icon

V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to

nicolettka2126
7. máj 2015

Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂

mimikas
7. júl 2016

A este foto

melisssssa
7. júl 2016

@badimeria moj mal 2170g v 33 tt ..teraz zevraj 3600g..

sara22
7. júl 2016

@mimikas rucina malicka krasnucka 🙂
a cim ho dokrmujes? Davas normalny nutrilon, ci specialny? A ako sa mate? vsetko zvladas? V noci ti spinka, ci ma obrateny rezim?

mimikas
7. júl 2016

@sara22 davam mu Nutrilon Allergy Care, aby zatial nebol vystaveny kravskemu mlieku a jeho bielkovinam. Vcera vecer vypil normalne 70ml mlieka a az potom zaspinkal. No ma kusok obrateny rezim a aj zatial dost spinka cez den, ale aj v noci pospi. Jedine je blbe ze v noci sa koji aj 2 hod kym sa poriadne napapa, ale dnes vstal o 2 papal do 4 a potom vstal o pol 9. Teraz sme spolu spali take 2 hod. Ja som este stale dost unavena jednak z porodnice a jednak z toho ze zaspava az okolo 11 vecer. No chce to kusok casu kym si zvykneme a najdeme ako taky rezim

sara22
7. júl 2016

@mimikas tak aspon ti potom celkom fajn potiahne,aj ked kojit 2hodiny v noci teda nic moc.. 😧 esteze si cez den mozes trosku pospat. A aj si mala/mas muza doma? Ci chodi do prace?

mimikas
7. júl 2016

@sara22 tento tyzden je doma s nami, buduci uz ide do prace. Vies co no to kojenie nir je nic moc a som ochotna teraz dat tomu mesiac, ale ak sa to neupravi kaslem na to, lebo vobec memam vas na Viktorka co je uplne nefer voci nemu. Zas nemozem ho zanedbavat len koli tomu ze kojim. Ak sa to proste nezlepsi tak s tym seknem

sara34valentina
7. júl 2016

@mimikas mojko ja ked som sa na To mliecko chcela vyprdnut, tak sa,mi to mliecko rozbehlo 😉😂
A inak @sara22 ten nutrilon bude asi t et nas aptamil... Ja dokrmujem aptamil PRE HA @mimikas tiez antialergicky a tiez podobny tomu materskemu,preto je najdrahsi... Možno mas to isté co ja....nerob si stresy... Mas Malo!?

badimeria
7. júl 2016

@melisssssa az sa bojim kolko vazi teda moj sko to zistimm ☹?

sara22
7. júl 2016

@sara34valentina ten HAckovy je trosku iny,tam je ciastocne nastiepena bielkovina a pri allergy care je vysoko nastiepena. Ale ano,aptamil a nutrilon su to iste a je to vraj mlieko najpodobnejsie materskemu. Urcite nedavate drobcom ziadne gebuziny 😉

@mimikas som zvedava,a ko ja dopadnem s kojenim,no tiez nechcem,aby to bolo na ujor petrusky,ved aj ona ma potrebuje.. a ak by som mala kojit kazdu hodinu ako som petru,ked mi zacalo odchadzat mlieko,tak kaslem na to..

Inak dnesna poradna super,mala ma uz nieco cez 2,5kg 😊 krcok je na najlepsej ceste, CS6,poslickov mam vraj tym padom produktivnych a vyzera to stale na porod na termin a nie prenasanie 🙂

sara22
7. júl 2016

@badimeria a na poradni ti ho nebudu sonovat aj s premeranim?

sara22
7. júl 2016

@melisssssa ale ked je hlavicka nizsie,tak ti bude naliehat na krcok a zacne sa to hybat 😉

melisssssa
7. júl 2016

@badimeria a preco ti ho nemerali od 33tt? Kedy mas poradnu?

mimikas
7. júl 2016

@sara22 no ved to, ked som malw Viktorka len tam som mohla kojit kazdu hodinku a ako dlho som chcela, ale teraz mi je luto Viktorka a toho ze s nim netravim cas. Dnes sme isli vonku ku kamoske len na ulici a isli sme s Viktorkom sami dvaja a on sa tak tesil ze som s nim, ma drzal za ruku a rozpraval a rozpraval. Drahy cely hrdy tlacil kocik 🙂

melisssssa
7. júl 2016

@sara22 no uvidime 🙂 mohlo by sa pomaly zacat cosi diat 🙂 inak super ,ze malicka ma uz 2500g 🙂 ty vyuzijes aj 50-tky vecicky ,co ja som ani nekupovala hadam take...inak ja nikde nemam CS zapisane...ci to az v nemocnici zapisuju?

