V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@agathachristie dakujem :-*
Baby,tak tie,ktore neviete,niki to uz ma za sebou a dnes sa jej narodila krasna princezna 🙂
@nicolettka2126 posielam Ti velku a srdieckooo
@nicolettka2126 gratulujem 😀💐😄
Boze baby verit sa mi nechce, dnes sme zacali 39tt 😀 do oficialneho terminu mam este 14 dni, ale v podstate sme uz v termine teraz. Nechce sa mi verit ako rychlo to uslo a ze uz sme taker vo finale
@sara22 dnes urcite nie 🙂 takze musim cakat na dalsiu stredu 😀 ale som zvedava co povie lekar, ako to vyzera a ci je vsetko stale pokope (co dufam zenie je). Dnes mam neaky upratovaci den, prave utieram prach a idem vysavat a potom poriadit kupelnu, no hniezdenie nas chyta kvalitne 🙂
@mimikas no to mas mozno uz to predporodne 😂 ja som dnes zasa uplne grogy,uz neviem,aky program malej vymysliet,nech sa nenudi(me). Skoda,ze tu v blizkosti je take onicom ihrisko 😞 aj ked v dubravke,tam,kde sme byvali,to tiez nebolo nic moc,na peso na poriadne ihrisko to nebolo a autom mozem ist kamkolvek..
@sara22 no to je aj s nasim, ak zaspi na 10 min uz spat nebude a vydrzat s nimdo vecera je strasne. Ale v sade pri Magioplazi je tiez super ihriskoa je tam aj kus tiena, tak to bude v tejto horucave asi epsie. No v AT mas blizko kupalisiek kopec tak super napad, ved je teplo a a zajtra bude uplny upek, zato som dnes chcela poriadit lebo zajtra to robit v tej maxi houcave robit urcite nebudem. Ale tak uz iba kupelnu a zachod a mam hotovo, nakoniec som aj dlazky zmyla, hodim si ptom sprchu a budem kusok relaxovat, kym pojdem po drobca do skolky.
@sara22 inak vcera som uz rozlozila aj cestovnu postielku v obyvacke, doslo mi aj to vyssie poschodie do nej a kamoska mi pribalila aj matrac cestovny, takze uz to mam pekne nachystane, jasne ze Viktor ked to videl sa tam hned natrepal a skonstatoval ze Alanka dame na spodok, aby nam neusiel a zavrieme ho tam a ja mozem varit 😀 a hrat sa s nim. Boze no som ja zvedava ako to bude ked ich budem mat oboch doma. Minule ked sme spojazdnili kolisku, som ju este plachou prikrila a Viktor ze aj ked bude Alanko spat dame na neho plachtu aby mu slnko nesvietilo. 😝
@mimikas boooze,toto je vyhoda toho vacsieho rozdielu pri detoch,ze si vies aj trosku oddychnut. Niekedy mam az take vycitky,ze mi to cele rychlo ubieha,lebo len tlacim ocami cas,nech uz ideme von,potom nech uz pride muz,potom nech uz ide spat...furt nieco a ani neviem ako a zrazu ubehol cely den,mesiac,rok .. a pritom si to chcem uzivat,len nevladzem ☹
@sara22 mojko aj mne to strasne rychlo bezi a odkedy chodim do roboty, tak je to az neskutocne, stiham sledovat len pondelok a piatok. A neboj aj ja som nervna teraz, uz unavena zunovana a ked som chodila do roboty tiez sem tam nervna a bohuzial niekedy si to Viktor odnesie ☹. Ale neboj zas budes mat super kamosky z nich a o par rokov nebudes vediet ze mas deti, lebo budu spolu ako rovestnicky. Vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. No byt matkou nie je jednoduche a mam pocit, ze od chlapov teraz tolko chcu aby casu stravili v robote, ze maju minimalnu sancu travit cas s detmi a pomahat nam ☹
@mimikas zlaty je viktorko,ze alanka dame dole ,aby neutiekol 😂😂😂
Ja som tiez rozmyslala mat cestovnu postielju v obyvke,no mame aj take lezadlo gulickove na styl minitulivaku,ktore sa da nna gauc,petruska v nom cez den spavala. Tak zvazuhem,ci nebude stacit,ked dam viki na to a na deku na stol.. no uvidime..
