icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

sara34valentina
1. júl 2016

@sara22 nalomil dalsiiiii, takze,tak uz si dam vsetko naraz porobit...Eliasko je ale pokladik každý nam ho obdivuje....
Teraz spinkal zase vyse 7hodín!!!!!
NEPLACE ked vstane!furt sa,smejka 😍😘😍😘😍
Som stastna ze nam zdrave smejuce sa dieta!
Ostatne bude a potom popremyslam ci aj druhé...
Nepocitala som ze,sa mi 3Zuby zlomia😢😢😢📷

sara34valentina
1. júl 2016

@sara22 a ano kojim krasne,az do cca 16-17tej potom dokrmujem mam malo vecer ale este sa to mozno upravi...uz som aj tak vela docielila ved som skoro uz mlieko nemala 😜😝😜😝😜😝
Dokym ide ide a ked nepojde dokrmim....
Su ine dolezitejsie veci..
Vcera sme boli vecer vonku a videli dieta 7mes tak obrovske a Tucne s velkou hlavou,ze som sa,az zlakla 😣😢
Tam bude daky Problem...
Takze ja som vdacna ze moj je zdravunky ☺

sara34valentina
1. júl 2016

@sara22 ako Sa citis????
Uz sa ti to kraaaaaaati😉😉😉😉😉
Boze tato skupinka je fantastislicka,co sme tu😉

sara22
1. júl 2016

@sara34valentina juuuj,mojka,tak to je o hubu s tymi zubami. No nech to mas vsetko uz porobene. To tu v AT su taki drahi zubari? Ci vsetci doktori? 😂 Ja som si vsetkych nechala na SK,kedze sme pri hraniciach a som s nimi spokojna. No tiez som bola na preventivke u zubara v utorok,pozrel za 3min (chvalabohu ja mam velmi kvalitnu sklovinu,mam len 1plombu a aj to mi davali v 24rokoch),povedal,ze krasa a vycalovala som 6€. No otras!!
Mliecko super,ze je ako je. Pre mna kojenie vobec nie je take dolezite,ako vela ludi ma. ano,ak to ide,je to super a mamicky,ktore maju mlieko a odmietaju kojit nechapem,ale ked raz mlieko nie je,tak sa netreba blaznit,ved su-ako pises,ovela dolezitejsie veci. a tie dnesne umele mlieka uz su tak kvalitne,ze dieta ma vsetko,co potrebuhe. Vecer kludne dokrm,aspon ti lepsie spinka a aj ty si oddychnes. A to je hlavne,lebo energiu potrebujes,aby si sa mu vladala venovat 😊
A druhe pride,ked bude ten spravny cas,uzijes teraz eliaska a uvidis 😉

sara22
1. júl 2016

@sara34valentina ja sa citim fajn,uz mam riadnych poslov vecer,ale to potom vzdy chvalabohu prejde. Este musi vijtorka podrast,nech ma aspon 2,5kg. Dole sa to uz vsetko roztahuje,ked vstavam z postele,pripadam si ako kacica 😂 no sranda 😊 som zvedava,kedy to pride 🙂

agathachristie
1. júl 2016

@sara34valentina
@sara22
nema koliku je to proste narocne dieta. nespi, jeduje sa, ale strasne rychlo napreduje. rychlejsie ako ine deti. typicke narocne dieta. snad sa mi moja terajsia namaha vrati ked pojde do skoly 🙂

sara22
1. júl 2016

@agathachristie ale urcite vrati. Minimalne tym,ako ta bude lubit 😉

mimikas
1. júl 2016

Caute kocky. Juj ja som taka unavena ledva vidim. Alanko celu noc strasne plakal, 12 hod cucal a plakal, je strasme hladny a mne este mlieko nenabehlo, davala som mu glukozu no nepomohlo, o 9 som min u dala spravit mlieko a spinka teraz a aj ka som pospala aspon hodinku. Boze inak v noci sa tak rozculoval ze som vobec nevedela co s nim, mw velmi silny hlas a silno sa prejavuje. Inak je zlatunky. Moja spolubyvajuca ma dcerku a su uplne rovnaky, obaja celu noc rucali jak paviani. 🙂. Inak ke vsetko ok, lekary sa na mas smeju ze sme ti dve druhorodicky sme najviac fit a mwme najhlucnejsie deti.