sara22
7. júl 2016

@melisssssa mne pri petre pisala len ako som otvorena a aky je krcok,tato zasa pise CS. Ja to mam v knizke..
No 50tok mam vela,aj petruska ich vela vynosila. Aj plienky nulky nakupene 😂😂

sara22
7. júl 2016

@mimikas super,tak si ta viktorko uzil 😊 snad aj petruska bude taka stastna,ked sa jej budem venovat. Ale ako dosla z dovolenky,je velmi naviazana aj na muza,nie je uz tak na mna,ako ked som bola v nemocnici. Co je super,lebo bude lepsie zvladat moj pobyt v porodnici

melisssssa
7. júl 2016

@sara22 no presne to iste aj mne pise...ja som veela podedila veci po sestrinom malom,pokupovala som 56tky a tych najmensich mam zopar ,ale myslim,ze ani netreba v nasom pripade 🙂
A ako zvladla mala dovolenku bez rodicov?

sara22
7. júl 2016

@melisssssa uplne perfektne. teplotovala tam sice polku pobytu,lebo pred odchodom asi vychytala nieco este,ale chvalabohu ona nerozoznava nas od mojich rodicov,cize aj napriek vysokym teplotam sme jej nechybali.
Ja som podedila po sesternici pre petru,no aj tak som este 50tky vtedy musela pokupovat. No ona je zimna,cize vsetky letne veci som musela dokupit..
No a co ti tam pise doki?

melisssssa
8. júl 2016

@sara22 tak to je super,ked takto vydrzi bez rodicov 🙂 aj moja neter je takto.naucena na babku a dedka 🙂 mne pise ,ze cervix 2cm,PV neodteka a hlavicka nalieha na vchod.Ck zatvoreny... a mi ho aj premeriavala,tak este tie obvody.. inak hlavicku ma 330mm ,a ja dnes uz nacvicila 31cm.. 🙂 tak uz to budem udrziavat ,a ked sa podari cosi baviac tak budem rada 🙂

mimikas
8. júl 2016

@melisssssa 31cm je skvele, uz len udrzuj a masiruj. Moj mal hlavicku 34cm a nacvicenych som mala len 29cm a aj tak sme to dali bez zraneni. Ono lekar pri porode tiez masiruje hradzu a babatko ti pomoze, ono sa tiez tlaci von plus este hormony. Takze budes v pohodicke

melisssssa
8. júl 2016

@mimikas tiez som bola prekvapena 🙂 tak som rada,dufam len ,ze to budu akceptovat a nebudu hned strihat. .inak myslim,ze uz len to ,ze sme cosi pre to spravili aby sme si pomohli nam pomoze na psychike 🙂

mimikas
8. júl 2016

@melisssssa vacsinou strihaju len ked musia, uz dnes to nerobia jak na beziacom pase. Takze ked uvidia ze sa netras nebudu

mimikas
8. júl 2016

@melisssssa nebudu ta strihat. Mi to neako priskoro odoslalo

sara22
8. júl 2016

@mimikas tak mne dnes asi odisiel aj zvysok zatky. Odchadza uz dlho,ale dnes uz bola aj ruzovkasta.. Tak uvidime,ci sa to rozbehne,alebo si da na cas,slecinka 😀

sara22
8. júl 2016

@melisssssa 31 je supeeer,aj ja musim dnes cvicit,dufam,ze zasa dam o nieco viac 😊

mimikas
8. júl 2016

@sara22 no mne sa Viktor narodil presne za 24 hod od odidenia zatky a Alanko sa narodil do 12 hod 🙂. Tak pre zmenu sapobal 🙂

melisssssa
8. júl 2016

@mimikas no to dufam,ze nebudu 🙂 a ty si aj spominala,ze si cvicila?

melisssssa
8. júl 2016

@sara22 a bolesti ziadne zatial? Mne je dnes tak inac ako zvycajne ,brucho ma sice neboli ,ale dost mam tlaky zospodu a maly sa vrti a vrti ,ze si myslim za kazdym jeho kopnutim,ze sa pocikam🙂

sara22
8. júl 2016

@melisssssa zatial bolesti ziadne,ani naznak nicoho.. Tak uvidime,doktorka hovorila,ze to po odideni zatky moze trvat aj tyzden..
A v kochu akceptuju aj aniball,robia aj masaz hradze,aj vsemozne,len aby ten porod bol prirodzene..