icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mmoni89
14. apr 2016

@sara34valentina jej úžasné, držím palce nech máš krásny, bezproblémovy a rychli pôrod 😘

badimeria
14. apr 2016

@sara34valentina aj my teba a sme snad nedockavejsie ako ty sama♥vies ze vtom niesi sama 😉myslime vsetky na vas a urxite tie co sem neprispievaju tak naruzivo cakaju a citaju ako co aj moj muz ta uz pozna a vsetko mu hovorim tak caka somnou 🙂ziaden strach teraz sa budu diat prirodzene bolesti stastia a maly sa uz nevie dockat sikovny chlapcek

evi789
14. apr 2016

@sara34valentina jaaaaj tesiiiim sa a silno myslím na Teba-Vas! Drz sa moja,zvladnes to!!!!
Som sa dobre zasmiala (že sa poseriem ) 😀 😀 😀
Aj sa som mala ten pocit,ešte som sa aj kamarátky (bola pri pôrode ) spýtala....už som bola pri konci skoro a furt ten pocit tak mi nedalo a spýtala či som sa nepototo 😀 aby sa tam kukla preboha...veď aká hanba keď okakam doktora 😀.
jupiii cakaam sprraaaavy 💜💜💜💜💜💜
že nepokakala

sara34valentina
14. apr 2016

Zeny hrozne kontrakcie som mala som na 4cm otvorena uz na sale a dala som si pda cize epidural, bolesti zmizli...super vec, drzte palce.....ozvem sa

badimeria
14. apr 2016

@sara34valentina dakujeme za info ked sa citis lepsie tak super a ake bolo napichnutie bolelo?A citis si nozky?nemala som to tak sa pytam🙂 tak co povedali dr pride este dnes Eliasko ci to je nadlhsie?

mimikas
14. apr 2016

@sara34valentina mojenko super, 4cm je uz fajn a zvladnete to a za chvilku pride uz Eliasko k tebe

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@sara34valentina supeeeer moja 4cm su veeelmi peknee uz to budes mat o chvilocku za seboou 😵
Tesime sa na dalsie spravicky 🙂

mimikas
14. apr 2016

Nic nove nevieme baby? Ja som nedockava

sara22
14. apr 2016

@mimikas ja tiez 😁 som zvedava, ci sa aj eliasko narodi 14,tak ako nase decka 😊

mimikas
14. apr 2016

@sara22 14. Je celkom fajn datum nie 🙂

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@mimikas ja uz tiewz sedim na ihlaaach vkuse kukam ci uuuuz 🙂 Juuuj ale je zlate ako to vsetky prezivame 😵 Mynuz sme tu jedna velka konikovska rodinka 🙂

mimikas
14. apr 2016

@nicolettka2126 jaj ani nehovor ved sme tu tolko toho spolu prezili 🙂 ale asi sa dozvieme vysledok az rano

wewitta
14. apr 2016

🙂 aj ja furt nakúkam,či už je Eliasko na svete 🙂 ja vás potajme sledujem 🙂 no nezapajam sa do vašich rozdebatovanych temiciek 🙂 ale som tu 🙂 Bože ,nemôžem uveriť,že už onedlho budeme držať naše zázraky v náručí🙂 a @sara34valentina už aj možno pokladik drží v náručí🙂 juuuuj mam zimomriavky🙂

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@mimikas ja si tiez myslim ze na novinky si budeme musiet pockat do rana 🙂 Ale normalne mam az husiu kozu ked si predstavim ze mozno praaave teraz prichadza Eliasko na sver 😵

sara22
14. apr 2016

@nicolettka2126 ja mam husiu kozu z toho,ze ked som sa do tejto skupinky dostala,bola sara34valentina v 16tt a teraz rodiii. Nechce sa mi tomu verit 😱
Baby,vy uz riesite porodnicu a prvy termin poradne tam? Lebo ja pri petruske som uz v 30tt si termin dohadovala.. Tak ci som bola jedina taka fruska 😁

