V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@annnyjska kazdy normalny gynekolog vidi.na sone ci ovulacia prebehla a na ktorom vajecniku ci vlavo vpravo.Pokial ovulaciu videl nemal ti co pichat do zadku lebo zakonite od ovulky ti do 14dni pride ms alebo nepride jedine ze si tehu.A ak tu ovulku nevidel ze neprebehla ti mal povedat ci vobec rastie daky folikul a pride alebo nie.
@mimikas ja furt rovnako, nerodim.
@agathachristie myslim na Teba. este vydrz.
@sara34valentina gratulujem maminka, nech ste zdravucki, skóre zotavenie 🙂
@sara34valentina jej gratulujem je nadherny vela zdravicka prajem 🙂 🙂
Ahojte zienky 😘😍😘😍😘vsetkych vas pozdravujem😘😘😘😘😘maly Eliasko je cely zatial po maminke 😘😍😘😍
@rula tak vraj dievčatká sú lenivejsie tak čakám na svoju princeznú 😍 vďaka za podporu
@sara34valentina vazne 🙂a ako ste si na seba zvykli mas mliecko?Kojis?Spinla vnoci?Kesy idete domkov?Milion otazok ze ♥♥♥♥♥
r
Supeeeer ahojteee juuj ako sa teším cmuuuk@sara34valentina
@badimeria no zvykame si,dnes to bol.krasny,den,ked mne je dobre tak aj jemu..krásne buvinkaaaaaaa.....dnes mam viac sil,konecne sprcha,vlasy,citim sa ako novy clovek 😂😂😂😂😂😂😂ale maternica stahy plus stehy bolia.. .. bru nocku idem vyuzit cas ked spinka💝💝💝💝💝💝
@agathachristie a magnezko ti vysadili kedy? Ono vraj ked sa dlho berie,tak sa potom prenasa.. Ja planujem kvoli tomu v 30tt vysadit,snad to zvladnem 😀
Zienky vcera vecer o 22hod sa mi spustilo mliecko ☺☺☺☺☺☺☺☺pekne kojim☺☺☺☺☺☺
@sara34valentina supeeer,eliasko si roztahal,do vtedy mu stacili ziviny z bruska a kolostrum 🙂 len nech pekne papka 😊
@sara34valentina gratulujem z celeho 💙 malinky je nadherny cmuuk a rychle zotavenie prajeeem😘😘uzivaj si to
@melisssssa draha,nech ti dnes tvoj den vyjde tak,ako si predstavujes,nech si ho uzijes a si stastna! 😊
@sara22 neberiem od 33tt tuším. Kazala mi znova nasadiť minulý týždeň kvôli tlaku ale vzala som len 3 a zas neberiem. Celú noc som nespala túto, boli ma brucho ako pri skazenom žalúdku + tvrdnutie tak snáď to cez týždeň príde 😉
@sara22 mojaa dakujeem 🙂 uz mame po 🙂 uz som pani 🙂 ani neviem ako som vydrzala do 4:30... ale vsetko bolo super a uzila som si ten den aj ja 🙂 🙂
@melisssssa blahozelam pani 🙂a vitaj v klube 😉
@melisssssa jej gratulujem nedas nejaku fotocku? 🙂 aky je to pocit byt pani? tesim sa s tebou
@badimeria dakujem kraasne 🙂
@agathachristie dakujeem 🙂 tak rozdiel akosi nevnimam este 🙂 ale som stastna,ze uz to mame za sebou 🙂 ked budem mat foto tak dam,ale zatial nemam ziadnu.. a ty sa ako citis? Este nic?
@melisssssa jeej gratulujem, mna moj v utorok poziadal o ruku
@melisssssa super, ze si si svadbicku aj uzila, tesime sa na fotecky
@sara34valentina super, mojko tesime sa s tebou,a neboj za par dni budes fit a cakame na par novych fotiek maleho zazraku 😀
@sara34valentina Moja zo srdiečka gratulujem prajem vela zdravíčka.Cmuuuuuk
@rula dakujeem 🙂.a gratulujem 🙂

@santafe nie naozaj mi to povedal tak , dokonca ked som sa ho spýtala , že ako možem pri takom nepravidelnom cykle otehotnieť ked chcem tak mi začal vysvetľovať ako sa dá počas ovulácie otehotnieť . Myslíš , že som sla odtiaľ spokojná ?? Ked som na nic nedostala odpoved len injekciu do zadku ?!