V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Mala 930g dnes. Mala by mat uz dost cez 1kg.. Uvidime, co zajtra,ci zas budu sono robit..
Tak super,ze si na seba zvykaju,budu partaci,uvidis 😉
@sara22 je to.len Statistiken.....neboj mozno vazi uz viacej,bru nocku
@sara22 nie nenutia aspoň mne zatiaľ nie, ale spolubyvajuca kojila a mala nepriberala tak tej dosť nútili ze nepôjde domov. Ale až po troch dňoch. Mojej zatiaľ dávajú materské od inej ale už mi tuším niečo začína ísť. Nechápem načo nútia hneď umelé blbci.
@agathachristie ja tiez nechapem,ale mozno nie vzdy maju MM od nejakej mamicky.. Hlavne vela prikladaj,to sa rozbehne,uvidis 😉 a kedy ta pustaju?
@sara34valentina ano,su to len statistiky,no zaostava aj obvodom hlavicky a bruska.. Takze je cela mensia o 3tyzdne(z toho 5dni je ok,lebo mam 33dnovy cyklus a nie 28)
@sara22 až v sobotu a už som tu 6 dní 😭 ,ty budes dokedy?
@agathachristie mojko a ako malunka? Uz je kludnejsia a mlieko sa este asi nespustilo ze?
@agathachristie neviem 😞 dnes mi mali robit kontrolny utz,ale nestihli,takze zasa az zajtra mozno.. No uvidime. Ale uz som chcela ist domov 😞
@sara22 chudatko držím ti palce, dobre ze to podchytili všetko bude ok 😘 ja som tu tiež už 7 dní a ide ma drbnut. V sobotu nás snáď pustia.
@mimikas mlieko som mala už včera, ale asi nie nejak veľa tak po kojeni jej dávam trošku dokrmu zo striekačky nech pribera a môžeme ísť domov. Dnes je kludnucka snáď jej to vydrží 😍 ďakujem za opýtanie
@agathachristie no uz tu bola ranna vizita,ze dnes urcite pomeraju. Robili si srandu,ze ved rastie ako z vody,ked mi za den porastlo o 50g 😁 no vcera som mala vlci hlad cely den,velmi vela toho zjedla,tak mozno sa zacala mala viac zasobovat,tak aj telo si pyta viac.. Uvidime, ako porastla,drobculina 😊 ale baby,poviem vas,ze nech mi je akokolvek smutno za malou a mm,velmi som to uz potrebovala,oddychnut si takto. Vyspat sa v noci bez budickov,cez den prelezat a prespat. Myslim,ze tymto mi telo dalo najavo,ze sa mam zastavit a trosku spomalit. Co je vsak pri malej dost problem.. Ale tak svokra bude musiet pomoct.. 😀
@agathachristie a vy ako vyzerate s prepustanim? Super,ze sa mliecko rozbieha,mne velmi pomohli jablkove dzusy 100%,nic hroznove mi nezaberalo,len tie dzusy a susene jablcka. Plus caj od weledy pre kojace maminky je vyborny.. A samozrejme, ta mala odsavacka musela sat,ale to asi tvoja nema problem,ci?
@agathachristie som rada ze sa mate fajn, neboj mliecko sa rozbehne, dolezite je aby si aj ty mala klud. hadam v sobotu vas uz naozaj pustia a budete pekne domka spolu.
@mimikas ano,asi som potrebovala takyto veget. Mala sa aj viac hybe,celkovo sa citim ovela lepsie, nie ako taka matoha nevladna. Este stale cakam na utz, snad ho coskoro spravia,nech ma pustia domov 😝 rozmýšľam,co so stahovanim, lebo cez vikend sme tam uz mali ist spat a vsetky veci prestahovane,no este to tam musim vyupratovat 😁
@mimikas ved no ved my sme na tu hrubu spinu mali pani,co k nam raz za 2tyzdne chodi upratat,lebo ja vzdy len ciastkovo-jeden den kupelna,zachod,druhy den prach a vysavanie a tak..ale do cista si to potrebujem ja sama,to je diagnoza proste 😂 ale zasa vysat vysaje aj moja mama a ja uz si len zotriem dlazku a prach na skrinkach. Ostatne by malo byt. A ked nebudem na malu sama,ale bude u nas svokra,netreba ani vsetko oblecenie vykladat z tasiek a bude cas sa v nich trosku pohrabat..
