V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
@mimikas Jasneeee, ked uz nestiham vecer tak skoro rano.....joj dnes zase ockovanie 😢
@sara34valentina ake su vlastne v AT povinne ockovania? Je to to iste,co na sk? Pneumokoky,hexavakcina a mmr?
@sara22 my nemame povinne, ale odporucane 2016
1.rotavirus
2.zaskrt,Tetanus,cierny Kasel,obrna hämophilus, Hepatitida B
3.pneumokoky
4.meningkoky B+C
2017
5.osypky,mumps, rubeola
6. Klieste
7.hepatitida A
8.ovcie kiahne
Dnes sme mali pneumokoky
@sara34valentina a ktore vsetko ides davat?
@sara34valentina vazne 🙂hi parada a ten cas som si,az teraz vsimla Eliasko papkal ze?Dakujem
@sara22 všetky odporucane!
@badimeria mojko drzim palce,ja mala poslickov 4tyz.pred porodom.. Neboj pojde to rýchlo 😊
@sara34valentina aj kiahne? Nechces pockat na skolku a ked nedostane tam,tak dat zaockovat?
@sara22 nie,dam vsetko...je potom lepsia obranyschopnost v dospelosti,,,,, vsak uvidine, mame casu
@sara22 uz ju doktorom budes chodit s detmi v at?
@sara34valentina nebudem zatial menit,so vsetkymi som spokojna a hlavne pediatra potrebujem na SK kvoli mojim rodicom. Ked bude treba,abyy zobrali oni deti k Dr.,ze mna z prace neuvolnia,tak aby vedeli komunikovat. Oni nevedia nemecky..
@sara22 to by som aj ja chcela,ze odtecie a viem na 100%,ze mam ist do nemocky..aj ked je zevraj lepsie ked pridu skor kontrakcie.. ved uvidime 🙂 ty ides zajtra na poradnu? Ja idem a som zvedava ..aj merat mi ho bude,tak tipujem hadam aj cez 3500 g 😀 pocuj a ako sa ti cvici?? Mne sa strasne nechce☹ no dala som uz 30cm ,ale celkom fuska..pre mna je to dost makacka,a nebaviii ma to ☹ duufam,ze mi to aspon trochu pomoze..
@badimeria este aby sme do augusta nepotiahli 🙂
@melisssssa no ja som prave docvicila a dala som 31,5cm. Prvykrat som bola v stave,ze som chcela uz co najskor vytlacit a vedela som,ze to dam bez problemov,na hradzi ked som mala vytlaceny balonik po najsirsiu cast tiez ok,ale to zasunutie spat,juuuj,tak to bolo neprijemne. Tlaky na konecnik,tlaky vnutri,akoby mala uz bola tak nizko a hrala s balonikom futbal.. no uvidime,ci pojdem este vyssie,mozno este o 1fuknutie by som dala. Petruska sa tusim narodila s hlavickou 22,cize viki bude podla mna podobne velka..
Ja mam zajtra o 18poradnu,dufam,ze ju aj pomeria 😃 tebe kedy naposledy maleho meral?
@sara34valentina fuu mna uz boli kazdy pohyb co urobi az mi je do placu ☹ uplne sa.citim ako balon a ak zacnu tie tepla a prenasat tak sa.rovno zblaznim.....ako ti ja v dobrom zavidim ze vsetkoke za tebou a uz si ho,uzivas drobceka.
@sara22
@melisssssa baby nesrandujte ja nechcem prenasat 🙂 ja sa citim ako,prvorodicka milion obav strachu myslienok ochh
@sara22 tak to maas kraasne nacvicene,a este ked myslis ,ze bude po petruske s mierami tak parada.. uz mas dost velke cislo..myslim ,ze ked budes toto opakovat,tak malu vytlacis jedna radost..ja som teraz dosla do cakarne tak uvidik kedy sa vybavim,a dnes by mi mala aj pomerat maleho..naposledy to bolo tusim 3 tyzdne dozadu..tak som zvedava na tie nase deticky ,ake su uz velke 🙂
@badimeria neboj nebudes 🙂 treba mysliet pozitivne. Ja sa samotneho porodu vobec nebojim(zatial) ,tak uvidim ake budu pocity ,ked to pride na mna.. mozno pridem aj s placom do porodky 🙂 🙂 🙂
@melisssssa no zatial je este mensia ako petruska,teda minuly utorok bola. Tiez mala sklz 2tyzdne,no peyrusa prestala rast posledne 2tyzdne kvoli mojim cievnym problemom a viki v cca 24tt.. tak uvidime.. ale uz sa na to velmi tesim,som zvedava,aky datum si vyberie 😊
Raz sa mi snivalo(tusim som to sem aj pisala),ze som ju porodila tak,ze som lezala na posteli,doktorka ze ideme pripravit na sekciu a ja ze nejdeme,ja uz rodim a vtedy sa zo mna na 1zatlacenie doslova vyklzla,ani som to necitila 😂😂😂 keby to tak bolo taketo lahke 😂😂
@melisssssa
@sara22 dakujem davate mi silu aj vsetky co sme tu moc mi to pomaha a aj manzel ze bude somnou.Ano to cim som presla to bolo peklo ☹ uz sa ho neviem dockat len ten prirodzeny strach ostava a to uz ani necitam tie vseliake pribehy a scenare vsetkemu sa teraz stranim.Vabule cakam na vase info co poradna co krcky a deticky.Ha som naposledy mala sono v 33tt a mal 2600g co myslite kolko bude vazit????
@badimeria my budeme mat viktoriu 🙂 povodne sme to nechceli nikomu hovorit,no ked som bola v nemocke,po prichode sa mm preriekol a hucal na mna niekolkokrat denne,nech sa nenatahujem s petrou,ze treba mysliet aj na viki 😂😂 takze si to jeho segra vsimla a hned aj vytarala mame,tak potom som to ja povedala nasim a ze keby sa bracho pytal,mozu povedat,ze vedia a oni pochopili,ze mozu povedat ako sa bude volat 😂 takze uz skoro vsetci vedia. A svagrina vymyslela aj prezyvku,ze viking bojovnik 😂 tak jej ten viking asi prischne na tej strane rodiny 😂😂😂
Takze dnes sa skusame nosit prvy krat. Veru musim ziskat prax. Inak dnes ti bola laktacna, nas pochvalilanze to nie je take strasne, akurat som malemu zle davala hlavicku. No ale vecrler bol maly taky hladny ze spapal 70ml mlieka z flae, takze ma vecer ho budeme asi musiet kusok stopat, ale cez den je spokojnucky.

@badimeria kraaaasne,aj ja som mala baldachyn pri petruske a takuto krasnu postielku. Teraz bude len mantinel a plachta,ani navliecky nebudem davat,lebo ved naco,ked je leto. A s baldachynom by sa petruska urcite hrala 😂 aj kolotoc bude urcite drankat,tak uvidime,kolko vydrzi primontovany a kedy tam horolezec vylezie a strhne ho 😂