V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas uz som pridala aktualnu 😀
Ahojte baby🙂 no co mate nove? Ako sa mate tehulky,mamicky? Akosi je tu ticho 🙂
@melisssssa ahoj to som si,aj ja vcera vravela tichoooo 🙂ja sa tesim vo stvrtok mame morfo.ultrazvuk potom ma drobec besiedku pre,mamicky to zas nevydrzim a preplacem 🙂))))inak mi to brusko,uz zavadza fucim dakedy ako,slon a to vindem par schodov uf a ty sa nam ako mas?
@badimeria ahoj no veru tichu tu je 🙂 juuj besiedka ku dnu matiek ? To je mile 🙂 🙂 ja som tiez v takychto veciach citlivka ,tak asi aj mna tiego besiedky dostanu 🙂 ja idem za chvillu na morfo utz tak tiez som uz vytesena 🙂 som zvedava ci bude este popredu rastovo ci nie 🙂 inak mne tiez schody uz vadia 🙂 celkom fucim 🙂 🙂 podaj info potom vo stvrtok 🙂
@melisssssa isto podam a ty dnes sa tesim 🙂teraz akurat vysavam vytieram a mam normalne pauzu funim 🙂))))zaberak totoo tehu pri prvom tobola parada bruskoskoro ziadne
@badimeria jasne podam 🙂za chvilku uz idem 🙂 inak ja som za posledne dnI dost fit 🙂 brusko moc posledne dni necitim..myslim ze je take lahke ,ja ohybna 🙂 🙂 som zvedava dokedy 🙂 veru paauzuj🙂 potrebujes oddychovat popri upratovanI.. ja pojdem na kavicku po poradni uz sa tesim 🙂
Ahojte kočky. Od piatku sme doma. Mala sa má dobre a ja tiež. Včera strašne plakala tak som bola hotová ale dnes je ako anjel. Stále spinka alebo pozerá...Dúfam že plač nedozenie v noci 😄 stále nemám dosť mlieka. Odsavam a kúpila som si drahé tabletky na mlieko. Prikladam, snažím sa ako viem. Snáď sa to rozbehne. Neviem prečo mi nejde pridať foto. Keď ju nahram tak ma vyhodí z tej stránky 😖 ste zlaté, že na mna myslíte 😘 😘 😘
Jej vyšlo to 😍
@agathachristie mojko neboj, mlieko sa hadam rozbehne a ak keby aj nie tak este stale sa daju kupit Nutrilony a flase a mala to v pohode prezije 🙂. Hlavne aby ste boli v pohode. Tesim sa ze sa mas dobre po porode. Mojko este otazocka ty si cvicila s Anibalom a od kolkeho tyzdna?
@agathachristie boze aka krasna a tie nadherne ocka. Juj uz sa tesim ze aj ja budem mat za par tyzdnov takyto krasny uzlicek v naruci.
@mimikas ďakujem 😍 začala som v 34 tt ale dlho som stála na 22 cm lebo som sa zranila. Potom z 22 na 30 cm som nacvicila za 2 týždne. Doktor bol veľmi rád, že som cvicila a veľmi mi to pomohlo.
@agathachristie aka je kraasna princezna 🙂 som rada ,ze ste v poriadku a hlavne doma 🙂 Hadam sa pusti este mliecko 😉 a ked nie,svet sa nezruti 🙂 idem si uz aj ja objednat aniball ,bojim sa sice aj toho balonika ,ale snad to zvladnem 🙂
@melisssssa no ja tiez uvazujem nat tym anibalom, neviem si to predstavit, ale baby to chvalia tak skusim aj ja, ale teda si to neviem predstavit ako to budem zo seba vytlacat 🙂
@badimeria tak vsetko v poriadku 🙂 malinky je uz veliky 🙂 sme stale tyzden popredu velkostou,tak dufam ,ze to nebude obrik 🙂 mame 1470 g uz 🙂 ja som pribrala kilo za mesiac tak som spokojna 🙂
@mimikas ved toto ani ja si neviem predstavit 🙂 bojim sa aby to vo mne neprasklo 😀 ,ale tie pozitivne recenzie ma nutia to vyskusat 🙂 🙂 preco si nepomoct ,ak sa da 🙂 trebalo by mi video navod 😀 d
@badimeria a ozaj 24.5 .nastupujem na matersku.. 🙂
@melisssssa no presne si neviem predstavit ako ho mam v podstate zo seba vytlacat 😀, ale tym ze mam teraz kludovy rezim a nic nemozem, ani neako cvicit, mam strach ze sa potrham pri porode a zas bude treba sit, tak chcem aspon toto vyskusat, ale ako to budem tlacit netusim, ja potrebujem navod na obrazku s opisom v akej polohe a pod mam byt
@agathachristie juuuuuj aka je kraaasna babika malicka 😵 Prekrasnu tvaricku ma 🙂
Mojaaa a mozem sa spytat ktory dr ta odrodil??Ked vravjs ze bol rad ze si cvicika s aniballom 🙂 Lebo aj ja sa s nim chystam cvicit tak dufam ze tiez natradim na dr ktory/ktora sa tomu budu tesit 😀
@melisssssa ja 25.5 😉 ale ides v 32tt, lebo ja ma skor termin ako ty a na matersku idem neskor 😀
Baby ozaj ako to je s materskou ?? Matersku budem dostavat 34 tyzdnov? To znamena ,ze ked idem 8 tyzdnov pred terminom porodu tak matersku dostanem 2x a potom este pokial bude mat maly 6 mesiacov ?
@mimikas ano idem skor,lebo som chcela ist na pn 2-3tyzdne pred nastupom na matersku a povedala ze mi pn neda ,alebo da ,ale tak ci tak musim ist s pn na matersku v 32tt..
@melisssssa jej tesim sa s tebou ze ste zdravucky a krasne rastiete.Som zvedava na nas ked sme ten isty tyzden🙂
@melisssssa jeeeej akeho veľkého uz mas drobcekaaa 😵 Super ze tak pekne rastie 😵 Nasa mala v 30+4 1500g tak som zvedava teraz kolko bude mat,idem presne o tyzden v utorok 🙂 A brusinko rastie?? 🙂
@badimeria aj ja som veru zvedava 🙂 porovname si babatka 🙂
@nicolettka2126 veru rýchlo rastie presne po 4 týždnoch ma o 500g viac 🙂 a ja o 1000g 😀 😀 no a nas mal tolko co tvoja teraz v 29+2 🙂 no snad to nebude velke babo,kto to vytlači 😀 som zvedava teda na utorok ako ste podrastli 🙂 vieš co brusko veru rastie,aj ked chvala bohu za mesiac len+kilo.ale mam uz dost velike brucho ,tak uz by mohlo aj ostat take ake je 🙂 a ty ako s bruskom? na matersku nastupujes kedy?
Ja idem na poradnu buduci pondelok, tesim sa uz strasne o kolko babatko podrastlo a pribralo a desim sa zistenia kolko som ja pribrala 😢
@melisssssa moja mala v 28+4 1300g a v 30+4 1500g 🙂 Teraz ked pojdem budem v 33.tt, teda uplne presne 32+4 tak som zvedava na to cisielko 😀 Juuuuj moja a s bruskoom,no uz riadne vykuka teda,kukni foto,mam v albume pre priateľov 🙂
No a na matersku oficialne nastupujem 20.5. cize uz to mam za paaaaar 😵 A kedy mas teraz dalsiu poradnu?

@agathachristie mojko ty sa nam mas ako a ako si na seba s bambulkou zvykate? Verim ze uz ste doma a vsetko je v poriadku. Cakame aspon na jednu fotecku