icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara22
19. jún 2016

@nicolettka2126 😂😂😂 no pekne 😂😂😂 ja sa stale bojim,ze to pride tak skoro a necakane ako pri petre,ale tak snad nie. Musim este muza nainstruovat,kde co je,lebo ani oblecko mi nebyde pre malu vediet doniest 😂😂
Akurat riesim s mamou ako to bude,ze ked zacnem mat pravidelne kontrakcie,musim hned kvoli jszve letiet do kocha,no asi s muzom,cize rychlo im dat echo,nech pride tato k malej a mama do kocha,kedze pri porode ma byt ona a na bonding sa vymenia s mm. No uz mi to zacina tak realne dochadzat,kedze uz len mesiac..

nicolettka2126
autor
19. jún 2016

@sara22 jeeej budes mat mamku pri porode???Supeeeer 🙂
A ako to prislo na teba pri Petruske ak smiem vediet? 🙂

mimikas
19. jún 2016

@nicolettka2126 mojko s tymto sa budim aj ja ze mi odisla zatka a pod. Si stale kontrolujem ci mi neklesa brucho 🙂. No uz si tiez vravim ze to moze dojst kedykolvek a uz normalne aj chcem aby to prislo.

mimikas
19. jún 2016

@sara22 mojko a vo stvrtok mas kedy a kde poradnu? Ja mam o 13:00 u Smolika v Ruzinove

melisssssa
19. jún 2016

@sara22 tak to mas krasne uz nacvicene 🙂 ja mam dnes strasne nervy na ten balon...
dnes som cvicila 4 krat a dala som 2x 23 cm.. ,ale staaale rovnaky pocet nafuknuti a cisla rozne...tak som sa na to vykaslala .. dufam,ze najblizsie to bude lepsie

mimikas
19. jún 2016

@melisssssa hehe s tymto mam aj ja problem, ked.fukam balon vonku tak ma par nafuknuti ka cez 28cm, ked.v sebe tak aj 35x musim fuknut a vzdy mam inu velkost, potom sa mi tazko odhaduje ci este mozem fukat alebo uz nie.

sara22
19. jún 2016

@nicolettka2126 pri petruske to praveze na mna neprislo,ja som mala problem s puchnucou a bolavou nohou a ked uz to bolo neznesitelne,tak som sla na pohitovost,ci to nie je tromboza. Odpalkovali ma,ze nue a dali kompresne pancusky. Vecer mi vtskocil brutal hore tlak,rychlo spat na pohotovost a ked natocili pasy,zistili,ze jej nejde vyziva a okamzite von. Uz ju vytiahli nedychajucu,rana by sa nedozila. Takze ja som ani realnu porodnu kontrakciu nemala 😂😂

sara22
19. jún 2016

@melisssssa ono aj mne sa asi stava,ze vzdy ine cisla pri rovnakom pocte nafuknuti,no ja sa snazim vzdy vytlacit aspon o 1fuknutie vuac ako cvicenie pred tym. A teda pocas cvicenua vytlacam len raz,ostatne (male cisla) len pridrziavam na hradzi..

sara22
19. jún 2016

@mimikas v utorok mam to konzilium a potom by som mala mat aj poradnu. Tak uvidime,co mi povie. Snad som nespravila chybu,ze som dnes vysadila magnezko,ale bojim sa,ze pri tejto davke by som porodila buduci rok 😂

sara22
19. jún 2016

@mimikas ano,vo vnutri su velke tlaky a nejde to tak lahko ako vonku 😃 ja pri tych malych cislach cca fuknutie=cm,no uz pri tych vyssich cislach je to fuknutie mensie..

mimikas
19. jún 2016

@sara22 no.jeboj, mne lekar kazal vysadit v 36tt a to som.tiez brala 2000mg denne, vraj si mozem dat ak budem kat velke krce v nohach, ale uz ho nemam brat pravidelne, zas porodit by sme mali nie 🙂. No som zvedava na to tvoje konzilium v utorok ako to dopadne a ci dovolia rodit prirodzene. Mozno skor vyvolaju porod, ktovie. Hlavne aby mala bola v poriadku a aj ty. Ja sa inak zacinam na porod uz tesit. Dnes sme boli s drahym a malym v meste na zmrzline a pod a muz mi hovori, hadam ta to nechyti teraz a my doslo ze by som mala kusok obmedzit svoju aktivitu, nie ze naozaj mi odide voda mimo domu 🙂. Ale zajtra musim este vybavit neake veci a potom moze.drobec kludne prist medzi nas 🙂

