V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@melisssssa Gratulujem Vám 🙂
@melisssssa tak vidis,ze vsetko bolo super, gratulujem!! 😊 a co ta fotecka? Sme vsetky zvedave 😉
@agathachristie uvidis,pride to coskoro ☺ a kedy mas dalsiu poradnu?
@rula jeeeeej gratulujem veľa šťastia 😘 😘 😘
@sara22 v utorok. Dnes celý deň divne bolesti ale nie kontrakcie a začala odchádzať zátka tak uvidíme.
@agathachristie supeeeer,zasa dalsiu noc nebudem spat? 😂 mozno to zajtra pride,uvidis. Zatka moze odist aj niekolko dni pred,ale je to hlavne znamenie,ze sa ide nieco diat 😊
@agathachristie uvidis nakoniec to pojde prirodzeme. Hlavne sa to zacalo same rozbiehat, zatka odide aj niekedy par dni pred porodom, ja som presne do 24 hod porodila, nemala som ziadne kontrakcie, len dovne bolesti, skor ako menzes a prehanalo ma a nenormalne som bola hladna. Hlavne oddychuj 🙂
@agathachristie jej zeby prislo na svet druhe babenko coskoro 🙂baby ja sa koli vam tu ani nevyspim 🙂)))uz sa tesim na dalsie foto babetka
Uvidíme kočky kedy to príde. Strašne divne mám su tie bolesti lebo sú v hornej polovici brucha...ktovie čo to je. Teším sa strašne, že sa niečo začalo diať. Dnes sa určite zas nevyspim lebo sa tie bolesti stupňujú. Uvidíme ráno. Ďakujem za podporu kočky 😉
dakujem babiky, bolo zasnuby boli krasne a romanticke. drzim vam vsetkym palce, nech je rok milosrdenstva najstastnejsi pre nas vsetky. 🙂
Bolesti prs,bolia hrozne,umrem....vraj to prejde, musim kojit...a hrozi nam zltacka,dnes namerali este pod hranicou, takze mozno zajtra sa dostavi, cize pobudneme dlhsie 3-4dni,ak bude len lahsia...aspon si este v nemocnici vychutnam tu starostlivost ale radsej by uz domov... Nie som ale fit... Citim sa dobre,ale mam pocit dakedy to na mna pride akoby mala skolabovat....krv vsetko mam dobre...možno tou stratou krvi... No fit nie som.. Alebo.ze malo spim😢
@sara34valentina davaj eliaska co najviac k oknu na slniecko,to mu pomoze na rozklad bilirubinu. Prsa bolia,ale na to si zvyknes 😀
@sara34valentina ak si stratila vela krvicky a stale si slaba malatna mali,by,ti dat transfuziu krvicky,unas tak robia a potom je dobre aj kamosky dostali skus sa opytat.Alebo malo spis?
@sara34valentina mojenko prsia boli, prejde to po par tyzdnoch 🙂. Ak mas pocit ze ich mas extremne naliate tak bez pod teplu sprchu aby sa mlieko uvolnilo. A maleho prikladaj v roznych polohach aby sa vsetky mliekovody vycistili a vyprazdnili. Hlavne oddychuj vela aby si nacerpala sily, vela pi a davaj si zelezo aby si ho mala dostatok. A vybozkavaj za mna maleho 🙂
@agathachristie mojenko no mozu to byt zacinajuce kontrakcie, ja som mala napriklad len do chrbta, tam som ich najviac citila, brucho vobec ma mebolelo, ale mne odisla zatka a nakoniec praskla voda a az potom dosli kontrakcie.
@badimeria malo spim,krv mam ukazkovu😁
@mimikas akurát polohujeme,dik mojko
@sara22 hej bol aj dneska pri ohne,kde najviac svetla
@sara34valentina moze to byt aj vycerpanie nevyspatie, mne davali zelezo a pomohlo to a nezabudni papat lazde 2 hod, kojenie na zaciatku dava telu zabrat a berie vela energie. Takze papat stale nieco male vela pit a skus sa prechadzat aby si rozhybala telo. A cakame na fotecky
@sara34valentina este s tym polohovanim mi napadla taka finta,ze vzdy sa vyprazdnuje ten mliekovod,kde ma babo bradu,cize vzdy si treba babatko nasmerovat tak,aby bradicku malo na strane,kde mas prsia naliate a bolave. Ja som vzdy az citila,ako mi tu bolest sanim vytahuje..
@sara22 boze ma cucka uz vyse hodinky,, musim este nechat....aby mal stolicu,ta pomáha proti tej zltacke.. Dufam ze potom ale bude 3hod spät!
@mimikas papam chuti Mi vsetko.. Bude to unava, zelezo beriem od decembra
sara34valentina moj drobec,inak s dvojgramovym rozdielom😄ma akurat dva tyzdne,v nemocke som dostala dve transfuzky,teraz papam zelezo,ten tvoj stav dobre poznam,len co som sa rozkojila,mala som pocit,ze sa zo mna odsava posledna energia a nemohla som sa spamatat,..upircatko moje 😅tocenie hlavy uz ustalo,stale pri kojeni doplnam tekutiny a nieco zobnem napr.cerealne lupienky,mne sa zas vratili migreny,och😩Gratulujem k Eliaskovi!Som tu uz od maja,no nie a nie prispiet😂Rychle zotavenie prajem,plno radosti a co najmenej starosti.
@bibien ja uz na pokraji zrutenia.... Cele svalstvo akoby ma valec presiel... Potrebujem byt fit ale ako ked maly 01hod-do 05 len na ciciky inak rev..
Nemam silu sa ani postavit...snad mi bude lepsie... Ďakujem si zlata, a aj vam vela zdraviiicka a sily prajem 😳
@sara34valentina mojka neboj tosu,hormony do toho,miminko nieco nove to chce iba cas a vermi ja som samesiac hladala prisposobovala ale hned ako,sme dosli,domov uz bolo kusok lepsie rezim vecerne kupkanie v nenocnici to bolotiez o drzku som to tam cele preplakala ☹ a do toho vsetkeho to,vycerpanie poznam to oosobne ja som,potom vsetkom tak,aj skoncila po mesiaci bez mlieka museli sme na umele mliecko.A nemas tam alebo neskusala si mu dat cumlik,ked sa napapa aby vydrzal aspon dve hodky ta.nedudkat .
@sara34valentina jop,cumlik by som aj ja poradila,bo bude mat z teba ukludnovak..a nie prsko na papanie..
@sara34valentina a nieje malý hladny? Ja som to tiež mala takto s Ivankom, prereval mi celú noc lebo bol hladny, síce stále cuckal ale tie tvrde prsia nedokázal vytahat, ešte bol na to slabý. V nemocnici je to vždy nanič, ja som rodila v noci plus ďalšie 3nespala, som myslela ze zomriem od únavy 😁a k tomu sťahovanie maternice, baby masaker, pri druhom to už je iná bolest. ale doma sa to bude zlepšovať, neboj, držím palce
@sara34valentina mojecko a maly ked dudla aj papa ci si nevie nic vytiwhnut alebo sa vyslovene len ukludnuje? Ak papa nechaj ho zosilnie a bude sa vediet viac napapkat ale ak len dudla daj cumlik abyvsi jedostala zapal a nerozhryzol ti bradavky

@mimikas dakujem velmi pekne 🙂