V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 naposledy som bola 11.4 a to mal 1280g 🙂 tak cakam ze bude mat teraz aspon 1700g uvidime.
@mimikas juuj no som zvedavaaaa,teraz uz by mali tak viac navalovo priberat ti nasi drobci,ci?
@nicolettka2126 no teraz by uz mali len priberat, su uz v podstate hotovy len musia pribrat a kusok podrast ale v podstate su to uz hotove babatka
@nicolettka2126 bol to doktor Chuda v Ružinove. Náhodou mal službu, bol úžasný. Pri ďalšom pôrode si ho určite zazmluvnim. Mala mala skoro 4 kg a nemám nastrih len drobné natrhnutie, ktoré mi tak zasil, že ani neviem že ho mám. Cítila som pri pôrode ako mi pomáha s hradzou aby to šlo bez nastrihu.
@nicolettka2126 krasne brusko 🙂 ale v porovnani so mnou take mini 🙂 idem 24.5 na dalsiu o 3 tyzdne 🙂 veru ,veru letiii to 🙂 veed len tato temička tu ma rok 😀 a kam sme to dotiahli 😀
Za seba aniball určite odporúčam. Doktor povedal, že tlacenie mi šlo perfektne a aj na veľkej vizite som mala pochvalu za 4 kg dieťa len s drobným poranením. Okrem precvicenia hrádze som si s ním hlavne nacvicila tlacenie. Baba vedľa mňa co rodila tak nevedela malé strašne dlho vytlačiť ťahali ho kliešťami aj vakuom či co to je. Bolo mi jej ľúto...mňa akurát čakalo tlacenie a pred tým som si vypočula celé jej dlhé trápenie z vedlajsej sály...brrrrr 😖
@mimikas juuuj uz som zvedava na tych nasich drobcooov 🙂 Som zvedava na prve fotky kazdej z nas a aj na miery babatiek 😵
@melisssssa ze miniiiii????To faaaakt?? 😀
Jeeejda vidiiis ved uz je maaj a my si tu piseme uz rovny rok,boze ako to letiiiiii,ja sa normalne nestiham uz cudovat 😀
@agathachristie tak nanho som uz od veeelmi vela zien pocula vela vela chvaly le nevedela so ze je tak pozitivne nakloneny aniballu,ale velmi ma to tesi kedze cvicit jednoznacne chcem 🙂 A zevraj mava dosť casto sluzbu,tak snad sa mi pristasti a natrafim nanho aj ja 😀 Mojka,inak taka odveci otazka ale nechystas sa predávať aniball?? 🙂
@nicolettka2126 no necudujem sa tej chvale. Je to sympatický chalan, milý a veľmi slušný k žene. Aj ma pobavil aj zaspieval 😄 aj mi na konci ruku podal 😍 aniball nepredavam budem cvičiť keď budem čakať druhé 😂 😉
@agathachristie supeer ze tam je takyto doktor juuj kiežby som nanho natrafila 😵 Eeeeej mojaaa tak ty taktooo uz druhe planujes?? 😀
@agathachristie mojko prosim ta ty si mala anibal ci epino a davala si si nan ten lubrikant? A tiez hradzu si si masirovala s tym gelom?
@nicolettka2126
@mimikas baby,aniball je fakt super vec,podla mna psychicky velmi podpori a nauci zenu kam a ako tlacit. Ja som vzdy pred tym dala masaz hradze chvilu (cez to brucho sa to dlhsie nedalo) a potom cvicila. Mala som uz nacvicenych 30cm,skoda,ze na ostro som si to neskusila..
@mimikas mojka,mame sa dobre,dlho som tu nebola,bo od soboty sme na domceku a este trosku blbol net. Ale je tu super. Mala jr hotova z tolkeho miesta,kocikuje v obyvacke 😀 druhe male ideme pozriet vo stvrtok,dufam,ze bude vsetko ok a pekne podrastla. Naposledy stvrtok mala 1066g,co bol sice pokrok,ale na ten tt to je dost malo. Najviac ma hneva ta neistota,ci mozem rodit u kocha ☹
@melisssssa
@badimeria baby,tak moja asi bude najmensia 😀 ale ved napisem stvrtok na porovnanie,kolko ma. Som zvedava, ako nakoniec porodime,ktora z nas bude prva a ci sa zachova poradie,kedze sme tak tesne po sebe 🙂
@agathachristie juuuj,mala je ozaj krasna! S mlieckom sa netrap,su dolezitejsie veci ako kojenie- ked to nejde,tak to nejde a netreba sa stresovat kvoli tomu,to je pre malu horsie ako umele mlieko. Moja mama nemala mlieko tiez,bola som takmer od zaciatku na umelom a necitim sa preto menejcenna 😝
@sara34valentina a vy dvaja ako? Uz plne zvyknutí na seba? A priatel si ako uziva maleho? Tebe sa mliecko rozbehlo?