melisssssa
19. jún 2016

@mimikas na nervy,ze?? Presne vonku balonik nafuknem napr.20x a mam 24cm ,vnutri nafuknem tolko a mam 21cm..potom sa bojim pridat par stlaceni naviac aby nahodou som sa nezranila.. a pritom naposledy to tak pekne islo 😀

mimikas
19. jún 2016

@sara22 no len ja mam pocit ze by som vytlacila aj viac len sa mi to nafukanie nikdy nepodari odhadnut. Vcera som dala 27,7cm a dnes som mala pauzu, dufam ze zajtra dam aspon 28cm, ja pridrzam na hradzi par sekund, teda drzim tak aby isiel balonik von pomalinky cca 10 sekund. No ale musim povedat ze to je uz dost neprijemne

melisssssa
19. jún 2016

@sara22 ja vytlacam vsetko furt.. ach vobec neviem ci to robim spravne.. vzdy nafuknem ,pridrzim na hradzi a potom necham vyjst von..takto potrenujem a potom vytlacam to cislo na prvy sup von..a ty vytlacas len ,ked sa posunies vyssie s cislom?

mimikas
19. jún 2016

@melisssssa ja tiez vytkacam vsetko, najprv pocvicim a potom vytlacam a nechavam prejst cez hradzu pomalinky. No tie mensie cisla boli na prvy sup vonku, ale od 26cm uz naozaj musim tlacit niekolko krat a namakam sa. Minule som aj mala pocit ze sa hadam aj pototo, take tlaky som mala 😀

melisssssa
19. jún 2016

@mimikas hahaa aj ja som take mala 🙂 som muzovi hovorila,ze ved ja sa tam pototo,ved to su strasne tlaky 🙂 🙂 ale inak na predporodnej nam sestricka hovorila,ze oni s tym rataju ,ze nam ujde a je to normalne 🙂 🙂 inak asi si telo ozaj pamata co sme nacvicili..ja som v piatok dala tiez 1x 23 cm a veru som to cvicenie dost citila..aj ten pisun o skoro 2cm.. ale dnes som sa furt tocila okolo tych 21-22 tak to islo strasne lahko zo mna.. a bala som sa prifuknut viac aby som zrovna nepreskocila nejake 2 cm a bolo by zle.. ale asi zajtra pomeriam tie prifuky ako rastu .. lebo nie je fuknutie ako fuknutie 😉

sara22
19. jún 2016

@melisssssa ja zacinam na 6x fuknuti, to je cca 21 cm, potom vytlacim tak, aby najsirsie miesto bolo na hradzi, naratam do cca 15, potom vsuniem dnu. toto opakujem 3x a idem o 2 fuknutia viac, robim to iste. Ked uz sa dostanem na tolko fuknuti, kolko som mala posledne cvicenie, tak cvicim a drzim na hradzi do vtedy, do kedy mam z toho pocit, ze hradza povoluje a nie je mi to uz tak neprijemne. A potom vzdy fuknem este o 1 fuknutie viac, aby som mala posun a trenujem tiez do vtedy, do kedy mi to je prijemnejsie. Potom vytlacim.

sara22
19. jún 2016

@mimikas no aj som brala az 4000mg, tak uvidime, co to spravi s bruskom. Buduci vikend ideme na vikendovy pobyt s mm, tak snad ten este zvladnem 😀 a nasi odlietaju s malou k moru na tyzden, takze nepripada v uvahu rodit, lebo nebudem mat koho mat pri sebe pri porode, muz sa boji/je mu to neprijemne, takze nutit ho nechcem 😀
ja som tiez zvedava na to konzilium, celkom rada by som vedela aj stav mojej jazvy 😀 tak sa spytam sebikovej, ze ako to vyzera z tohto pohladu..

