V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas aj mna železo zapeka a musim ho brat dlhodobo.Odporucam aktiferin compositum v kapsulach a zapiť to 100%mrkvovym džusom( ja si este pridám do džúsu aj 100% ananásovy džús aby mi viac chutilo😄😄😄 ked to takto kombinujem,tak aspon nemam problémy so stolicou😀
@kukurica77 no tak to je fakt riadna kombinacia 😂
@sara22 ja pijem zelezo pol hodku pred ranajkami na lacno a zapijam so 100% pomaranc. Dzusikom,tak mi kazala gyn.☺
Ako sa mas, uz poriadene?
@sara34valentina Mne staci moje magnezium,ani dzusiky nepotrebuhem 😁 minuly tyzden som bola na akupunkture A predpisal mi nejake superzazracne gulicky na zelezo,tak Uvidime,ci pomoze..
Este furt je v dome kopec veci na upratanie A vybalovanie. Ja uplne grogy,petruske sa tlaci 5zubov naraz,z toho 2stolicky,takze cele dni nervozna A najradsej by Len na rukach bola A v noci furt mrnka. No pre viki uz oprate A ozehlene veci,este mi chyba tenka zavinovacka,rozmyslam kupit Len obliecku na zavinovacku,nech ucel zavinutia je splneny,No nie je jej v tom teplo..No A uz pomaly Aj postielku zacneme stavat 😊
@sara22 urob si z klincekov a z oleja take liecivo,velmi to ukludni malej Dasienka ☺
@agathachristie tie krasne kukadielka ☺☺☺☺krasna je,kojis stale?
@sara34valentina krasnunky 😘😘😘 ty uz aj sestonedelie budes mat za sebou.. Jak to leti 😒
@sara34valentina maly ie aky krasny a ako sa krasne usmieva. Ako sa inak mate, uz ste si na seba zvykli a uzivas si to?
Ahojte kocenky ako sa mate? Juj ja uz len tak dozivam, toto teplo mi nerobi velmi dobre a sme neako nadmerne doma aktivny, stale niekam behame, vybavujeme refinancovanie uveru, tak stale niekam lietame. Dnes som bola konecne aj na pouceni o epiduralke, teda len po podpis nakolko som uz raz v Kochu rodila a mala som aj epidural. Zajtra mam v plane sa konecne pobalit, zbehnut do Ikei a potom relaxovat. Dnes mi dosliel aj papier o vyske materskej a hlavne aj posledna vyplata ☹. A viktorko sa mi dnes nasackoval do postele a zacinam mat cim dalej tym silnejsi pocit ze to skonci ze ja budem spat s dvoma detmi v spalni.
@mimikas ano uz zvyknuti na Seba,dnes sme zaspinkali spolu,ponorila som moj nos do jeho pokozky PRI hlavke a zaspinkali sme..od 15-20tej😆😆😆😆nezvykne tak dlho,Max 4hodky😆😆😆😆ja snim od 16.30-19.30 tiez ..dobre mi padlo😁😁😁😁😁 uz SA aj smejka asi stvrty den na mimiku tvaricky mojej..
Je aktivny,kope uz nozickami ,rucicky dviha a krasne vsetko sleduje,rozoznava ,najviac SA mu paci v obyvacke tyrkisova tapeta😊😊😊😊😊😊😊moj bobanik malinky,zajtra prva prehliadka u detskeho doktora,uz sme raz boli,lebo ma detske Akne,ale uz mu mizne☺☺☺☺som kremik zaobstarala dobry a ked ho kupem tak ho po kupeli vzdy osprchujem cistkou vodickou.....😄😄😄😄😄😄
a teraz nieco smutneeeeeee " Byv kolegynka 42r, SLA rodit piatok a skoro zomrela,vnedelu ...porodila normalne a na to povedala ze SA zle citi a uz bola v bezvedomi.....museli ju operovat DVA krat,nevedeli zastavit krvacanie....tak v nedelu jej vybrali maternicu...malinky zije ,ale este jej ho ani nedali ,lezi na intenzivke😩😩😩😩😩musi to byt hrozne Pre nu.....pred ocami rodiny ju aj ozivovali 😞😞😞😞😞😞😞😞😞malinekho nemala este je napojena na pristroje,ale uz je lepsie dnes,a keby to nestacilo,ODISLA jej oblicka a ma ju len jednu😞😞😞😞😞😞tak dnes na dialize😷😷😷😷😷😷😷😷 snad bude silna a zabojuje a dostane SA z toho,.......
