V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas tak to je super.. za posledny tyzden som len 1x cvicila kvoli tej mykoze,ale uz som tbl dobrala tak od dnes zacnem 🙂 dufam,ze aj mna nechaju pokial to bude mozne bez vyvolavaciek 🙂 dychat nacvicujeme na predporodnej a tlacit nacvicujem s balonom..ak sa "nezoserem" od strachu ,ked to pride a zachovam chladnu hlavu ,tak to dam 😀 a ako sa citis??
@agathachristie muz bol super, myslim ze bude mat na par dni neohybne prsty na jednej ruke co som mu stale pocas kontrakcii drzala. Ale bol velmi kludny taky v pohode a ked sa maly narodil tak ked nam ho dali, tak bol uplne hotovy. On je taky vela toho nenarozprava, ale nechcel mi ho dat. Inak taketo vlasy som malaja ked som sa narodila 🙂
@melisssssa inak kedze mna nestihli dat na zachod pred porodom tak ked som mala tlacit lekarka mi hovoti. Tlacime vsetko von co pojde zo vdadial, nebojte sa pojde s tym aj maly 🙂. Nemusis sa nicoho bat, ono ja som presne vedela ze uz musim tlacit a neviem to zastavit a islo to same
@agathachristie dakujem moja. Vsetky sme super co rodime 🙂. Je tu na izbe so mnou kocka co ma ak strihanie a sitie a som vdacna vam vsetkym co ste ma donutili balonikovat a masirovat. Inak dosiel lekar na vizitu a kika ze vy ziadne sitie? Patadicka tak to ma byt
@mimikas ten balonik je napad tisicrocia na mna tiez tak kukali. a ako sa citis? vsetko ok?
@mimikas moja gratulujeeeem,maly je kraaasny! Podoba sa na viktorka,ci ten bol uplne iny? A ktora ta rodila? Robila ti aj masaz hradze,ci si rovno zakazala? 😝 A yal teda nepouzity? 😂
Perfis,ze si to takto bez nastrihu zvladla,hned sa ti bude okolo svojich chlapov lepsie behat 😀
A co spolubyvajuca? Da sa to zvladnut? 😉
@mimikas inak to nam tiez na predporodnej vravela,ze niektore maju ten blok ,ze ked sI myslia,ze sa pri tom pokakaju ,tak poriadne netlacia,ale ze bez obav sa mame pototo,ze oni su zvyknuti na to ,len zeny si myslia,ze hanba... inak bola som na pasoch a myslim,ze uz sme sa aj my pohli s kontrakciami..tak uvidim co povie dr,lebo ma sediet do cakarne este poslala 🙂
@agathachristie inak ,ze? Aj ja to vravim,ze to bol Boh toto co vymyslel 😀 😀 teda duufam,ze to poviem aj po porode 🙂 🙂 a ty si tiez masirovala hradzu? Lebo ja ani nie,iba sa snazim ten balon co najviac pridrziavat na hradzi 🙂 a ako sa mate s malickou??
@melisssssa
@agathachristie
@mimikas boze,baby,ja tiez dufam,ze mi balonik pomoze,lebo to cvicenie teda riadne flakam. Cvicim tak kazdy 3.den,vzdy sice vytlacim aspon o cm viac a som na 29cm,ale bojim sa,ze to nebude stacit. Furt si hovorim,ze ved mam cas,ved mam cas,no ale co ak sa to ani potom nezlepsi? 😂
@melisssssa nemasirovala. Máme sa dobre len posledné dva dni skoro nonstop plače a ja placem s ňou lebo neviem co jej je. Nosím ju už len v nosiči ide mi odpadnut chrbát. A ty ako?
@sara22 Ja som to tiež flakala a týždeň pred pôrodom alebo aj viac som už necvicila a stačilo to.
@agathachristie tak to si ma teraz ukludnila,lebo ja mam sice pri vytlacani super pocit a vzdy tak zhodnotim,ze asi by som aj viac dala,ale tym,ze to je tak sporadicky,bojim,ze to nestaci.. tak ale snad..