mimikas
20. jún 2016

@sara22 neboj, nic to nespravi, ja necitim ziadnu zmenu, akurat mam sem tam uz poslickov, ale tak zajtra koncim 38tt tak by sa uz patrilo a mam ich tak 3x do dna. Akurat podstatne horsie zaspavam a bolia ma nohy, ale inak som ok. No som zvedava na zajtra co ti povedia a aj na svoju poradnu vo stvrtok ci sa neako meni krcok a drobec sa chysta vonku. Posledne dni mi robi taku sarapatu v bruchu az nechapem 😀

sara22
20. jún 2016

@mimikas ja mam pocit, ze ten porod sa vobec neblizi, ani poslov, ani nic nemam. Vobec sa necitim ako par tyzdnov pred porodom, hmm... pri petruske so uz riadne bolesti mavala.

mimikas
20. jún 2016

@sara22 ano tak smr na tom rovnako, Viktor sa uz o takomto case chystal na svet a citila som ze pojde pomaly von, tento je lenivsi zjavne a v brusku si asi chce este pobudnut, lebo brucho mi neklesa a okrem tych par ooslickov nemam ziadne priznaky ani nic. No uvidime kedy sa na svet vypytaju

mimikas
20. jún 2016

@sara22 inak ako si na tom s balonikom? Ja som dnes dala rano 28,8cm ale strasne ma pri tom boleli krize, to si pamatam aj s Viktorkovho porodu tu bolest krizov, no dufam ze na tych 30-31cm sa dostanem tento tyzden s potom pojdem v klude rodit s tym ze maleho vytlacim a ze to hadam pojde bez poraneni a sitia 🙂. Inak sa na neho uz strasne tesim

sara22
20. jún 2016

@mimikas Ja som vcera dala tych 28cm, dnes sm este necvicila, teraz ked mi mala spi som rychlo vyupratovala prizemie, este idem utriet prach 😀 takze balonikovat budem bud vecer, alebo az zajtra. Zvykla som vecer, ale ked mam brucho ako kamen, nechcem to riskovat.. ale ja som spokojna s tymi 28 zatial, ideme mi to velmi rychlo, cochvila budem na 30-31. Aj teraz citim sice tlaky jak hovado a napinanie tej hradze, ale myslim, ze keby som dala viac, tak to zvladnem. Inak su baby, ktore nacvicia aj 34 cm, teda aspon viem, ze niektore tak cvicili ked som petrusku cakala. Tak neviem, ci ak by bol cas ist do toho tiez a skusit zvysovat..

mimikas
21. jún 2016

Baby ja len pre info, nasa Niki nam isla rodit, drzte jej palce, hadam sa coskoro ozve s dobrymi spravami a vsetko pojde hladko.

sara22
21. jún 2016

Ja dnes po poradni a konziliu. Bola to vacsia rychlovka ako som cakala. Stretla som tam kamosku a zistila,ze ma termin den po mne 😂 tak mozno sa tam este aj s babatkami stretneme 😊
Konzilium rychle,spytali sa ma,ako chcem rodit,ja ze prirodzene a oni ze tak do toho,skusime to. Potom poradna,krcok uz CS4,ze sa to hybe tak,ako ma 🙂 zatial to vyzera porod na termin,nie skor ani neskor,tak uvidime. Kazdopadne mam z toho super pocit a verim,ze sa mi to tentokrat prirodzene naozaj podari 🙂

mimikas
21. jún 2016

@sara22 juj tak super, aj ja si myslim ze to das prirodzene a mozno sa este stretneme 🙂

sara22
21. jún 2016

@mimikas anooo,mozno budeme este aj spolu na izbe 😜

mimikas
21. jún 2016

@sara22 to by bola celkom sranda nie?

sara22
21. jún 2016

@mimikas to by bolo super 😂 ty mas az vo stvrtok poradnu? Nemas po tyzdni? Lebo min.t.si mala v pondelok,nie? Ty sa aj objednavas na termin? Lebo mne len dnes povedala,ze o tyzden sa vidime zas a ja som sa ani nespytala,ze ci konkretny den a cas 😂

mimikas
21. jún 2016

@sara22 no az vo stvrtok ma dal eru s tym ze uz aj pasy bude robit. No mna stale objednava na presny cas a chvala bohu vtedy ma aj vezme, som zvedava kolko drobec podrastol a ci sa uz chysta von 🙂. Dnes som taka leniva ze az, mam tu sladucke cucoriedky a uz od 10 rana si hovorim ze idem z nich upiect kolac, no este stale som ani nezacala 😀