@sara22 mojko, no budes musiet ubrat, ide o to ze nemusis mat vsetko tip top, jednoducho teraz su prednejsie veci, daj si kazdy den jednu vec co urobis a viac nie, malinka v bruchu je podstatne dolezitejsia ako vypulirovany dom a zachod. Ja som v utorok mala dovolenku a sme stravili s Viktorkom cely den von, vcera som upratala skrine, poodkladali sme viktorkove veci co su mu treaz male, uvolnili miesto pre miminko a pod a poviem ti prehnala som to, dnes ledva chodim, vecer som si musela dat 4x magnezium, mala som krce v lytkach a strasne bolestive tvrdnutie brucha a dnes veru ked sa pohnem prudsie brucho hned stvrdne. Cize musime viac oddychovat, aj ked pri detoch sa to da tazko
@mimikas jop,ved to nie vsetko naraz,hlavne tu podlahu si umyjem,po nej sa Petruska vala a zachody si postupne vyumyvam. Oni su umyte od tej pani,ale moje umytie je moje umytie 😁 a tie veci najhlavnejsie su vybalene,takzeto uz nebudem riesit a hnat. Zehlit mi netreba,riady strcim do umyvacky,ked uz ju v tom dome mame 😊 takze pohoda,vela toho nie je. Hlavne mi odpadnu stresy okolo petrusky,ked bude svokra,ze zrazu nebudem mat stres,kedy jej navarim a kedy spracem a pod. Lebo ona furt len na mne alebo so mnou..
@sara22 moja som rada ,ze si konecne oddychnuta 🙂 potrebovala si to 🙂 ja sice nelietam okolo maleho dietata ,ale tiez som nonstop na nohach..bud som v praci,ebo doma cosi robim,lietam po meste,nakupujem a furt cosi lebo neobsedim...v nedelu som navarila obed a od asi 13:30 som lezala na gauci a divala tv.. zdvihla som sa iba na wc.. muzik mi 2x pomasiroval nohy 😉 a poviem ti ,ze jeden den iba jeden som takto nic nerobila a oddychovala a ja z toho cerpam dodnes..😉 mne je tak dobre 🙂 nohy nebolia ,brusko netvrdne.. no musime sa setrit 🙂 a ty tym duplom 🙂 vsetko ma svoj cas.. aj to upratanie 🙂 kedy vas pustaju z nemocky?
@agathachristie ahoj moja 🙂 ty sa ako mas? Malicka je aka? Uz ste zohrate? A ty sa ako citis??
@rula ahoj, takže 3.04.2016 sme skusali, potom 6.4.2016 dosla MS, ale taka zvlastna a hl. krátka 4 dni, co je u mna nezvyk, a od MS si meriam bazalku a neklesne pod 36,9, ale vacsinou je to 37-37,2, avšak testy stale negativne, naposledy som test skusala 18. 04. 2016,a bol negativny a hl. robila som ho poobede, avsak uz 2 tyzdne citim take tahanie v podbrusku a obcasne pichnutie, teraz v sobotu co je 30.04.2016, sme boli na oslave a bolo tam pečené prasiatko a ked som vosla do miestnosti, akonahle som to zacitila moja prva cesta viedla na WC, čize mi prislo zle a potom som do seba nevedela dostat ani jednu mineralku, vcera vecer tiez tazko od zaludka ,ale uz miernejsie, dnes rano som opat merala bazalku a bola 37,2, myslis, žeby to mohlo nieco znamenat?
zienky, stvrtok mi pride maminka sa nacestuje chuda, uz sa velmi na starku tesime, Eliasko nam pekne rastie, pribera, a vnima okolity svet uz krasne 🙂 🙂 🙂 kojim stale , ale aj prikrmujem , ked mame velikansky hlad 😉 kazdym dnom sa nam meni,ale tvarickou je stale na maminku viacej 🙂 dnes ideme prvy krat s nim nakupit, treba mi plienky dokupit latkove, a flasky 🙂 lebo furt sterilizujeme 😀 a plienok mam dost ale furt pracka perie , netusila som, ze tolko prania bude 😅 😅 😕 😕 a tie malinke podbradnicky su super aspon nie vzdy sa zamocime a maminka vzdy vymeni suchy 😔 😔 takze vas vsetkych pozdravujeme, a vecer spinkame 5-6hodin , maminka sa krasne vyspinka 😉
@sara34valentina stastna to zena 🙂 no pri miminku je veru vela prania, ja som vtedy kupila susicku, lebo stale sme mali po radiatoroch nieco pokvackane 😀. A spinka krasne bubacik malinky, posli nam neake foto, velmi sa na neho tesime 🙂

@sara22 ano.aj chivavka slo nam to supi 😊co.ma len tesiiiii....
Vraj ma zajtra snezit..... Tak snad nie....my uz letne gumy.... 😁😂😁😂😁
Som rada,ze podrastla,kolko to.ma dnes
presne? Pozriem knizku kolko mal Eliasko vtedy neboj.bude dobre, to je len.statisticky...