icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
22. jún 2016

@mimikas no v porovnani s mojim je urcite nizsie.. ja este stale opieram cecly o brucho 🙂 🙂

mimikas
22. jún 2016

@melisssssa haha no ono to zalezi ako vysoko mas cecky 🙂. Ja ich uz mam dost nizko takze ich toez plopieram ale iz nie az tak velmi myslim

sara22
22. jún 2016

@mimikas mne to tiez pride,ze skor nie. Mne mozno ani nekleslo,len mi to tak pride 😂😂 muz hovori,ze vobec nie,no ja mam pocit,ze sa viem lahsie zhrbit 😛
A nemyslim,ze ta predbehnem,neboj 😉

sara22
22. jún 2016

@mimikas
@melisssssa baby,tak ja ich mam asi male,lebo mne na brucho nedociahnu 😂😂

sara22
22. jún 2016

Tak ja takto.. slonica uz som riadna 😂

mimikas
22. jún 2016

@sara22 boze ty a to tvoje minibrucho, ja pri tebe vyzeram ako slon cakajuci trojicky

rula
22. jún 2016

@sara22 ja odpadnem, aka si krasna tehulkaaa cmuk cmuk

sara22
22. jún 2016

@rula jeeej,dakujem 😊 😘 a ja si pripadam taka velka a vodou naliata 😂

sara22
22. jún 2016

@mimikas minibrucho 😂😂 a ja mam pocit,ze uz je riadne velke 😎

melisssssa
22. jún 2016

@sara22 bozinku ,ake male brusko v porovnani s mojim mega 😀 Inak mam pocit ,ze ma dnes zo spodu roztrha.. take tlaky mam a pichanie ,ze az... a brucho mI tancuje ,jak keby mal maly miesta a miesta... no zajtra poradna,tak som zvedava ci nejaka zmena 🙂

sara22
22. jún 2016

@melisssssa tak mozno tlaci na krcok a skracuje sa/otvaras sa 😉
No mne to brucho pride mega,ale vsetci hovoria,ze vyzeram na 5.mesiac 😂😂 a zasa...moje minipidi babatko velke brusko nepotrebuje.. daj foto aj ty 😉

melisssssa
23. jún 2016

@sara22 no otvarat sa neotvaram a krcok 2 cm.. to je pravda🙂 ja pre mojho buchtosa potrebujem velke brusko 🙂 idem pridat 🙂

melisssssa
23. jún 2016

Sak pisem,ze pridam a zabudnem 😀

sara22
23. jún 2016

@melisssssa ale ved ty tiez nemas nejake extremne velke brusko...

Waaa,prave sa mi mala asi hra s mechurom,juj,to je sranda 😂 cakam,kedy si cvrknem 😂

mimikas
23. jún 2016

Tak baby prave lezim na pasoch, krcok stale hore, uzavrety, maly ma priblizne 3350g, pravdaze teraz spinka a na CTG ziadne naznaky kontrakcii. Pekna rovna ciarocka ☹. Takze zatial ostavame pokope a poradna dalsiu stredu

sara22
23. jún 2016

@mimikas nooo..prides na poradnu a rovno si ta tam necha 😝

mimikas
23. jún 2016

@sara22 haha nenecha ja cakam na teba, budeme si mi pekne rodit spolu, a nakoniec aj ja budem mat Sebikovu pri porode 🙂

melisssssa
23. jún 2016

@sara22 to sa Ti zda,je dost velke 🙂 ale ved nech je ,ved uz len chvilku 🙂 no akesi mame aktivne tie deti ku koncu... moj sa mi otocil ritkou z lavej strany do pravej..cize cim vacsI tym aktivnejsi 🙂

melisssssa
23. jún 2016

@mimikas krasna vaha 🙂 inak moj na ctg tiez ziadna aktivita,ale este v cakarni mi tak krutilo brucho a na pasoch nic 🙂 ty mas kedy presny termin? )

mimikas
23. jún 2016

@melisssssa mojko termin mam 6.7

mimikas
23. jún 2016

No kocky zajtra dalsi monitor hned rano, lekarovi sa tento nepací, bola som ma nom 40 mon a máy sa za cely cas nepohol, tak rano mam dojst na dalsi a mam si dat vraj vydatne ranajky aby mal maly emergiu. Boze a mne tak nechuti jest v tomto teple

melisssssa
23. jún 2016

@mimikas a ani ste nepotriasli bruskom ? Mne sestricka pride aj 2-3x riadne potrasie aby sa pohol..dufam,ze zajtra uz sa na zazname pohyby objavia ..maly buval a nechcel byt ruseny 🙂 ale inak bolo vsetko v poriadku,ano?

mimikas
23. jún 2016

@melisssssa sestricka praveze troasla dost dlho a viac krat, no na sone bol maly ok, srdiecko pekne buchalo, no ja maleho citim ze sa hybe a vystrkuje nohy ale lelar ze kyˇ to nema zaznamenane ze neveri, ze on to musi vidiet. Inak na konci monitoru mi nabehli 2 pekne kontrakcie jedna dokonca ze sila 69 no ja som citila pekne tvrdnutie. Nevadi zajtra tam zas zbehnem a nech matocia este monitor a sme vsetci spokojny

melisssssa
23. jún 2016

@mimikas no hlavne ,ze citis maleho 🙂 ved zajtra snad uz nebude buvkat 🙂 daj vediet potom ako ste dopadli.. inak 69 uz je pekna kontrakcia,nie? No som zvedava kedy ktora porodime ,ja len nechcem prenasat🙂

sara22
23. jún 2016

@mimikas fuha,tak snad bude zajtra vsetko ok. Daj si nieco sladke na ranajky,pripadne cokoladu, banan alebo hrozno tesne pred pasmi,nech ma vela energie 😀

sara22
23. jún 2016

@melisssssa ani ja nechcem prenasat,bojim sa toho kvoli tej predoslej sekcii,ze by mi to pokazilo prirodzeny porod..

agathachristie
23. jún 2016

Ja som mohla pred monitorom zozrat aj kilo cukru, bruchom triast hodinu...Keď mala nechcela nepomohlo vôbec nič 😄

sara22
23. jún 2016

@agathachristie a nerobili z toho stresy? So mnou v nemocnici lezala baba,ktora mala vsetko ok,len teda na pasoch malo akcne dieta a zacali jej vyvolavat kvoli tomu porod..

rula
23. jún 2016

@melisssssa aka si krasna, a vobec nemas velke brucho, si pekna tehulkaaa cmuk

melisssssa
23. jún 2016

@rula jeej dakujem ,zlata si 🙂