V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
Baby tak ja cakam v kochu na monutor,je tu toho vela,uz cakam polhodku.. teraz sa mi mala pekne hybe,uvidime,co byde o chvilku,kedze som si zabudla zobrat sladke 😂😂😂
Baby zacala mi odchadzat zatka aj s kvou 🙂. No tak hadam sa to uz konecne rozbehne a zajtra zacneme rodit konecne 🙂. Dufam ze bude vsetko ok, aj ked si nepamatam ze ci som mala taku svetlocervenu krv pri prvom odchadzani zatky. Inak pisem muzovi, ze mi odisla zatka a sa ma opyta ze co to je 😉
@mimikas juj tesim sa 🙂 budem striehnut na kazde nove info 🙂
@mimikas waaaa,no tak to ma nepockas asik 😂😂😂
Inak vcera tam bolo mrte porodov a dnes som stretla kamisku z jogy,co ma teraz termin a ze dnes ked bola na poradni,vsetci hovorili,ze je uplne plno.. tak keby si vydrzala este do vikendu,uz ich poprepustaju 😂
Kolko po odideni zatky sa viktorko narodil?
Btw,keby som ja muzovi povedala,ze mi odchadza zatka,podla mna si mysli,ze hovorim o nejakej vinovej zatke 😎😁
@sara22 no Viktorko sa narodil ppresne 24 hod po odideni zatky, ale ktovie ay bude tento. Zas ze cez vikend mali uplne prazdno, tak uvidime ako tam bude ked tam realne dojdem. No do vikendu podla mna asi nevydrzim, max do piatku, uvidime. Idem si lahnut na chvilku, zatial nemam nic, ziadne bolesti a ani voda neodteka, tak uvidime. Keby nieco tak vam pisem novinky 😀
@mimikas waaaa ,tak som zvedavaaa kedy budes rodit 🙂 🙂 budem striehnut 🙂 chod veru oddychovat,aby si nabrala silu keby to prislo 🙂 informuj nas ,budem na teba mysliet 🙂
@mimikas ides rodit? 💜myslim tedasilno silno vas💜
@sara34valentina neviem este mojko, zatial sukontrakcie dost slabe a nepravidelne, takze cakame a uvidime ako sa to vyvinie
@mimikas ja som to tusila ze stvrtok porodis! Uvidis ☺☺☺☺budu sa stupnovat do 9hodín, myslim na vas☺
Baby uz sme v porodnici, komtrakciebcca kazde 4 min a otvorena na 3 cm. Caka nas dlha noc ale uz sa tesim na toho nasho prcka
@mimikas jeziiis moja 🙂 drzkaj sa uz sa to bliizi 🙂 dufam,ked sa zobudim ,budes mat drobatko uz pri sebe 🙂 vela siiil 🙂
@mimikasdrz sa moja!cmuk
Tak damy mame to zs sebou, Alanko sa narodil dnes o 1:20, bol rychly ako strela a veru porod bol dobry, nemam ziadne poranenia a ani jedno sitie. Maly je krasny a hned na sale sa krasne prisal a sal tam skoro 2 hod. Fotodokumentaciu poslem rano 🙂
@mimikas jjjjej gratulujem moja 💝💜💝💜💝💜💝💜💝💜💝💜💝tesim sa, ze tak rychlo a bezbolestne 💝💜💝💜💝💜💝💜vital Alanko, prajem ti vela zdravicka a stasticka 💜💝💜💝💜💝💜tesim na fotooooooo💜💝💜💝💜💝💜
@mimikas gratulujeeeeeem 🙂 🙂 🙂 maly je naadherny ,krasne miery 🙂 a ty si sikulka-super porod🙂 aj ja uz chceem 🙂 balonik tusim pomohol 🙂 idem veru trenovat aj ja ,lebo posledny tyzden to flakam 🙂 este raz moja gratulujeem a tesim sa s Vami 🙂
@melisssssa mojko balonik pomohol aj ked som nacvicila len 29cm a cez vikend ked som bola chora som vobec necvicila, ale pomohla aj masaz aj to ze som vedela ako tlacit a ze sa ani lekarka neponahlala a nechala ma ho vytlacit samu a bez oxitocinu
@mimikas jeeej krasnunky,a aký vlasaty 💞💞💞💞💞este raz gratulujem moja 💝

@mimikas uuuplne 😂😂😂 a keby si poznala mojho svokra,tak nechapes,ako spolu tych par rokov vydrzali zit 😂😂 pre mna je to uplne sci-fy 😂😂😂