icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
22. apr 2016

@agathachristie nech muz zavola do Kochu, vysvetli situaciu a podpis reberz a chod odtial prec, kokos chory system toto nase zdravotnictvo

agathachristie
22. apr 2016

@mimikas uvidím zajtra ze co bude teraz už zaspavam. Nechápem prečo mi to nevyvolaju hneď sak lekári sú tu aj sestry.

mimikas
22. apr 2016

@agathachristie no podla mna ak je problem s tlakom tak by vyvolavat nemali ale hned robit cisarsky

badimeria
22. apr 2016

@agathachristie
@mimikas ma pravdu a este ked uz prenasas tam,uz neni naco cakat vsade by robili cisar.Ja by som necakala moze sa stat cokolvek a este ked nelezis na monitore.Prosim ta aj koli tebe a miminku pre pokoj v dusi nech zavola do toho Kochu ze v akej si,situacii ci mozes prist

sara34valentina
22. apr 2016

@agathachristie drzkam palce,dobru nocku,😄😄😄😄mozno ta prekvapiiiiiii a porodisdnes😆😆😆😆😆

sara34valentina
22. apr 2016

@mimikas a teba otazka a uz dem drychmat.....
Cumel,ano ci nie?????????

mimikas
22. apr 2016

@agathachristie mojko pekne si oddychni, rano zatlac na lekarov nech sa rozhybu a daj nam vediet ako sa mate a ci je vsetko ok 🙂 Myslime na teba a drzime ti palce

agathachristie
22. apr 2016

@mimikas ďakujem

mimikas
22. apr 2016

@sara34valentina no ak maly na tebe len dudka tak ano 🙂, ja som malemu nedavala a dopadlo to tak ze si nasiel palec, cucal si ho az tak ze mu praskala a hnisala koza ☹, horko tazko sme ho potom na cumel ucili a oducali od palca. takze ak papa nedavaj ale ak sa len ukludnuje a vidis ze nechce jest len dudlat daj mu ho na chvilu a ked zaspi vyber mu ho 🙂

sara34valentina
23. apr 2016

Zienky Ideme hurra domkov,maly pribral a mne sa vsetko hoji pekne.....beriem.si nas batoztek do nasho bytiku, juj som tak zvedava,ako bude reagovat nas psik 😊😊😊teskam sa.....jedine co ma netusila,ze svokra chcú hned prísť a ja nechcem! Boli tu hned v den porodu!!!! Som dovolila len kvoli tomu, ze lubim.ich syna!dnes sa chcem vytesovat s priateľom a so psikom,zajtra pracuje tak sa zohnat s Eliaskom....
Budu urazeni,ale musia to respektovat!dufam ze priatel to pochopi, nechcem sa dnes hadat! Ale mat pekny den😊😊😊😊😊😊😊nezabudnutelnyyyyyyy

melisssssa
23. apr 2016

@agathachristie mojaaa..dufam,ze coskoro to budes mat za sebou...drxim palce nech mas co najskor malicku v narucii..dufam,ze sa doktori uz rozhybu...myslim na teba 🙂

melisssssa
23. apr 2016

@sara34valentina jeeeej huraaa 🙂 tesim sa s tebou moja 🙂 uzivajte si to vsetci traja 🙂 svokra bude musiet pochopit ..ja sa tiez obavam toho,ze budem mat vsetkych doma aj v porodke uz nasackovanych...a ty si uz v poriadku? Ci este mas bolesti?

sara34valentina
23. apr 2016

@melisssssa uz som ok,jeden steh museli vcera prestrihnut lebo zapal mam,Antibiotikum, mi tam opuchol ,inak pekne zahojene, dakujem mojko.....vies to sestnedelie ma byť dieta len s matkou a otcom....aby Si pekne zvykol....ako Strazili nam psika a som.im vdacna ale aj tak potrebujem byt teraz v klude nie v strese

agathachristie
23. apr 2016

Tak ukecala som lekárku. Večer mi dajú gel na otvorenie krcka (dáva sa na noc) aby mohli skúsiť vyvolávať. Držte palce.

mimikas
23. apr 2016

@agathachristie drzime mojko veeeelmi silno a nech da rovno aj cipok a mozete zacat. Stradne na teba myslime, uvidis bude to dobre.