A zase ma moja INTUICIA nesklamala.......citila som ze je zle uz DVA dni😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩
O malinkeho SA jej stara dcera a Mama ,ani mliecko mu nemoze dat tolko liekov berie 😵😵😵😵😵😵
Verim ze bol anjel PRI nej a chce aby zila dalej......
Ona otehotnela v lete vlani po mne aj napriek silnej injekcii aby nemala MS cele Leto cca 4cykly a aj tak otehotnela.....myslela si ze ma nador......a bola uz v 20tyzdni
Malinkeho SA tesis cela jej rodina a aj ona SA s tym zmierila aj kednuz ma odrastene deti..
Zivot je zvlastny a mne uz rozum zastane kolko bolesti Boh dopusti..
V nedelu zomrela nevinna vodicka ste to isto citali na FB ,TV novinach v presovskom kraji, je aj Video o nehode,kvoli opitej 31rocnej....clovek nevie KDE na jeho smrt caka ..
Preto budme Radi,ze sme zdravi a ze sme pozehnani zdravymi detickami..
Zeny tolko slov smutnych na zaver mojho pisma....
Bru nocku alebo dobre ranko
😇😣😇😣😇😣😇
@sara22 veru leti ano je zamnou😆😆😆😆😆😆😆ved aj tebe SA krati tehulkovanie....
Nech ste zdrave a spokojneeeee💜💚💛💙💜💓
@sara34valentina juuuj,moja,no to je velmi smutne,ale hlavne je,ze zije! S jednou oblickou sa da zit plnohodnotny zivot 🙂 snad sa rychlo zotavi,aby sa mohla venovat malemu..
@sara34valentina my mame stvrtok poradnu,poslednu u mojej gyn. Dufam,ze bude vsetko ok,lebo zasa take zle obdobie posledny tyzden mam ☹ ale pisulka kope riadne,nie je to len take pucenie ako minule,tak snad ano 🙂
Buduci tyzden mame vyrocie svadby s muzom a som mu objednala vikendovy pobyt na morave s ochutnavkou vina,snad sa potesi..(aj ked si nic nezasluzi,ale snad ho to nakone k lepsim vykonom 😀 )naplanovala som to koncom juna,ked nasi beru na tyzden petrusku k moru. Tak snad sa do vtedy nic neudeje. Keby nieco,hodku od tial je dobra ceska porodnica a hodinu a tristvrte je moja porodnica,tak to verim,ze nam bude stacit na prijazd 😀 ale este si chcem uzit brusko a tie kopanceky,aj ked niekedy velice presne rovno do mechura 😝
@sara34valentina juj mojko zle sa to cita, hadam kamoska zabojuje a bude vsetko ok a maleho si nakoniec bude moct uzivat. Ja neviem preco neake mam bobky z tohto druheho porodu, prvy som sa tesila, ale tento neako neviem, aj mam strach ci to bude ok ako prvy a ci Alanko bude v poriadku. Dost zle spavam v poslednej dobe, neaka som taka niaka, na drobca sa velmi tesim, ale zacina mi vsetko vadit,som uz nervozna, opuchnutu, vsetko ma rozculuje a do porodnice jasne ze pobaena este nie som
@sara22 mojko on to chape ze ma svoju postel a izbu 🙂 ale on vacsinou chceaby som si k nemu isla lahnut, co je pre mna uz nemozne a tak chce spat v nasej, na co ale prisiel sam ze sa uz vsetci nepomestime. Cez vikend cez den spime zasadne spolu a mne to vobec nevadi, uzivam si to. Teraz ale asi nastupuje ziarlivost, Viktorko sa zacina hrat na babatko, ze sa liahne, ze sa mojka a pod. Vedela som ze ta faza pride a kazdy ma na nu upozornoval, ale aj tak ma prekvapuje. Inak on male deti lubi, na braceka sa velmi tesi, aj vie ze bude spat s nami v spalni a ze bude malinky a co vsetko budememusiet za neho robit. Tak uvidime co bude a aka bude realita po narodeni. Mojko inak ako sa vam byva a kedy ides na prvu poradnu do Kochu?