@mimikas ano,potom sa mi to vsetko vrati,ten masaker,ktory to bude na zaciatku. Teda aspon dufam,ze budu kamosky a budu sa velmi lubit 😊
Ceela dnesna doba je hrozne uponahlana,otras 😞
A ty sa planujes do tej prace stale vratit tak,ako si pisala? Ze po pol roku,skratene a z domu tusim to bolo?
@sara22 planujem sa vratit v Maji ma 4 hod denne, zalezi ale od toho ako na tom bude Alanko a ake bude babatko, no popravde moj prijem mi chyba, tento mesiac uz zijem z materskej a teda rozdiel velky, nic som nekupla, zaplatila uctu skolku, muz mi poslal peniaze a ja zas ziadne nemam ☹. Plus nerada by som dosla o moju robotu, ja ju mam jednak rada jednak mam super podmienky a aj sefku (dufam ze neodide). Uvidime ako to bude. Ja som mavala Viktorka na gauci, ale Alanka uz tak mat neozem lebo sa bojim ze mu nechtiac Viktor ublizi alebo jeho neaky kamos ked dojde, plus mam take lehatko od kamosky a ked bude vacsi pojde na zem na raciu deku, na zaciatok ale bude hadam ta postielka dobra, aby nahodou niekto na Alanka neskocil, kedze Viktor stale skace po gauci a pod ako taka mala opica
@sara22
Boze baby ja neviem co budem robit s jednym babom a vy uz pekne druhe 🙂 🙂 snad si starsi surodenci rychlo zvyknu na babatka 🙂 inak ja som uuplne mimo...mne sa tak strasne nic nechce.. a to som sa tesila,ze kedy si zacnem uz nastup na MD uzivat.. ale som taky slon,xe som rada,ze zijem a dycham 🙂 zajtra mam poradnu tak som zvedava ci bude nejaka zmena oproti min.tyzdnu..inak dnes som trenovala 25 cm a 2x som dala aj 26 cm.. tak snaad nacvicime az do 30 cm.. 🙂 @mimikas
@mimikas ano,ano,gauc sa aj ja bojim tentokrat pouzivat 🙂
No o prijime mi nieco hovor,tych 203€ rodicak je na zaplakanie. 80€ len tak fukne na naftu, 30€ na mobil,25€ na jogu,zrazu 65 € a to vzdy nejako vyleti z uctu na darceky,lebo furt niekto nieco ma. Ostane par evriciek na nieco,ked som vonku s kamoskami a jej deckami,nech sa nekuka petruska na kamosov a my na sucho..a to som este neni obuta a oblecena.. 😂😂
@mimikas no u mna materska este fajn,ale ked si pomyslim na 200eurovy rodicak tak mi je zle..Tiez budem musiet nieco vymysliet ,lebo som zvyknuta na svoje peniaze.. keby bol ten rodicak aspon 500€ ,ale 200 ?? No bude to masaker.. obdivujem slobodne mamicky,kt.s tymto vyziju..
No baby o rodicaku ani nehovorte, je to nefer, ked si vezmeme ze sme robili a takuto almuznu nam daju. Ale zas aspon mozeme byt s detmi do 3 rokov. Kamoska zije v USA a ta ked mi rozprava ze materska 6 tyzdnov neplatena a potom sup do prace alebo ta zivy muz, nehovoriac o tom ze skolka stoji od 1600 dolarov vyssie 😠 . No vsetko ma svoje vyhody a nevyhody. Kym mame kde byvat a co jest nemali by sme sa stazovat ze?
@mimikas tak ja mam nevyhodu,ze som moc hrda na to,aby som si od muza pytala peniaze,ci uz na seba alebo navyse na domacnost.. tak potom to taham z tej almuzny a na seba nic nekupujem.. snad mi aspon ten rakusky rodicak priznaju casom 😂😂
Inak mam pocit,ze mi dnes padlo brusko,tlaci ma hrozne na mechur a hore kopa miesta..
@sara22 no moj mi peiaze musi davat, edze z mojho uctu ide hypoteka a v podstate vsetky ucty, on ma za ulohu zas sporit a plati mi do auta naftu, stravu a pod. Ale tak je to blbe stale na neco pytat. Fiha pocuj ak ma predbehnes nebavim sa s tebou, nie ze nakoniec budem rodit posledna ☹
@mimikas podľa mňa nie. Ako to cítiš ty?
@agathachristie mojko ja sa citim praveze super

@sara22 drzim ti palce nech ti to vyjde 🙂