@mimikas používala som aniball na to kondomy z Lidlu a kokosovy tuk bio
@sara22 ahoj,dakujem za opytanie ,mamesa dobre,uz sme zohrati,viem rozoznat jeho potreby,co ma tesiiiiiii😆😆😆😆😆😆😆😆 moj priatel tiez zohraty zehli kazdy druhy den,onrad zehli.. A pomaha nam ako vie malinkeho utisi,ked treba,prebali..vcera cely byt povysaval,pozmyval,Maminka moja zajtra pride.. Uzivam si malinkeho plnymi duskami,CAS tak leti,aby som to nepremarnila,uz krasne vnima ,rozoznava....rastieme,priberame..mliecka mame stale,ale aj prikrmujem ked mu nestaci ........lenmne akosi nechuti jest snad ma Mama zachrani......velmi malinko zjem!!!!!! To mi robi starosti....😣uz 17kg dolu😃😃😃😃😃😃
Vy sa ako mate,dufam ste uz domka,a priberate😊😊😊😊😊😊uz SA ti to krati,coskoro mas tri princeznicky😆😆😆😆😆😆😆😆😆budu ti pomahat 😇😇😇😇😇
@melisssssa ja mam 6.7 🙂 to budeme rodit jedna za druhou 🙂
@melisssssa ja mam termin 1.7. tak som zvedava ci naozaj pojdem prva z vas babulky 😀 Ja mam vsak veeeeelmi silneho tusaka ze to bude uz v juni,neviem preco 😀
@melisssssa ja mam 18.7.termin,uvidime, ci do vtedy vydrzi,ale v ten den ma narodky moj muz,tak s jednou by oslaboval meniny a s druhou narodky 😁
@sara34valentina tak to je super, ze uz ste zohrati,ono to dlho netrva,aj ked teda niektori hoviria,ze do 6tyzdnov je norma. Uvidis,ake to bude skvele,ked zaplace a ty presne vies,ci papat,ci spinkat,ci prebalit,ci boli,ci mojkat...ci co 😊
Papat musis,lebo ti mlieko nebude vyzivne. Ale mne tiez nechutilo,nasilu som do seba pchala..
@melisssssa babule ja mam termin16.7. som niekde medzi vami 🙂 @sara34valentina @
@agathachristie babule som rada ze ste doma a uzivate si,male uzlicky ono to strasne rychlo bezii a ked zacne chodit rozpravat vam to male miminkovske obdobie zacne chybat a preskoci aj myslienka co tak druhe 🙂))
@badimeria no my druhé isté chceme a ano to bude krasne ked zacne hovoriť,dufam sa citis dobre moja😊😊😊😊😊
@sara22 no Mama navari,aby bolo viac mliecka 😊😊😊😊pagace napiekla moje oblubene..
Tak zjem ale malinko😔
Musim sa prinutit 😛😛😛😛😛
@monicka2510 ahoj, prepac ,ze pisem az teraz, ale 2 dni som tu nebola.To je zvlastne co opisujes, ale pokial nie si chora a tel,teplotu mas ok, je mozne ,ze si tehu, aj napriek bielym testom. to sa stava, ze Ti hcg hormon stupa pomaly. ja by som uz asi skocila ku gyn, na krv .budes si ista na com si. drzim palce , aby bolo vsetko ok a zdrave tehotenstvo. ozvi sa ako na tom si. 🙂

@mimikas a kolko mal malinky naposledy??V ktroom tt si bola na poslednej poradni?
A nebooooj kasli na cele kila moja,zbytocne sa toho budes desit,telo aj tak samo rozhodne o tom kolko naberie a my sa aj na hlavu mozme postavit a nic s tym nenarobime 😉 Budeme po porode cvicit a kojit naplno a pojde to raz dva nemaj strach :-*