sara34valentina
1. júl 2016

@mimikas mojko nestresuj mne o dva dni az v noci nabehlo.. nabehne ti dnes v noci ako mne,uvidis,len si ho prikladaj...drzim palce

sara34valentina
1. júl 2016

@agathachristie ked nespinka,to nie je dobre.. .. A Co sa tyka ze sa jeduje, lebo je nespokojna.... Musis byt najprv ty v pohode, potom bude aj malinka😉😉😉😉😉😉a cim napreduje??😊

sara34valentina
1. júl 2016

ZENY PRVE OCKOVANIE INJEKCNE DO STEHIENKA ZA NAMI....
Plakala som😢😢😢😢
A malinky do Minuty tisko😊😊😊zaspinkal ☺☺☺☺☺
Mame uz 6,5kg😉😉😉😉😉

sara22
1. júl 2016

@mimikas 😂😂😂 tak super,ze si kontrovali,aspon si nemate co vycitat 😉 nezufaj s tym mliekom,to sa rozbehne,este je moc skoro. Vsetky laktacne,co poznam,hovoria,ze sa to tak po 48hod.najcastejsie rozbieha.. ze do vtedy by malo mat babo zasoby z bruska.. tak alanko je asi hlados,ked mu tak rychlo dosli 😝
A aspon sa pekne prisaje?
A je tam plno? Asi uplne,ze?

sara22
1. júl 2016

@sara34valentina
@agathachristie aj moj bracho bol vraj taky,ze vobec nechcel spat. To niektore deti take su,petruska zasa v noci spala pekne (aj ked sa casto budila,ale po papani okamzite zaspala),no cez den kukuckovala cele dni. Kazde babo je ine a potrebuje ine. Ale ta pohoda maminky je to,co potrebuje kazde babo,lebo pre ne je maminka vsetkym a ked sa ta trapi,tak sa trapi aj drobculiatko.

sara34valentina
1. júl 2016

@sara22 uffff ja mala poslickov tiez hihi tak sa ti to blizi,a už ma dobru vahu,neboj😍😍😍

mimikas
1. júl 2016

Diki baby za povzbudenie, ja viem ze da mlieko rozbehne, len Alan je taky hlados ze ja normalne pocujem ako mu skvrka v bruchu. A mojej spolubyvajucej mala je na tom rovnako. Celu noc tu robili neskutocny randal. Mali sme obe dost, obaja dostali po 30ml nutrilonu a zaspali tak sme zalomili na 2 hod vsetci 🙂.

mimikas
1. júl 2016

@sara22 mojko je tu plno ale pohoda, rodia ako ma beziacom pase. Len odkedy som dosla bolo cca 8 porodov l. Ale personal je zlaty, horsia je strava, mam tu spolubyvajucu co ma celiakiu, obe mame alergiu na mlieko l, kablka orechy s pod a to co dostavame jest nie je nic moc. Nevadi, aspon pojdu kila rychlejsie dole 🙂

sara22
1. júl 2016

@sara34valentina nema este,v utorok mala len 2260. A v kochu to meraju vcelku presne. Takze este zo 2tyzdne musi vydrzat.. tebe kedy zacali poslickovia?

sara22
1. júl 2016

@mimikas fuuuha,tolko porodov? No nech si to vsetky odrodia teraz a ked budem rodit ja,nech je klud 😂 a ktora ta nakoniec rodila? Moja,ci marcisova? cize ona je celiaticka a ani mlieko nemoze? To je ako ja 😂 ale nemaju s tym problem,vzdy ma jedlo vramci diety,hej?
No tak nech ti muzik nieco prinesie,bo papat musis,nech mas mliecko- ved ty vies 😝
A ako vijtorko reagoval na alanka? Uz sa videli?

