V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@nicolettka2126 tusim to bola kupsikondom.sk
@sara22 no veeed prave tie pohlady ma napadli 😀 Ze co si asi tak pomyslia ked tam budem s bruskom kopu kondomov kupovat 😅
@sara22 dakujeeeeem idem kuuk
@nicolettka2126 ja som kupovala tusim bez lubrikantu a lubrikant normalny modry durex na vodnej baze..
@sara22 uz som tam nasla take co su schvalne k balonikom tak tie kupim 🙂 Maju aj super cenu ze 0,19eur za ks 🙂 Dakujem kraaasne za pomoc 😵
@nicolettka2126 nemas zac 😉 a do toho "vkladania" sa rychlo dostanes,neboj 😉
@nicolettka2126 posli prosim link kde si nasla tie kondomy, dakujem
@mimikas boli sme dnes u pediatra,tak mozem kojenecku....ak mam pocit ze je smadny.....vies on ked je smadny mu staci cicik,ale Dakedy mam pocit ze je chudacik smadnunky,,,,a voda je zivot😂
Zeny.....tak rychlo to letiiiiiii.... My uz mame pomalicky mesiac☺😘😍☺😘😍 a vcera svokrovci u nas boli,tak ja tlmocila mojej mamke☺☺☺☺☺moj ma tapol po zadku a ja zabila,ze si este musi 2tyzdne počkať.........
A všetci rehot.....
Dnes Mi mamka oznamila,ze pride asi ku nam zit.....
Neviete si predstaviť ako mi toto pomohlo....
Ona zehlila a nam každý,den vyvara☺☺☺☺☺
Vsade poriadok a ja v klude postiham co treba....no a v piatok ide prec😢😢😢
@nicolettka2126 neboj moja, aj ked ta trosku nastrihnu to neboli.....a zahoji sa za tyzden☺☺☺☺☺☺☺☺2,5cm ma len nastrihli.... Zahojeneeeeee,,,,uz bude ako ma byt.....horsie je ked sa ty natrhnes kadejako...... Mna museli lebo malybol v kanali a nechcel von 😁😁😁😁😁
@mimikas jasne zlatino nech sa paci www.kupsikondomy.sk/kondomy/nelubrikovane/on-cl...
@sara34valentina jasneee ja im aj poviem ze ak netreba,nech nastrih nerobia,ze som cvicila balonikom aleze ak budi vidieť ze je to nevyhnutne tak isto radsej nech natrihnu ako keby som sa mala nejako nepekne potrhat,oooj to by som velmi nerada.. 🙂
@sara34valentina a mas zlatu maminku ze ti takto pomaha,adpon sa o to viac mozes venovat malickemu,musi to byt obrovska pomoc 🙂 Ani ju domkov nepustí 😀
@sara22 no to pevne verim mojkaaa,urobím pre to vsetkoa podla mna uz aj to je super na zaciatok ze uz sa neviem dockat cvicenia 😵 naozaj som na to veeeelmi zvedavaaaa,hlavne ake predispozicie mam teraz tam dole po parmesacnej absencii v milovani 😀 😀 Mozno si budem znova pripadat jak panna 😀
@nicolettka2126 pár mes, pauza?
My sme sa milovali az do Sameho porodu 😉😉😉cely 9mes 😁
@sara34valentina no my naposledy zaciatkom januara 😀 Drahy ma neskuticne velky respekt,boji sa aby neublizil malej a este ma taky blok v hlave lebo.mi povedal ze on to vnima tak ako keby malej tukal do hlavy 😀 Aj ked samozrejme vie ze z praktickeho hladiska je to nemozne ale proste to tak vnima 🙂 Cize sexik sice nemame ale neboooj neabstinujeme uplne,som predsa skorpionka,takze si to vynahradzame inaksimi praktikami 😀 😀
@sara34valentina haha mojko ja uz ani neviem co je sex 😀 u nas je uplne zakazany, no co uz, velmi na vyber nemame, takze sa tesime na porod a kedy uz budeme moct normalne zit 😀
@sara34valentina my sme na tom tak isto,zakazane od 8tt a v prvom tehu sa mm tiez bal,ze malej ublizi..vela chlapov ma tento blok 😀
@mimikas
@nicolettka2126 baby,tak aj ja som rada skontrolovala svoj balonik,ci je ok po roku a nasla som aj tabulku,co som si pisala vzdy po cviceni,ze kolko som vytlacila. Snad takto pojdem aj teraz 😀
@sara22 mojkaaa a kedy si zacala??V ktorom tt?