@sara22 30cm som dala dokopy asi 5x to je vsetko tak sa neboj
Baby ja som za tyzden pred porodom cvicila 2x a dala som max 29cm. Zas to babo ide aj same vonku a pomaha vam a tiez prirodzene svaly spolupracuju. Ja si myslim ze je to take prirodzene, Alan ma hlavu 34cm a vytlacila som ho bez pomoci sama, sice na viac krat, vobec to nebolo ako niekto hovori ze 3x a bop vonku, tlacila som niekolko krat aspon 3 kontrakcie, cize aj 10x ale pekne vysiel vonku drobec. Ja si myslim ze to je skor o psychyke a obtom ci lekar dovoli zene ist na to svojim tempom a nema potrebu pahat tlacenim nw brucho a pod.
@agathachristie hmm tak to mi je luto.. urcite za chvilku bude lepsie..a aj kojis?
@sara22 aj ja flakam veru..ale uz budem poctivejsia..🙂 na poradni ziadna zmena ,tak.nam este cas.. som si fandila ,ze povie nieco ine 🙂
@melisssssa no ja cez den furt nestiham a vecer uz mam rak tvrde brucho,ze sa bojim.. ale uz by som mala byt poctivejsia 😒
@agathachristie ma mozno.koliku????? Moj to nema,tak neviem poradit, co treba ale Mama mi povedala ze masirovanim brusko a kojenim je pokojnejsi.... Ma maly naramok cerveny na rucke? Moja mam tu susedku a maly jej furt reve,niečo hrozne.....ma koliku....môj len prdi a prdi a furt sa,smeje,aspon v tomto mame stastie ze nas to obislo....
@agathachristie a hlavne ze kedy placka. Ak je to kolika,tak zacne hned po jedle..
@sara34valentina to mas velke stastie,chlapci mavaju s kolikou ovela castejsie a vacsie problemy ako dievcata..
@sara22 ved prave....tu dve susedky to maju... Preto ked pocujem ako plackaju...chudatkaaaa
TAK ZENY
Mame to za sebou
😁😁😁😁😁😁😁😁
Uz neviem,ktorá sa ma to z vas minule pytala,ci sme sa uz......
TAK ANO,DNES PRI FUTBALE....
Hihi
😊😊😊😊😊😊😊😊😜😜
@sara34valentina 😂😂😂 ste si dobru kulisu vybrali 😂😂😂 a tam dole vsetko v poradecku? Necitila si sitie?
@sara34valentina petruska hned po vypiti aptamilu zacala "boj s neviditelnym nepriatelom" ako sme to volali 😀 rozhadzovala rucickami,nozickami,kym sa riadne nevyprdkala a bolo dobre 😃
@sara22 nie,vsetko zahojene a slo to dobre 😁😁😁😁😁😁
Aj my mame aptamil Ha PRE
Je podobny materskemu mlieku,Mám nie vela mliecka, vecer uz len 80-120ml... Dakedy mu staci ale Dakedy vypije aj 180
@sara34valentina tak to je super,mozete zacat trenovat na druhe,aby ked dojde ten spravny cas,ste uz boli poriadne rozbehani 😂
My sme potom kvoli tym bruskabolom museli prejst na aptamil comfirt a veru pomohlo riadne.
A cez den mas dost? Len na vecer dokrmujes? Tak to je super,pekne sa ti to rozbehlo 👍
Inak moj myz zacal dnes vecer riesit,ze ako sa dostanem do porodnice,ked on nebude doma alebo ked byde v robote a ci neporodim,kym po mna pride 😂😂
@sara22 mojko este nebudeme trenovat ,pretoze chodim do Aprila ku zubarke, sa mi Zuby polamaili a
zapalili,cize mi budu Implantovat...vcera sli dva von, velmi zle sli vonku, jeden bol velmi v zlom stave 😢a ani sa ma nepytaj co to
bude cca stat...... (9-11 000 eur!takze druhé dieta si po tomto procese dobre premýšľam
A si predstav cez normalny röntgen ona nic nevidela, museli na jednej klinike tuna robit special a ked vxera vytiahla sa zhrozila ze v akom stave ten zub bol a navonokbol.zdravy😩😩😩😩
Hrozne bolesti boli potom, musela som si dať tabletku od bolesti
Neprajem nikomu 😓😓😓😓😓
Takze teraz sa to bude hojit
No a dolu sa jeden posunul a nalodil dalsi.....

@mimikas srdecne ti gratulujem, zvladla si to bravurne 🙂 maly je nadherny prajem mu vela stastia a zdravia do zivota. nech ti rychlo zbehne pobyt v nemocnici a a tesite sa vsetci spolu doma 🙂 muz pomahal?