mimikas
1. júl 2016

@sara22 mojko rodila ka Marcisova, takze za mna super, ja som dufala tajne ze chytim ju v sluzbe 🙂. Inak nie je to zle ani byt 2 na izbe, cakala som horsie 🙂. Viktorko videla Alana vcera poobede, uzasne to bolo sledovat, aj dinosaura mu dal a aj ze mu ide kupit auticko 🙂

sara22
1. júl 2016

@mimikas jeeeejo,zlati su ti tvoji chlapi!! A dinosaura mu akoze daroval,ci pozical? To je pekne gesto 😍
Podla mna ak vychytas dobru spolubyvajucu,je to super,lebo ti nie je dlho. Mas s kym kecat a skratit si cas,odreagovat sa. No uvidime,kolko bude ludi,ked budem ja rodit.
A ozaj,ako si to zvladla v tom nie uplne 100% zdravotnom stave? Ci uz si bola zdrava?

mimikas
1. júl 2016

@sara22 mojko uplme zdrava este nie som ale da sa to. Zvladla som porod myslim super, dalo sa to aj ked niektore veci boli intemzivnejsie ako pri prvom, napriklad pocit na tlacenie bol teraz velmi zretelny a silny. Ale inak je tu pohoda, fakt by si nepovedala ze tu je uplne plno a ani lekari a ani nestricky nevedia kam skor.

sara22
1. júl 2016

@mimikas tak super,z e to mamickam nedaju pocitit. A prepustaju aj kvoli tomu skor domov,ci nie?

sara34valentina
1. júl 2016

@sara22 aha,tak teda vydrzte..
Mne zacali uz mesiac pred porodom.. ..
Tak nech este priberie 😍😘😍😘😍

sara34valentina
1. júl 2016

@mimikas juj zlaty je Viktorko😉 Bratska laska 😍😘😍😘😍

sara22
1. júl 2016

@sara34valentina mne zacali minuly tyzden,tak verim,ze na termin sa viki vypyta,nech spravi tatkovi radost 😀

sara34valentina
3. júl 2016

@mimikas ahojte, uz ste domka? 😊😊😊😊

mimikas
4. júl 2016

Caute kocky. Tak nas vcera pustili domov, takze uz sa zabiehame pekne doma. V nemocnici bubak vobec nespal, cele noci sme prebdeli, doma ale sa dost ukludnil a spinkal od 10:30 do 2:30 a potom sice dlho dlho papal a zaspal zas o 5 a zobudil sa o 8:20. Cize celkom fajn. Vecer sme ho.museli dokrmit a asi aj v noci budeme musiet, no uvidime ako nam to pojde s papanim.

melisssssa
4. júl 2016

@mimikas jeej super 🙂 doma je doma 🙂 a co viktorko? Ako prijal braceka?? Inak 3-4 hodky myslim,ze je pekne,ked ti pospinkal..a cez den je aky? Ty sa ako citis ??

mimikas
4. júl 2016

@melisssssa ka sa citim super moja, dnes som ssma znehla na postu a do DM lebo plienky co sme kupili malemu nesadli tak som bezala kupit ine. Viktorko sa zatial da, trosku ziarlil vceta tak sme sa mojkali ale zvladol to, pomahal mi kupkat a strasne sa rehotal ked Alan plakal 🙂. Cez den jr maly dobry, papa stale a led nepapa tak kaka a spinka. Ma trosku obrateny rezim tak musime na tom popracovat aby nespal privela cez den a potom v noci nezurkoval. On v nemocnixi nespal v npci vobec, ja som zaspavala aj po stojacky. Teraz v noci spinkal co je skvele. Kupila som dnes v lekarni strielacky aby som ho mohla dokrmit na prste a nie flasou, aky si na nu prilis nezvykal. Ale cez den mu kojenie viac menej staci, skor vecer ma potrebu sa poriadne dotlacit 🙂. Vcera pekne po kupkani 🙂

melisssssa
4. júl 2016

@mimikas booze aky je chutnyy 🙂 aj ja sa uz tesiim na to vonave okupkane babatko 🙂 Inak paradicka,ze si uz fit 🙂 a mas malo mliecka,alebo slabo taha?? Mne pride to kojenie ako spanielska dedina,sa iba spolieham ,ze pride ten materinsky instinkt a pridem na to 🙂 🙂
No doteraz tu bol Viktorko sam ,tak si bude vyzadovat pozornost🙂 ale ,ked bude maly vacsi budu super partaci 🙂