icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas myslim ze uz bola prva teraz cakam co SA bude dalej Diat....ved tohrozna bolest bola neviem na zadku sediet take mam. Silni bolesti

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina neboj bez si dat teplu sprchu, bud sa to lepsie rozbehne alebo nie, a informuj nas, cakame som jak na ihlach akoby som ja rodila, normalne sa vytesujem ze konecne

sara34valentina
14. apr 2016

Smer klinika o dve hodiny tam mam byt ,pozru ma drzteeee palceeeeeeeee

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina a uz su kontrakcie normalne?

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@sara34valentina waaaa mojaaaa ja odpadneeem tak sa velmi tesiiim 😵 Boze moj, drzim ti najviac aplce ako sa len da, vsetko zvladnes na jednotku s hviezdickou, ty si sikulka, silna zienka...a Eliasko je uz co chvila tu s tebou v tvojom naruci a buete sa tulkat spoluuuu 😵 Boze moj, uplne sa chvejem od stastia, jak keby som ja isla rodit 😀

mimikas
14. apr 2016

@nicolettka2126 neboj ani sa nenazdame a aj my dne budeme rodit 😉

badimeria
14. apr 2016

@sara34valentina babula neboj si,silna az.mi slzy,vybehli si mi to pripomenula cele.silno,drzim palce a verim ze este dnes do pol noci bude Eliasko,snami🙂 ak,budes vladat hned nas.informuj cely.den budem na teba mysliet a zvladat to,aj za.teba snad hodne sily moja posielam

sara22
14. apr 2016

@sara34valentina no veru aj ja mam slzy v ociach 😂 drzim palce,tesime sa na eliaska. Drz sa zena,oddychuj a pospi,co sa da,nech mas dost energie!!! 😘

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@mimikas ani nevraaaav, uz to mame aj my na spadnutie 😵 Zajtra uz zacinam 30.tt pre paaaaaana, to uz zacina byt vaaazne 😀 😅 Tesim sa veeelmi prevelmi 😵

mimikas
14. apr 2016

@nicolettka2126 ani nehovor, ja este nic pripravene a moj drahy mi hovori vcera vecer: laska a mi sa na to babo ani nejdeme pripravit/ Ved nic nemame nachystane, som chytila paniku a veru cez vikend idem chystat triedit a pod. Pre istotu, ak by sa nieco udialo a ja nemozem nic robit. Ale tesim sa mojko, budeme mat vsetky super porody a krasne zdrave deticky

sara22
14. apr 2016

@nicolettka2126
@mimikas baby,neskutocne to leti,ved len teraz sme sa vytesovali z pozitivnych tehu testov.. Pamatam si to ako dnes,ked som si ho robila a bola tam ciarka,ani som neverila,myslela som,ze mi sibe 😁

mimikas
14. apr 2016

@sara22 no ja si pamatam na toho mojho prveho ducha a sok ze naozaj to vyslo a ste ma tu ukludnovali ze aj vy nieco vidite 😀 a teraz ma uz ten bubak obkopava aktvne a ledva sa mi do brucha zmesti 😉

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@mimikas
@sara22 zeny veru je to neuveritelne ako ten cas letiiii...tiez si pamatam na prvy testik akoby to bolo len vcera..a aka natesena som bezala za drahym ci aj on tam vidi toho dusika 😀 A ten nas dusik uz vazi 1300gramooov 😵 a vkuse sa mi hmyri v brusku 😵 O chvilku ich mame pri sebe 😵

sara22
14. apr 2016

@nicolettka2126
@mimikas baby,len ja si to chcem uzit,nechcem,aby to tak letelo 😞 ved uz asi posledné tehu pre mna,uz nikdy tento pocit nebude,och.. 😒

sara22
14. apr 2016

@melisssssa draha a ty mas kedy svadbu? Nie uz teraz niekedy?

mimikas
14. apr 2016

@sara22 ja len stonem cele toto tehu a tiez je to pravdepodobne moje posledne ale neako to az tak dobre nezvladam, ale nevadi, dolezite ze budeme mat babatka a tie si uz uzijeme. A vy ako ste na tom zo stahovanim?

sara34valentina
14. apr 2016

Zeny o dve hod mambyt na klinike mam uz kontrakcie,umrem,drzte palce

agathachristie
14. apr 2016

@sara34valentina drziiiim

sara22
14. apr 2016

@mimikas uz premiestnujeme veci,cez vikend ide manzel montovat stol,postel a sedacku,v nedelu prenasat krabice,cez tyzden si pojdem ja vybalovat a dalsi vikend sa stahuje dalsia varka ako pracka,komoda,malej postielka. Cez tyzden zasa ja pojdem vykladat a zapratavat na miesto a v piatok alebo sobotu sa premiestnime aj my 😊 cize 29.4.,alebo 30.4. 🙌

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas preco mamfurt po kazdej kontrakcii pocit ze SA pokakam?

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina neumres neboj, vsetko bude ok, hlavne klud a pohodicka a tes sa, dnes sa stanes maminkou 😉

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina lebo to je prirodzene mojko, lebo sa ti cisti telo aby pre prichod babatka bola prazdne a malo co najvacsi priestor pre vychod, je to normalne a prirodzene, preto ta aj prehanalo predtym, neboj daju ti klistyr na klinike a prejde ten pocit

sara34valentina
14. apr 2016

@mimikas OK SA bojim ze SA v aute poserem ,uz som bola ,4x ....joj a moj pes vyhukany😆😆😆😆

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina neboj sa ale len pre istotu daj si vlozku a neaky sacok pod seba ak by ti praska cestou voda, aby si nezamocila vsetko naokolo 😉, neboj sa (lahko sa hovori aj ja som sa bala)

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@sara34valentina ty to das neboj 🙌🙌

melisssssa
14. apr 2016

@sara22 ahooj ,ano za dva dni budem pani o takomto case 🙂 🙂 uz nech to mam za sebou 🙂 sa hanbim aj v tych satach ist vydavat 🙂 som jak bombaa ☹

badimeria
14. apr 2016

@sara34valentina juj to je take aj ja som bola vela krat a nedali mi qni klystir tak som sa sama vycistila 🙂a tieto bolesti otvarania bude take najneprijemnejsie musis sa na 10prstov a pptom samotny porod bude malina to uz neboli ja som moc zvedqvq kedy naposes ze Epiasko uz je snami ♡♥♡

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@sara34valentina mojkaaa ono to je naozaj tuuu ja stale neveriiim usmievam sa od ucha k uchu a netrpezlivo cakam nove a nove infosky 😵 Drzkaj sa nam, bud silna a hned ako budes vediet tak nas informuuuuuuj 💙💙💙💙💙

sara22
14. apr 2016

@melisssssa ved ale to je normálne,ze v tomto tyzdni tehu si neni ako stihla lanka 😉 vobec sa nemas preco citit blbo,uzivaj si to 🙂

sara34valentina
14. apr 2016

Zienky uz Ideme sanitkou, drzim palce, ozvem sa neskor,po vysetreni, ze ci je to už porod 😊dakujem vam zo srdca,ze na nas myslite, vazim si to moc,ste zlaté od Sameho zaciatku 😉😉😉😉"Mam vas rada😊😊😊😊😊