icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

melisssssa
24. jún 2016

@mimikas no co moja ako dopadli pasy? Vsetko je ok??

mimikas
24. jún 2016

@melisssssa vsetko ok mojko. Maly zas spal, zas som tam bola 45 min ale na konci sa 3x pohol, tak lekar hovoril ze sice nic moc ale aspon sa pohol tak vieme ze je ok. Tsk hadam ma pavdu. Mi lekar hovori bud sa vidime v porodnici Al bo dalsej poradni. No mi vravim ze hadam v porodnici. Inak kontrakcie ziadne aktivita maternice ze 7 az 10

sara22
24. jún 2016

@mimikas tak to je super,ze vsetko je ok. Cize 18.7.spolu rodime? 😂

mimikas
24. jún 2016

@sara22 mojko trosku by sme mohli aj skor prenasat sa mi tolko nechce

agathachristie
24. jún 2016

@sara22 len debilna nepríjemná sestra, lekári nie

sara22
24. jún 2016

@mimikas moj muz nedovoli,s jednou chce oslavovat meniny a s druhou narodky 😂

sara22
24. jún 2016

@agathachristie tak potom super,sestra nie je dolezita 😉

sara34valentina
24. jún 2016

Boze zeny nezavidim vam v tomto horku rodiť..... Hrozneeee dusno. Dnes.... Drzim vam palce...
Ja sa potim pri kojeni ako........!!!!! 😀
Myslim na vas všetky ☺ ☺ ☺ ☺ s Eliaskom 😉 😉 😉

mimikas
25. jún 2016

@sara34valentina pozdravujeme Eliaska, fesacika nasho a posielqme pusinku

mimikas
25. jún 2016

Boze kocky ako zvladate toto teplo? Ja strasne a este som aj ochorela, ja chcem jesen

melisssssa
25. jún 2016

@mimikas ani nehovor,topim sa vo vlastnej stave🙂 juuj ja by som aj niekde vypadla,ale moj muzik to evidentne znasa este horsie.. chudatko ☹ a ja cely tyzden cakam jak koza kedy bude vikend a nebudem sama zavreta doma..☹

sara22
25. jún 2016

@melisssssa a co sa nejdete niekam kupat? My sme akurat v cechach,pri znojme,na takom romantikus vukende,co som mm dala na vyrocie svadby. Malu sme rano vypravili s dedkovcami na dovolenku,tak sme to sli vyuzit aj my 😂

sara22
25. jún 2016

@mimikas mne je teplo,strasne sa potim,zle sa mi spi,ale je to furt lepsie ako tehitenstvo v zime..

mimikas
25. jún 2016

@melisssssa no ja tieto teploty uplne nezvladam. Moj drahy je uplne v pohode s tym, isli s drobcom uz druhy krat dnes von a ja som zavreta doma uplne mimo ☹

mimikas
25. jún 2016

@sara22 mojko uzite si vikend sami dvaja. Juj hned by som aj ja isla niekam. A mala oslav pohode na dovolenku s dedkovcami? Juj moj by nesiel bezo mna nikam spat. A spat inak neviem ani ja, no uvidime ake to bude ked sa drobci narodia?

sara34valentina
25. jún 2016

@sara22 uzite si to ♥ smuks

sara34valentina
25. jún 2016

@mimikas no uz zacina leto, horko dusno, akurat ide burka uz aj vzduch zimny a griluju tu susedia furt mi uz idu nanervy :( mame len 4 bytovky ale uz mi to vadi moc !! musim podat lotto a kupime domcurik 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 550 000 eur stoja domy s pozemkom 😕 😕 😕 😕 ale vsade aj v dome nie furt cerstvy vzduch tiez palia kadeco,,,,,,, len ma to sere ked chces vetrat a nevies 😝 😝 😝 😝 😝 verim ti ze sa ti tazsie spinka, neboj uz ho mas o chvilku v naruciiiiii potom pis , ja som vam aj v kontrakciach pisala 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 myslim na vas 🙂 🙂 🙂 🙂

mimikas
25. jún 2016

@sara34valentina neboj budem pisat, ale zatial sanic nechysta a v takomto stave rodit este nechcen, musim sa kusok vyzdravit a potom. Ratam ze najskor buduci vikend, co by bolo fajn, lebo ked je takto teplo ani s balonikom sa mi nechce cvicit ani nic. Ja cakam na burku ako na zazrak a modlim sa nech pride

melisssssa
25. jún 2016

@sara22 vies co kupat sa mi na verejne miesta moc nechce 😀 nemam ani plavky a po novom liecim kvasinky,takze nic.. ale vy si uzite vikendik 🙂

melisssssa
25. jún 2016

@mimikas hmm ja praveze teplo mozem,len v tej tehotnosti to nie je to co to byvalo 🙂 ja mam teraz tichu domacnost.. lebo som si od nudy okna umyla,madrac oprala ,kuchynu vyupratovala a drahy drti NHL ..5 dni sklada postielku,tak asi zacnem ja ,nech mu to dopne🙂 uz nech ma prejdu tieto hormoony 😀 wuaaa dnes mi vsetko vadiii ☹ asi idem spat 🙂

mimikas
25. jún 2016

@melisssssa jezis tieto stavy poznam, moj drahy ma jednu uzasnu vetu: neboj sa laska ja to urobim, nerob to ty, akurat datum toho kedy to urobi mi nikdy nepovie. Ale ja som taka ja ho nahanam a potom pochopi. Dnes sa ale cely den stara o maleho kedze ja som mimo, tak mu zajtra musim dat kusok volno 🙂

melisssssa
25. jún 2016

@mimikas ved toto aj moj..zlatoo ,saak co nepovies.. zlatoo sak jasne,ze to urobiim...pomooc 🙂 ale ja viem ze urobi,ale kedy???? Juuj dnes mi obzvlast vsetko vadi 🙂 ale teraz uz viem ,ze zajtra od doobeda sa ma bude pytat ,ze co budeme robit a kam pojdeme ... tak ty si si aspon oddychla dnes🙂

badimeria
25. jún 2016

@mimikas fuu ani,nevrav som,uplne chora dnes som,nedokazala ani,vstat z,postele neviem kde som tak prechladla boli ma az ta kost pod okom a tak sorry za vyraz zelene huste sople som este nemala do toho to teplo na zblaznenie.

