud vcera alebo dnes ovulka 🙂 Takze ste urcite nic nezmeskali, este zajtra to poistite prípadne ak bude chut tak aj dnes 😉

majuskabobi
27. máj 2015

@epsonka45 jeej,tak spolu cakame,ze nedorazi v nedelu/pondelok.v nedelu dame dvojciarkate testy do plena 😜

isabella22
27. máj 2015

@lusswinki presne tak a kolky DPO si???

majuskabobi
27. máj 2015

@ajajaj00 jasnacka.skoda,ze ja nemam take tehotne prizraky 😳 viac by som si verila.za ten profil sa plati?

epsonka45
27. máj 2015

@majuskabobi cakatelky

epsonka45
27. máj 2015

@lusswinki no ten dnesny test...v nedelu dufam,ze ten posledny bude vitazny

majuskabobi
27. máj 2015

@epsonka45 ake mas testy? take hrube kontrolne ciarisko 😄

danielacool
27. máj 2015

@majuskabobi Je tam nejaký slabunký dúšiček. Aj na tom negatíve ho vidím 🙂

tamcika
27. máj 2015

@majuskabobi @littledesire baby nestíham co to tu koľko kecov 🙂 ja mam milión ludi v robote tak nestíham- táto robota ma obmedzuje haha 🙂 dobre dobre testnem sa aj dnes a uvidim snáď aspoň duch bude a pošlem na vaše posúdenie 🙂 uz nech je ta ovulka

epsonka45
27. máj 2015

@epsonka45 to su tie od lauritky

epsonka45
27. máj 2015

@majuskabobi to su tie od lauritky