V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas aj ja sa ti mozem v hainburgu spytat cez tyzden,ked sa dostanem do lekarne v meste 🙂 tiez si ho chcem zohnat,ked je teraz vypadok. Neviem pocitovo(len reoreticky),aky je medzi yalom a klistirom rozdiel,ale myslim,ze ak ma yal vycisti poriadne,asi budem volit tuto variantu 😂
@mimikas sara22 😁😁😁😁😁
@butterfly333 teraz pozeram novy albumik,gratulujeeeeeem! Drzim palce,nech je vsetko v uplnom poriadku!
@sara34valentina drzim palce, mne tie bylinky pomohli len trosku. ale ja mam fakt malo mlieka. urcite sa to rozbehne 🙂
Babyyyy ja som pobalena, veci poukladane podla velkosti a poroztriedovane, konecne som sa do toho pustila. A dosli tehu fotky, neake vam sem pridam neskor 🙂
@mimikas supeeer,uz bolo na case 😝
Ja sa tiez musim uz knecne dobalit a postielku poskladat a veci do nej pozehlit.. ale som grogy,nevladzem nic. Snazim sa teraz malej robit kazdy den nejaky program.. dnes by som chcela aj do tej lekarne vybehnut,ak by mali len to 10-balenie,kolko by si z toho chcela? Asi by som kupila to a myslim,ze sa to tu rychlo rozpreda 😁 a keby bolo jednobalenie,tak 1ks?
@sara22 haha no veru bolo na case, este musim par veci kupit akobtelove mlieko a sampon aby som potom nemusela behat po kupelni a dobalovat. No ja uz tiez som dost mimo hoqvne po vikende ked s malym chodime von, tak som vcera mala uz veru dost a o 10 som uz spala. Ak predavaju po kednom kuse tak mi staci jeden, ak po viac tak myslim jeden kus mi staci ja porod. Dufam teda 🙂. Akurat neviem ci si mam brat odsavacku na mlieko, ale asi ju vezmem, kedze moj muz nebude mat sancu ma neako extra chodit zasobovat, kedze bude chodit do roboty a este aj sa starat o maleho. Dovolenku si vezme potom az ked dojdeme domov na taky tyzden az dva aby sme sa neako doma zabehli
@sara22 a kolisku a prebalovaci pultik s vanickou nemam este ani doma, sme mali ist pon cez vikend, je odlozeny u kamosky v dome, ale ochorel jej syn a teda sme radsej nesli ale dnes asi vyslem muza nech ide. Lebo mam pocit ze porodim skor tak aby som nebola potom na ihlach ze ani postielku nemame prichystanu 🙂
@agathachristie mne sa rozbehlo a teraz neviem ze coho,lebo pisu ze ked da do72hod netozbehne senovka a Benedikt tak ide von z tela cez kozu..
Ja pijem Hipp cajik kojenecky a badam za maly je nasyteny len vecer uz mam malinko mliecka😞snad sa to rozbehne.. Včera malo dokrmovala mu stačil cicik, ked taha dobre tak viem že ide dobre mliecko.. Drzim aj vam palce,skus aj ty caj lebo ta rasca v nom pomáha fakt!
@sara22 Dakujem moja velmi pekne tebe sa to už blíži čo to bude?Držím palčeky. 😉 😉 😉
@butterfly333 ano,ano,my uz to mame o chvilu tu. Bude to dalsia baba 😀
@sara22 super gratulujem aj ja by som prijala,počuj kedy ti začali nejake tehu príznaky??lebo ja nemám žiadne je to ok??
@butterfly333 mojko tehu priznaky su prudko individualne, ale vacsinou sa obiavuju okolo 6-7 tt, takze mas cas, mozu prist aj neskor alebo vobec. Hlavne vela oddychuj a pi vela vody, papaj zdravo a male.porcie castejsie a nic tazke nedvihaj.
@mimikas Dakujem moja snažím sa pit vela vody čistej ovocie zeleninka ,zatial som ok dufam že to tak aj ostane v piatok idem ku gyn a ešte vo štvrtok ku hemato,po výsledky snad je všetko ok.
@butterfly333 ja som tiez nemala,obcas nejaka nevolnost,ale nevracala som,aj ta prisla az tak v 8tt,akurat ze nechutenstvo do jedla som mala,ale to som si tak tiez okolo toho 8tt asi vsimla. Jedine,co som mala hned boli hnacky,to som mala aj pri malej ked sa vajicko zahryzavalo do maternice. Ked som pisala muzovi,ze podla mna nam to vyslo,lebo hnackujem ako pri prvej,tak ma vysmial,ze som sisi 😀 ale ty si este v malom tyzdni na priznaky. Hlavne sa nestresuj 😉
@butterfly333 ja som tiez nemala,obcas nejaka nevolnost,ale nevracala som,aj ta prisla az tak v 8tt,akurat ze nechutenstvo do jedla som mala,ale to som si tak tiez okolo toho 8tt asi vsimla. Jedine,co som mala hned boli hnacky,to som mala aj pri malej ked sa vajicko zahryzavalo do maternice. Ked som pisala muzovi,ze podla mna nam to vyslo,lebo hnackujem ako pri prvej,tak ma vysmial,ze som sisi 😀 ale ty si este v malom tyzdni na priznaky. Hlavne sa nestresuj 😉
@mimikas super,ze uz mas pobalene a pripravene,ja musim este papuce a kozmetiku zbalit. Este musime postavit postielku a kuput matrac,vyzehlit periny. Dnes mi prisla zavinovacka,co som si taku letnu dala tu v bazariku u jednej baby sit. Petruska bola prve tyzdne rada zviazana,len sa velmi potila,tak snad viki v tejto nebude v noci teplo 😃
Uz sa tesim buduci tyzden do kocha,som zvedava na sebikovu,ci mi bude taka sympaticka ako o nej vsetci hovoria 😊

@sara34valentina mojenko dakujem, budem ti velmi vdacna