@nicolettka2126 ja som mala problem s prvym vkladanim,treba najst techniku,tu si najdes aj na samotne cvicenie. Ja mam pocit,ze som cvicila uplne inak ako.ostatne,ale mne to vyhovovalo a malo to ucinok,lebo som pekne postupovala. Vzdy pred cvicenim masaz hradze s olejcekom a potom supito cvicit 🙂 pre zaujimavost som skusila vsetky polohy,no mne najviac vyhovoval aj tak lah s vankusom pod hlavou a pokrcenymi rozkrocenymi nohami. Brala som to tak,ze je to poloha akceptovatelna na antolskej, v ktorej ma odrodia,tak je zbytocne trenovat v inej.
@nicolettka2126 idem kuk 🙂
@nicolettka2126 zacala som 34+6 a rodila som v 38+0,cize za necele 3t som nacvicila do tych 30cm.
@sara22 waau tak to teda klobuk dole pred tebou zlatko,za tri tyzdne sa vypracovat na 30cm...dufam ze sa k tomu cisielku dostanem aj ja 🙂
Mne by balonik mal prist v pondelok,najneskor v utorok a zajtra zacinam 34.tt tak myslis ze v priebehu buduceho tyzdna by som uz mohla zacat skusat aspon precvicovat to panvove dno??Ze iba ho budem skusat zaviest,trochu prifukovat a predychavat tlaky?A potom az neskor by som zacala vytlacat 🙂
@nicolettka2126 myslim,ze ano,ze kludne mozes zacat. Ved aj tak je to orientacny termin,takze par dni +- urcite neuskodi 😉
Ja som cvicila kazdy vecer,poctivo,takze aj to mozno spravilo vela. Niekedy som sa posunula o 0,5cm,niekedy neposunula a niekedy to skocilo viac. Hlavne si treba balonik pridrziavat pri vytlacani a cviceni,lebo ja som prvykrat nedrzala a doslova vyletel 😀 hlavne si naozaj najdi svoju a sebe vyhovujucu techniku,aby si mala z cvicenia dobry pocit. Vtedy sa to bude hybat tym spravnym smerom. Je jedno,ako cvicis,dolezite je,ze cvicis,ze sa naucis kde a ako tlacit,ze sa pripravujes po psychickej stránke ze trenujes panvove dno a masirujes hradzu 🙂
@nicolettka2126 a ak mas cim,zacni masirovat hradzu uz teraz,ja som videla sakra rozdiel v elasticite po par dnoch masaze. Zacala som naraz s cvicenim,ale teraz zacnem urcite o tyzden skor..
@sara22 a ako sa ma robit ta masaz??A treba na to ten speci olejcek alebo sa to da este aj s niecim inym??
@nicolettka2126 baby masiruju aj kokosovym olejom,ja som mala speci. Ale asi to je jedno,hlavne ze to je nieco vyzivujuce a podporujuce elasticitu..
Ja som masirovala v stoji,dala olej do lavej dlane a pravú som si len namacala do oleja(nech si nezaspinim vsetok olej). Samotnu masaz mas aj na YouTube, podla toho som sla aj ja a potom prisposobila opat sebe tak,aby to mne vyhovovalo a bolo pohodlnne. Cez to brusisko to je uz dost problem tu ruku tak vytocit 😀
@sara22 no idem to kuknut lebo nemam ani najmensie tusenie ako to robit 😅
@nicolettka2126 ani ja som netusila,najdes si techniku,neboj 😉

@nicolettka2126 cez net som kupovala,take mega balenie. Idem pozriet do mailu,ci najdem tu stranku..kym dosli,kupila som aj v obchode..juuuj,tie pohlady,ze len blondska si moze tehotna kupovat kondomy 😝