V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas mas uplnu pravdu ,nepredstavujem si to tak ze len kojenie,sterilizovanie,spinkanie,prechadzky a prebalovanie😂😂😂😂
Vyskusam akurat mi ju doniesli,(odsavacku medelu)smrdim z tej senovky fuj 😵😵😵😵😵
Ono ja mam odsavacku zo sanatoriu Ardo vraj je dobra ,sme na 3 ;mes pozicali,Lenze ono vzdy po kazdej umyti INAK saje.....nikdy ju neviem do frasa napasovat ,tie uzavery su hnusneeee,AZ SA nervacim PRI Tom pouzivani.....ano Spray jesuper uz ho pouzivani od vcera vecer,SA mi vidize ucinkuje aj tak ten Hormon ze maly nespi PRI cucani....no uviidime ,ta v lekarni mi knihu brala a vsetko vysvetlila ze je najdolezitejsie si ho prikladat kazde dve hodiny a hlavne vela pit vody a cajov....ze ona mala prudy mlieka...totoeste vyskusam a ked nie tak nevadi dokrmim a nebudem SA TU hodiny trapit,radsej ich vyuzijem na hranie,prechadzky s malym atd.....💙💛💙💛💙💓💓💓💓💓💓dakujem mojko💛💙💓💜💚
@sara22 vsak ti podam spravu hned ked to vysterilizujem😆
@sara22 kedy si zacala cvicit? Mne akurat dnes dosiel,tak pojdem kupit lubrikant vhodny a zacnem.. len neviem ci este nemam pockat chvilku.. dnes som 34+4..no som zvedava ako to pojde 🙂
@sara34valentina presne ako pises,hranie a prechadzky s malym su pre jeho zdravy vyvoj omnoho dolezitejsie ako mlieko. Ja som mala tiez slabsi prud,aj ked do odsavacky dostatocny,ale petruska mala slaby pricuc,cize pri jej cucnuti netieklo dostatocne a hlavne raz tielko,inokedy cucla a nic,vtedy zacala nervacit. Ked si nervozna a v strese z toho,ze nemas mlieko a maly nesaje,tak zbytocne vyplavujes do mlieka stresovy hormon a aj on je nervozny. Ked nic ine,budes odsavat,ja som na tejto odsavacke ficala fakt velmi rychlo,odsala,co som mala,prikrmovala aptamilom a petruska bola spokojna. Pre mna je to to najdolezitejsie. Tu odsavacku som vzdy vyumyvala spongiou,ktoru som mala len na flasky a odsavacku a nesterilizovala som po kazdom pouziti,len tak raz za 7-10dni.. cize to bola rychlovka a fakt som za 20min.mala odsate,preliala do nadobky do chladnicky,alebo ak sa mi podarilo pred papanim odsat,tak dala vypit(ale to som stihla len ked bol muz doma,alebo nasi u nas,ze bol zatial niekto iny s petruskou) a ked zaspinkala,sla som ju umyt. Sice som si pripadala ako v kravine,ale aspon sme sa vzdy s rodinou na tom zasmiali,ked som isla odsavat,ze idem do kravina 😂
@melisssssa ja som zacala v pondelok,v utorok som necvicila,b o som neskoro dosla domov a vcera zasa som cvicila. Ale hradzu masirujem uz dlhsie,uz aj citim rozdiel,vobec nie je taka tvrda ako bola na zaciatku..
@sara22 super,tak skusim cez vikend uz mozno..no mne to masirovanie vobec nejde..som akasi nemotorna..
@melisssssa to sa vobec nestresuj,ta masaz nejde zuadnej cez to brucho. Hlavne je,ze tam ten olejcek je aspon nejako vmasirovany,aby hradza zmakla..
@sara22 hihihi ja som ju vyskusala ale je to to isté.. Uvidím este to nevzdavam...akurát sa nahrievam a budem kojit....
Kamoska hovori ze mam vypnut a sa to uvolni😁😁
Aj ha mam aptamil pre Ha antialergicky vraj najpodobnejsi materskemu ☺☺☺☺☺
@mimikas ahojky,pisu ze tok mlieka je slaby ked sa slabo saje alebo ked je menej mlieka....uvidíme.....V kazdom pripade sa riadim svojim materskym pocitom...nech je on spokojnunky
@sara34valentina presne ako kamoska hovori,vypni sa,uvolni,nestresuj. Horsie to uz nebude,takze kasli na vsetko 😉 tou odsavackou sa to trosku roztaha,chce to 2-3dni,uvidis. zazraky necakaj,ze by teraz mlieko prudom striekalo,ale bude to lepsie..aj aptamil profutura je super,no ak ste alergici ty alebo priatel,tak HAcko je lepsie.
ZENY KAMOSKA MI VOLALA ZE SA MAM NAHRIAT,Mám take vrecko s obilim,to sa dava do Mikrovlkny..
Nahriala som si prsia cca 12min a MLIEKO mI UZANE TECIEEEEEEEEEEEEE
Neuveritelne co staciloooo😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Placem,smejem sa zaroven, uz mam aj odsate ☺☺☺☺☺
@sara34valentina mojko super, ono vela robi aj tvoja psychika, skus viac relaxovat a zabudnut na kojenie a skor sa s malym mojkat.