mimikas
14. apr 2016

@sara22 ja nie ja chodim do Kochu takze budem u svojho lekara az do porodu

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@sara22 ja vobec nie,kedze si nezazmluvnujem nikoho tak ani nemusim nic dopredu riesit 🙂 Lrn na poradne tam potom posledny mesiac chodit treba tusim 🙂 Ale mozno ani to nebudem musiet kedze moja dr ma v ordinacii aj ten pristroj kde nahravaju busenie srdiecka babatka 🙂 Sama som zvedava kedy ma prvy raz posle uz do nemocky 🙂

badimeria
14. apr 2016

@sara22
@nicolettka2126
@mimikas baby aj ja aom ako pako na ihlach a npnstop to tu mam zapnute♥♥♥dnes ani nezaspim

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@badimeria to aby sme si zapli nejaky dobry film,teda do rana aspon nejake 4 😀 A popri tom budeme nalepene na telefonoch alebo pc a budeme sem cbodit neustale strasit ci uuuuuuuz 😀

rula
14. apr 2016

@sara34valentina myslime na vas, krasny datum 14.4. 🙂 . posielame vela energie. cmuk cmuk cmuk

badimeria
14. apr 2016

@nicolettka2126 ani mevrav lezim v postelo a mobil stale macka 🙂 ale asi je to na dobrej ceste ked sa nam@sara34valentina.neozyva 🙂 ozve sa uz asi s peknym vusledkom ♥

badimeria
14. apr 2016

@nicolettka2126 pisem ako pako 🙂 mam druhy mobi amacka si co chce

nicolettka2126
autor
14. apr 2016

@badimeria veru ja som si to tiez akurat pomylsela ze ked sa neozyva tak sa isto uz nieco vzrusujuce deje 😵 Rano sa snad dozvieme 🙂

rula
14. apr 2016

no napatie stuuuupa, maly princ je uz dufam na svete 🙂

melisssssa
14. apr 2016

@sara22 zlataa si 🙂 dakujeem 🙂 uz to nejako prezijem 🙂 uz si zvykam ,hlavne na uprimnosti mojej maminky..dnes mi zapotila aby som si nechala rozpustene vlasy,lebo mi zakryju faldy pod pazuchami...No comment...hlavne ze som najkrajsia pre mojho muza 🙂

melisssssa
14. apr 2016

@sara34valentina uuz??? Mojaa myslim na Teba ,teda na Vaas 🙂

sara22
14. apr 2016

@melisssssa presne ako pises,je to vas den a pre tvojho muza budes urcite najkrajsia 😉

sara22
14. apr 2016

Baby, ja tiez este v posteli pod perinou rychlo citam,ci uz je eliasko na svete. Dufam,ze rano uz aj vyspinkana novopecena mamina sem fotecku prida 🙂

sara22
14. apr 2016

@mimikas no ja rozmyslam, kedy sa tam objednat,ked chcem chodit rovno k Dr.,ktoru zazmluvnim? Ty tam poznas aj Ondackovu aj Marcisovu? Ktoru by si preferovala? Ja sa neviem rozhodnut 😀

sara34valentina
15. apr 2016

Zienkyyyyyy takze sme prisli na kliniku o 17.45 a Eliasko sa narodil uz 15.4. 00.32
3712g 52cm
Pda na konci uz neucinkovala, takze som si vytrpela riadne,ale stalo to za tie bolesti.. Museli mi tlacit brusko, som sa krasne otvarala,uz o 23hod na 8cm, potom prisli silne kontrakcie, som myslela ze umrem.. A otvorena na 10cm len sa,mu nechcelo.vonku.
No a o 00.32 som ho držala vnaruci...
Som najstastnejsia zena na svete 😊
Nie je na svete nic krajsie ako ked vam krasnym porodom podaju dietatko....som az plakala,najkrajsi pocit na svete.
Museli ma nastrihnut na3cm...sili ma vnutorne aj vonkajsie, teraz mam bolesti, ale daco Mi daju,,,su to pokontrakcie.. Kvoli maternici....všetci boli mili....krasny porod az na tie bolesti 😍😘😍😘😍zajtra urobim lepsiu fotku, ale teraz jednu aby ste videli