mimikas
23. apr 2016

@sara34valentina mojko co ss ma ku vam svokra trepat hned po prichode s porodnice, len nech par dni vydrzi, co si ona napamaya ked rodila ake to bolo. Tetaz potrebujete klud a tie prve dni su velmi dolezite pre vas vsetkych

sara22
23. apr 2016

@sara34valentina ja ich na jednu stranu chapem,ze chcu maleho hned vidiet,nasi boli hned prvy den malu a mna pozriet,lebo sme mali karantenu a nemohli prist ani do nemocky,no prisli len na polhodku a nechali nas samych. A muz mal dovolenku tyzden.No na druhej strane ak ste len dnes spolu vy traja,mate byt len vy. Myslim,ze moj muz by to nepochopil,preco mam tu potrebu byt len v trojici,ked mame na to len jeden den 😁 co ten tvoj?

sara22
23. apr 2016

My sme boli vcera opat na 4Dcku,ale mala sa pozerala priamo do utz,cize v 2D krasne zabery a v 4D nic 😁 no stale zaostava v raste,aj ked progres od minuleho merania tam je,tak vraj nemam stresovat,len ma budu castejsie poradne a sledovat,ci rastie,no posledny mesiac ma mozu hospitalizovat,aby sledovali kazdy den a to si neviem predstavit, s kym by bola petrusinka moja ☹

sara22
23. apr 2016

@agathachristie juuuj no nech ti to uz rozbehnu a mas malu pri sebe. Ak nie je ohrozena,nenechaj sa rezat. Prirodzene je to ovela lepsie pre nu a ano,aj pre teba. Zotavenie sa z cisaraku je ovela zlozitejsie ako z normalneho porodu,aj keby si neviem ako bola nastrihnuta.. Drzim palce a myslim na vas 😊

badimeria
23. apr 2016

@sara34valentina tak sa tesim svami ze konecne budete doma to bude sto a jedno 🙂 pekne si kazdy den uzivaj naplno najkrajsie obdobie ake moze byt.Pobozkaj zamna Eliaska.

sara34valentina
23. apr 2016

@sara22 uz jej povedal a vzala to ok😊😊😊😊

sara34valentina
23. apr 2016

@badimeria vykonane 😊😊😊😊😊😊

badimeria
23. apr 2016

@sara34valentina dakujem ze aspon,na dialku ppre to nase srdiecko male konikovske Eliaska 🙂

agathachristie
23. apr 2016

Tak gel na krcok mi nedali, že netreba, trošku som sa otvorila. Zajtra prvá tabletka na vyvolanie. Som zvedavá či zaberie. Bojím aj teším.

mimikas
23. apr 2016

@agathachristie super, mozno sa to nqkonoec rozbehne aj same, pekne si oddychni ak sa ti da, zajtra ta caka super dnik 🙂. Drzime ti silno silno palce, ako inak tlak?

agathachristie
24. apr 2016

@mimikas tlak včera vysoký dnes zase nízky...kto sa v tom má vyznať 😄 ďakujem za podporu 😘

sara34valentina
24. apr 2016

@badimeria prvá nocka úspešné za Name
ODKEDY SME DOMKA VOBEC NEPLACE😊😊😊😊😊😊😊😊😊VSADE POZERA,VSETKO VNIMA A ANI PRI PREBALOVANI NEPLACE AKO KLINIKE PLACKAL. Mame nad prebalovacim kutikom ohrievac a ten ked zapnemje Ihnen teplunko ked ho prebalujem a furt si ho obzera😊😊😊a vcera vela spinkal a aj v noci, si robim starosti,lebo nechcem aby yskocili zase hodnoty zltacky,musi teraz priberat.....tak dufam je len spokojny a stastny.....
TY SA MI AKO MAS,DUFAM PREBIEHA VSETKO V PORIADKU A ZE TI TO COSKORO UBEHNE😊😊😊😊 ZABUDLA SOM UZ AKE MENO STE VYBRALI

sara34valentina
24. apr 2016

@sara22 mysli pozitivne, vsetko bude ok😊😊😊😊😊😊mesiac netreba ved ked chodis na kontroly,v poslednom mes chodis každý tyzden..... To by videli keby nerastol... Neboj!

mimikas
24. apr 2016

@sara34valentina neboj zltacka sa uz nevracia, tu mavaju len po narodeni ked sa im rozpavaju cervene krvinky co mali v brusku a zacinaju sa tvorit normalne. Ak je spokojny a pribera neries kolko spinka, miminka spia az 18 hod denne.

mimikas
24. apr 2016

@agathachristie silno drzim palce aby sa dnes uz narodil ten vas vytuzeny zaztak a aby vsetko islo lahko