@melisssssa mojko ta masaz hradze je prudko vtipna aani mne uz poriadne nejde, kedze ledva tam dole dociahnem, cize si tam lentak edabolo vtieram olivovy olej (z lekarne) a haram ta hradza zmakne uz len tym olejom a tym ze sem tam ju aj pomasirujem tak ako mam. No cvicit som cvicila ja len 5x zatial, na zaciatku staci 2 max 3x do tyzdna aby si si neublizila a postupne pridavat,zas nemozes zacat cvicit hned kazdy den.
@sara34valentina supeeer,mne ani to nepomohlo ☹
@sara22ale ved si pisala ze si odsavala pekne 😊
@sara34valentina tak super ,ze pomohlo 🙂 nam to na predporodnej vraveli,ze dost pomaha nahrievat prsniky pod teplou sprchou,alebo namocit plienku,uterak do horucej vody a prikladat 🙂
@mimikas
Sak toto babule,ze je to komedia cez to brucho🙂 tiez zistujem ,ze mam kratke ruky a moc t nedociahnem,ale tak ,ked staci olej naniest a pomastit trocha tak snad pomoze 🙂 zacnem asi od pondelka 🙂 inak super ,ze uz mate vsetko nachystane 🙂 ja som este ani neoprala😀 my totizto mame bojove podmienky doma a malujeme a vsade bordel,o vsetko sa len potkynam ,takze som nadsena.. a to podotykam ,ze som musela zacat malovat ja izbu pre maleho,lebo mm by mal staaale cas... ved az v juuuuli rodime 😀 tak takto sa bavkam 🙂 pekny vecer kocky 🙂@sara22
@sara34valentina pisala som,ze som odsavala 😂 na 1odsatie tych 60ml dokopy z oboch prs..
@melisssssa no super 😂😂 a to len jeho izbu,ci cely byt malujete? My zatial izbu okrem satnika nemame speci pripravenu. Aj nalepky na stenu mame pre baby kupenu,ale riesit to nebudeme. Aj tak tam najskor pojdu za 7-8mesiacov 😂😂
@sara34valentina a teda este som zabudla napisat,ze s manualnou avent som odsala 20ml dokopy,odsavala som(trapila som sa) kazde prso asi 30minut a nic neslo. Cize tych 60 v s medelou bola fantazia 🙂
@sara22 vies co chcela som cely byt,ale kedze jednu izbu malujeme tyzden ,tak som si to rozmyslela.. mm je cely tyzden do vecera v robote,tak to trva,lebo maluje on a iba po veceroch po troche 🙂 ale uz uznal,ze to nebol dobry napad a mal niekoho zavolat🙂 aj ja mam nalepky(hviezdy)tak uz sa tesim na lepenie 🙂
@sara22 ok, ja teraz Nahriala a ešte po kojeni odsala 70ml RUCNOU MAM znacka,hihi, mozno aj Eliasko slabšia taha kvoli Flasi,preto napr dnes badam ze lavy cicik sa pekne spusta a mam tri kanaliky uz otvorene.....hlavne nech viem odsat.... Ale aj si ho nadalej prikladam!!!!! KYM SAJE A CHXE CICIK JE TO FAJN☺beziiii do sprchy, lepim sa cela z mlieka😁😁😁😁😁😁skus tentoraz inak.....ja by mu uz Flasu nikdy nedala.....skus tak ze ked dokrmit musis tak Striekackou alebo cievkovat!!!!
@sara34valentina moja striekacku hltala a bala som sa,ze si porani dasno,z cievky tahat nevedela,tahala z nej 100ml 5hodin!!! Za 2dni nic takmer nezjedla,vtedy som si povedala,ze sa mozem na to cele vy..,ze si nebudem dieta trapit a strcila jej flasku. Tentokrat nebudem mat cas sa s tym tolko piplat,lebo bude petruske sa treba venovat. Bud to pojde,alebo proste smola,svet sa nezruti..pre mna je dokezitejsi cas,ktory budem venovat babam a nie na ukor hranua sa s petruskou si odsavat mlieko,k ym byde viki spat..
@melisssssa no to poznam,ze len po veceroch a potom mesiac 😂 ale tak snad stihate,ty si porob svoje veci,nech nestresujes 😉

@sara34valentina neviem ci sa da neako ovplyvnit tok mlieka 😒 ale asi maly nevie odsat kolko potrebuje a kolko by sa mu ziadalo. Ten sprej do nosa je oxitocin, pomaha pri tvorbe mlieka ale tok podla mna neovplyvnis. Maxx tak skus odsat a uvidis ako rychlo tecie v odsavacke, ak len po kvapkach, tak maly nebude spokojny, bude hladny, ak sati pusti rychlejsie tak potom on slabo taha, ale pribera pekne tak by mu malo papanie stacit. No ja som mala pri Viktorovi opacny problem a to ze som mala prilis silny prud a on nestihal prehltat a dusil sa mliekom. No nikdy to nie je idealne. Pozri robis pre to maximum, ak sa to zlepsi super ale ak nie tak sa nic nedeje a v pohode prezije v zdravi aj na flasi. Viem ze cloveku j to luto, ale spravila si pre to maximum, zas trapit sa nema neaky vyznam, akurat budes aj ty aj maly nervozny a nebudete si toto pekne miminkovske obdobie uzivat