@mimikas byva sa nam super,petruska si tu ten priestor hrozne uziva.. Dnes kocikovala hrozienko po celej obyvacke 😀
Poradnu mam tusim 13.6.,u sebikovej,tak som velmi zvedava 🙂
S pobalenim sa nestresuj,ved aj keby si nic nemala,v kochu nic nepotrebujes a na druhy den ten sprchac a slapky muz donesie 😉
No uz podla mna citi,ze je to tu kazdu chvilku. Aj petruska je taka ina,tie dwcka to inak vnimaju podla mna.. Akurat tu bola kamoska,co ma presne 4rocny rozdiel medzi chalanmi a hovorili sme,ze mozno aj taketo male babo ako je moja to lahsie zvladne ako velke,ako mas aj ty. Lebo o to male sa musis aj tak dost starat a nevnima ten rozdiel tak ako ten starsi.. No ale mozno realira bude nakoniec ina 😀
@sara22 mojko a kde a o kolkej ides na poradnu? Ja idem tiez 13.6 o 13:20 do Ruzinova k Smolikovi. No s tou zarlivostou uvidime, zatial to neriesim, kamoska jedna teraz porodila a jej maly neziarli, zas dalsia ma 2 roky medzi calanmi a ziarlia na seba neskutocne, mas normalne pocit ze si na psychiatrii, takze to je asi individualne.Musime verit ze nase deti to zvladnu a surodenca budu milovat 🙂
@sara22 zlatunka je velmi,no toho vycerpania sa kusok bojim aj ja ze budem nervozna na Viktorka, budeme si to musiet neako porozvrhovat tak aby sme venovali dostatok casu aj starsim a nemali pociit ze su odsunuti, ale zas aby neboli az extra privilegovani popri mnladsich. Je to cela veda. Ja sa na drobca velmi tesim, ale musim priznat ze sa kusok zacinam obavat porodu (aj ked som uz zacala cvicit s anibalom a masirovat hradzu, tak to ma kusok ukludnuje) a tiez sa bojim ako to potom zvladnem fyzicky, to nocne vstavanie, kojenie a Viktorka 🙂. No uvidime. Skoda ze ja mam poradnu tak neskoro mohli sme dat kavu veru, ale ak pojdes do Dubravky tak mozem dobehnut 🙂. Inak dufam ze sa stale setris
@mimikas No Ja dufam,ze petruska zacne lepsie spavat,ze Teraz je Len kvoli zubkom furt v noci hore. Lebo sa obavam nocneho rezimu na striedacku raz hore pri jednej A potom pri druhej A nic nenaspim.. Ja sa na porod tesim,velmi,ak bude prirodzeny. Zo sekcie mam strach,neviem si predstavit s rozrezanym bruchom sa starat o 2deti 😨
Snad to sebikova da,Ja jej verim A verim Aj sebe,ze to tentokrat moje telo zvladne.
A ty sa coho bojis? Ved Prvy porod si mala super,nie?
@sara22 mojko ja sama neviem co zacina mat stres. Prvy porod bol fajn, nemam sa na co stazovat. Mozno to ze viem co ma caka,ze presne viem bolesti a to co pride po porode mi neako brzdi sa nan tesit, aj ked na drobatko sa tesim neskutocne. Ked ho konecne uvidim aky bude,celeho ho vybozkam, ovoniam 😀 . Ale verim ze tentoraz to dame bez nastrihu 🙂
@sara22 veru uzivaj si kopanceky,mna kope eliasko tiez 😀ano da sa zit ale jej aj ta jedna odchádza 😢
My dnes detsky Doktor, 5,5kg 58cm
Uz aj prve ockovanie mame, ustne a chutilo nam veru ☺☺☺☺
@sara22 snazim sa cvicit a aj masirovat, to masirovanie mi je ousok neprijemne a neviem ci to vobec robim dobre, ale si vravim ze hadam aj to pomoze. No nq baloniku mam nacvicenych 20cm, myslim ze az dnes som dosla na to ako vlastne tlacit, tak hadam sa to bude zlepsovat. Pripadam si taka extra nemotorna.
@sara34valentina krasne rastiete mojko, Eliasko pekne rastie a pribera.

Zeny,vonku tak horuco..môj spinka dobre,vcera ho nechala s drahym a ja bola nakupovat.. Saty,sortky Kosmetik,Sandale 👡 super mi padlo behat po butikoch😀😀😀
Vonku au vecer pojdeme, teda podvecer, kedtak.horko..
Teraz bude dobre spinkat poobede ☺☺☺☺
Drzkajte sa ♥