V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Ajojte dievcence moje,tak aj my sme dnes boli na poradni,babika nam krasne rastie,ma uz 1743g,stale pekne dole hlavkou,to uz by sa podla mojej dr zmenit vraj nemalo kedze mam podla nej mensie brusko a mala je tam tak naskladana ze nehrozi aby sa pretocila naspat,ze to by musela byt veeeelka akrobatka 😀 no a vdaka tomu ze tam bola naskladana v takej zvlastnej polohe tak jej dr nevedela riadne zmerat brusko,cize o tyzden musim ist znova aby to pomerala 🙂 Inak musim povedat ze uz teraz je vymyselnicka a pojasena po maminke aj po ocinkovi,najprv ocuckavala placentu a potom nam cely cas vyplazovala jazyk 😀 No a maminka ma zatial +7kg, dostala som magnezium kedze ma sem tam v noci chytaju krce do lytka a mam este nakazane 2kavicky denne kedze mam nizky tlak 🙂
@sara22 jeeej mojaa babulka ti krasne rastie,tesim sa z toho veeeelmi 🙂 Sikulka je ona,pockaj este za chvilu aj 3kila presiahne 😀
@nicolettka2126 juuuj,tak 3kila asi neda 😂 ale tak je teraz na 29+0,ja som 31+1,cize rozdiel sa uz nezvacsuje,to je hlavne 😊
No tak vasa je riadne cislo,ze placentu ocucavala 😁 to som este nepocula 😄 a kde si sa rozhodla rodit,v tom ruzinove?
@sara22 na no lebo bola akurat tym smerom otocena a ako mi ju doktorka ukazovala tak mi vravi ze nieco si cmulka a potom dr lepsie kukla a ze ahaa,placentu 😀 Tak sme sa schuti na nej zasmiali a vtom nam dvakrat po sebe jazyk vyplazila herecka mala 😀 Si isto myslela svoje ze co sa tam my na nej rehoceme 😀
Moja som velmi rada ze ti malinka pekne napreduje,uz sa ani nebude zvacsovat rozdiel uvidis,raz dva aj dozenie svoj tyzden 😵 Je to zenska ako sa patri 🙂
A ano,som pevne rozhodnuta pre Ruzinov,tak dufam ze este s babikou potiahneme aspon tie 4tyzdne,aby som v pohode mohla ist tam rodit 🙂
A ty ides do Kochu vsak?
@nicolettka2126 ano,ja chcem koch,chcem ten prirodzeny porod aspon skusit. Ked som bola na antolskej, vsetci tam na mna pozerali,co som tak skoro po sekcii otehotnela, ze sa nemozem divit,ze mam problemy. Ale podla mna to vobec spolu nesuvisi.. Takze viem,ze v statnej by to nikto neriskol. Uvidime ako v kochu,kazdopadne to silit nebudem,zdravie malej je prednejsie ako moja tuzba 😊 ak uz by bola sekcia,aspon bonding v tych prachoch budem mat a malinku hned pri sebe,postele posuvne,nie take vysoke,ze ja s mojimi 163cm musim este aj na schodik doskakovat,ked chcem ist dole. Co teda s rozrezanym bruchom je riadny masaker. Ale ak by som nesla do kocha,tiez volim ruzinov ☺
@sara22 jeej tak aj ty si taky krpcek ako ja 😀 Ja mam 164cm 😅 Cize to doskakovanie a vkusevyliezanie niekde mi je dost zname 😀 Budem drzat palceky aby sa ti podarilo malicku dat prirodzene 😵 Aspon budes vediet porovnat oba sposoby porodov 🙂
@nicolettka2126 aj ja som taky prcko kocky, ja mam tiez len 164cm 😉
@mimikas ooo tak bitak v klubeeee,aka nahoda ze na centi presne meriame 😀 Trosku kdveci otazka ale zaujima ma to,ake miery si mala pri narodeniiii?? 🙂
@nicolettka2126 prcko mal 49cm a 3150g, ale ja nie som stihla, mne je dost do kazdej strany 😀
@mimikas ooo to ja som bola tazsiaaaaa,moje velicenstvo sa narodilo s mierami 52cm a 3700g 😅
@nicolettka2126 boze jaj ja myslis? No ja som sa narodila s mierami modelky: 47cm a 2200g 😀
@mimikas anooo tyyyy 😀 😀
Waaau ty si bola take mini babatko?? 🙂 Aj si sa anrodila skor?Ci na termin?
