V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas jeej krasni ste 🙂 pekna rodinka 🙂
@mimikas no to chapem. Ja chcem ist dnes s malou na schlosshof,dufam,ze to nejako zvladnem. Vcera som s nou bola na ihrisku v auparku,tam ako sa ide do sadu,no stihli sme len polhodku,potom som ju odovzdavala muzovi a ja isla na jogu. Taky lutostivy hysak chytila,ze este nechce ist,hrozne mi jej bolo luto. Tak dnes by som ju chcela riadne vyvencit,nech si to uzije.. dufam,ze bydem vladat 🙂
My mame v sobotu fotenie,dufam,ze tie fotky budu pekne 😊
:@sara22 urcite budu moja, no ja dnes potrebujem ist vyzdvihnut veci od krajcirky, ideme s kamoskou na obed a potom este na pedikuru a potom po drobca do skolky. cera sme dosli domov bolo 19:15, boli sme este vonku na ihrisku, potom sa s kamoskynim malym bicyklovali a nahanali, ale aspon vecer dobre odspal, 🙂
@sara22 hnačky som mala aj ja ale už nič.
@butterfly333 mne presli tak na tyzden 2,potom zasa som mala..
@mimikas krásne fotečky 😉 😉 😉
@mimikas krasne fotecky 😄😄😄😄😄😄😄
@sara34valentina dakujem mojko a ty sa mas ako, mliecko sa kusok rozbehlo?
@mimikas krasna rodinka aj chlap je fesak ja som ako ty urobim,cosi 5min a zas sadnem a dokolecka ☹puchnu mi ruky a nohy vcera.som sa neobula ani,do balerinok.Dakedy som,uz zufala je mi do placu zacinaju,sa striedat pocity strachu z porodu atd uplne na nervy.V pondelok ideme do,nemocnice zazmluvnit dr co som mala aj pri prvom aspon z toho dobry pocit 🙂inak som uz Maximka oprala pozehlila komplet postielka uz stoji este seba chcem aspon trosku cez vikend pobalit a.budem spokojena 🙂))))
@mimikas vcera malinko,dnes je to lepsie, verim ze sa rozbehne,objednala som si novu odsavwcku Medelu za 200eur a poradili mi ze po kojeni mam este odsavat do konca a ze bude viac mliecka 😊 prave idem na gyn kontrolu 😊😊😊tak som zvedava.. Krásne fotecky mate,si moc sympatickaaaaaaa,😍😍😍😍
@badimeria mojko neboj bude lepsie, aj ja tak bola,puchla a puchla,,pomohol krem z Pagastanu.. Studene kupele.. Nemaj strach, zvladnes vsetko,konecne mas zdrave tehu, kolko som sa ja namodlila za teba,aby dobre bolo a teraz mas bobky???
Nesranduj 😊😊😊😊😊
@sara34valentina dakujem moja. Odsavacka urcite pomaha, hlavne ale aby si ty a maly boli spokojni
@badimeria juj no ja mam nohy asi o 2 cisla vacsie a nenormalne ma svrbia a hlavne chodidla. Dnes som bola u kamosky na pedikuru a mi hovorila ze je to tym ze koza je velmi napnuta a naliata vodou. Tiez uz som opuchlina a funim nenormalne. Ale je to aj tym teplom a tych par tyzdnov uz vydrzime 🙂
@sara34valentina a ktoru medelu? Swing? Ta je uplna topka podla mna,vdaka nej mala dostala aspon to minimum mliecka. S inou som neodsala nic
@sara22
@mimikas
Dnes by mala dorazit hned vysterilizujem a dam vediet 😃
Gynekologicka mi dala do nosa spray na lepsie kojenie, v zivote som o tom nepocula.... Strieknem si po dva streky pred kojenim a funguje to 😊prave kojim,plne prsia....uz ani neviem, co zaucinkovalo....
*caj na lepsie kojenie?
* senovka, Benedikt??
* ricinus Homöopathie??? Ten beriem od vcera..
* nosovy spray na lepsi tok mliecka????
Len mliecka mam vela ale furt pomalicky tecie 😣😣😣
Malo by lepsie tiect.....tak som zvedava ako budem pokracovat aj ked odsajem....keby sa mi podarilo odsavat rychlo a vela tak mu dam odsate nech sa tolko nemorduje chudacik..
A keď nic tak to vzdavam.....
😢😢😢
@mimikas vies mliecko mi len kvapka a malo by tiect!!!!! 😢
Mam aj ten ricinus co sii mi napisala,beriem od vcera vecer..len ci to pomoze na tok,mozno mam take tenunke mliekovody 😩😩😩😩
@sara34valentina ja mam tuto istu,za 20min.mas obe prsia odsate 😉 je super. Na slaby tok mlieka to nepomoze,ale ak maly nechce tahat,lebo mu malo tecie,je najlepsia alternativa odsat a dat vyput z flasky..

Dievcata, posielam vam par foto z nasho tehu fotenicka