sara34valentina
25. jún 2016

@melisssssa
@mimikas
ste zlate zienky 🙂 akoby som seba citala, nebojte nic to neprejde ani po porode ten hormon 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja som bola podrazdena a vadilo mi aj ked dychal vedla mna moj priatel 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 potom sa to pred porodom trosku akosi upokojilo s,e sa tesili na malinekho ,,,,no po case sa to vratilo a sem tam mi este zasibkaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no a svagrina sa smiala a mi povedala, moja zlata to ti este sibkat bude je to ten isty hormon v tele ako pocas tehotenstva a zmizne uplne az ked zena prestane kojit.............................*ona sa vtedy zobudila a povedala akoby sa znovu narodila, ze sa super citila a uplne iny pohlad na svet na okolie, a vedela ze sa daco deje, ze je to zase ona a nie hormony 😀 😀 😀 😀 😀 citila sa zrazu super a potom chcela kojit a uz mliecko nebolo 😅 😅 😅 😅 😅 takze takto mi to opisala, mne sa zda ze som kludnejsia, lebo aj to teplo vsak unavuje, a ked som unavena som sice trosku podrazdena ale aspon drzim *klapacku* 😀 😀 😀 😀 😀 😀 moj ma obskakuje , nosi mi vodu, vysava, zehli(v tomto teple vecer..) umyje podlahu, nakupi, ide so psikom vonku , a ja sa staram o malinkeho ♥ ale aj navarim , uz teraz len rychlu kuchynu salatiky a tak,,,,,, a ked je v praci tak si postupne riadim (linku) furt daco preriadujem , a sa vytesujem ze malinky je dobrunky , taky pokladik, pekne spinka 4-6hodin poobede , v noci 7-8hodin 🙂
nekrici ked je hladny, sa furt smejka , blaboce nam uz, chyta do rucky, dava do pusinky a vydava krasne zvuky , co sa mu aj paci a lubi ocinka , robia spolu uz grimasy, no co vam poviem,,,ked ho vidim rano ako sa krasne smejka na mna hned je den krajsiiiii ♥ nie je nic krajsie ako byt maminkou a mat zdrave smejuce sa dietatko ♥
zienky uz to vydrzte , myslim na vas vsetky,
@badimeria tebe rychle zotavenie, musi to byt hrozne v teple byt chora 😨 😨 😨 😨 tak sa skoro uzdrav nech mas silu 🙂 🙂 🙂
dobru nocku zeny ....nikdy nepochopime logiku muzov, pretoze oni nikdy nepochopia nas,,,,,,,,,,,,,,,,,vudy im treba dat len JEDNU ulohu, pretoze ako nahle ja poviem mojmu 3veci tak je chaosssssss 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja dokazem mysliet a robit 7veci naraz oni len jednu................ a ked snimi hovorime, musite sa im pozerat priamo do oci, inak to neurobia ,,,,,,
je dobre video na youtube, takze povinne si to pozrite (ak to neznate) 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=SUmCRrKYwBQ
sara34valentina
25. jún 2016

teraz kukam co u vas nove fotky atd a nikoletka uz 4dni po porode 😉 😉 😉 😉 😉 😉 sa picnem a ja nic neviem ☹ 🙄

sara34valentina
25. jún 2016

@mimikas ano kleslo a riadne 😅

agathachristie
26. jún 2016

A čo je s nikolkou? Písala niečo od porodu? Nič som nezachytila.

badimeria
26. jún 2016

@sara34valentina dakujem.no uz druhykrat za.toto tehu ma to draplo.Musim byt cim skor fit keby ma chytil porod tak to by som.nedala v tomto stave.Juj mojko citam ze vy sa mate fajn cchlap pomaha Eliasko je dobrucky chlapcek tak si,to uzivaj.Nikolka sa nam neozyva 🙂

sara22
26. jún 2016

@mimikas hej,uplne v pohode sla. Ona je na nich zvyknuta od malinkata,sme u nich aspon 1den v tyzdni a sem-tam tam aj prespime. Castokrat aj len ona sama. Ked sme finisovali stahovku,tak skoro kazdy vikend tam bola na 1noc.. a dedko(moj tato) je jej velka laska,toho ked ma,mna nepotrebuje 😀
Navyse nasim mozem 100%verit,ze sa naozaj dobre postaraju,z e ju nenechaju plakat,nech si nacvici plucka,ako hovori moja svokra. Vedia presne,co a ako s nou,co mize a nemoze,aj ked obcas to nedodrziavaju a snazia si presadit svoju pravdu.. napriklad s natahovanim ju na rukach.. tak uvidime,co sa mi vrati 😀 kazdopadne viem,ze petruska si to tam uzije a bude jej urcite dobre 🙂

Ja som tiez zvedava,kolko sa naspim,ked sa viki narodi. Snad sa nebudu navzajom budit 😒

sara22
26. jún 2016

@agathachristie niki pisala do juloviek,ze uz su doma a uziva si malu 🙂 tak snad sa coskoro aj nam sem ozve 🙂