@nicolettka2126 narodila som sa o 2 az 3 tyzdne skor, ale moja mama je RH- a ja som RH+ a ako druhe dieta uz neako telo zacalo tvorit protilatky a preto som vraj bola taka extra mini. Ale neboj ja som to teraz cele dobehla
@mimikas pritom dva tri tyzdne nie su nejako moc skoro si myslim,to ja by som celkom aj prijala aby sa mala vypytala v 37.-38.tt 🙂 Ale tesa dufam ze miery bude mat vyssie,teda minimalne aspon tie kilecka 😀 Ale to sú vsetko take zbozne priania,aj tak si to telo a prioda zariadi podla seba 🙂
@nicolettka2126 no moj Viktor sa narodil v 38+0 a mal pekne miery 3150g a 49 sm, takze uplne normalne donosene babatko.
@mimikas noo veru krasne miery take by som povedala ze akurat aj pre teba na rodenie a aj pre malinkeho 🙂 Som zvedava na tu nasu bambulku s akymi mierami ma prekvapí 🙂
@nicolettka2126 no ja som tiez zvedava na tohto druheho drobca aky bude
@mimikas uz oneflho sa dozvieme 😵
@nicolettka2126 veru mojko uz sa tesim, ale ja este stale nie som pripravena, veci nepoprate a taska nezbalena 😖
@mimikas no.ja som sa chvalabohu k tomu uz dokopala a poviem ti neuveritelny kamen mi.padol zo srdca ked uz viem ze mam vsetko pochystane...taka vnutorna ulava to.je alebo nevirm.ako inak to vysvetliť 🙂
@nicolettka2126 no ti verim, no ja este robim a neako nemam energiu to riesit, ale buduci tyzden je moj posledny a potom uz budem len prat a skladat babatkovske vecicky a ochkat nad nimi 😀
@mimikas ajaaaaj to som sa.aj ja naochkala a este kooolko 😀 Krutila som si tie mini vecicky v rukach neustale a nevedela som si predstavit ze to naozaj bude mat oblecene moje babatko 😵 Vlastne este stale si to neviem predstavit 😀
@mimikas
@nicolettka2126 och baby,aj ja uz chcem mat pripravene veci,no vooobec neviem,kedy to vsetko postihat. Nestiham ani dovybalovat,v detskej je jeden velky bordel,skladisko vsetkych nevybalenych krabic a tasiek a ani neviem uz kde som co a ako balila 😓
Inak ja som sa narodila 2800g v 42tt 😁😁😁
@mimikas Ahoj moja,mozem mes. ELIASKOVI cajik a dojcenecku vodicku??
@sara34valentina skor vodicku po lyzickach prevarenu,
@sara34valentina mozes aj dojcensku,tu netreba prevarat. Viem,ze si sa mna nepytala,ale ja tiez caje moc neodporucam,hlavne nie bilinkove..
Babyyyy uz mam aj ja objednany aniball 😵 Ja uz som cela nedockava kedy to vyskusam 😅 Och ja tvor neskutocne zvedavyyyyy 😀
@nicolettka2126 aj ja som sa hrozne tesila,kedy ho vyskusam 😁 sklamanie prislo do par minut,ked som ho nevedela do seba vopchat 😝
@sara22 noo toho sa dost bojim aj ja 😀 😀 Lebo uz som to od viacerych bab citala ze problem nastal už pri zavadzani 😅 a pocuj mojka,odkial si kupovala take vhodne kondomy na to??

Baby,tak dnes sme boli na kontrolnom ultrazvuku. Malinka rastie,vsetko je ok 😊 taka som stastna 🙌🙌 uz len nech mi moja dr o tyzden potvrdi,ze je to v poriadku a budem spokojna 😄
Neviem,kolko meria,ale vazi 1380g,co som bola ale prekvapena,rozptyl utz bol az vyse 200g,co pri takomto malom babatku je teda dost 😁