V máji 2015 budeme tehu. Ideme na to
Ahojte kočky. Kedze tu este nie je snazilkovska tema konkrétne na MAJ tohto roku tak som ju teda zalozila.Budeme sa podporovat, drzat si palceky navzajom, pomahat a radiť si a spolocnymi silami to snad lahsie zvladneme k vysnivanej bunlinke v brusku 🙂
My sa s drahym snazime od marca tohto roku cize teraz to bude treti cyklus tak ako sa vravi do tretice vsetko dobreee 🙂 A este je aj máj lasky cas 🙂
Ja som dnes konkrétne 1.DC, cize snazenie bude asi az o cca 10dni, uvidime co ukazu ovu testiky.Objednavala som si ich tento mesiac aby som zistila kedy je ten den D kedze ani podla hlienu ani podla bolestí to neviem spozorovat 🙂
Tak sup sup pridajte sa ku mne, tesim sa na kazdu z vas 🙂
baby co znamena ked lekar povie ze krcok tam este je a je to tak tesne pre prst?
@sara22 moja toto tiez neviem aky je zazitok kedze mi nepraskla 🙂takze sa toho bojim ak nahodou teraz ani ci to spoznam a ci to nebude moc no proste ako prvorodicka 🙂))))) ale aj mam strach ze ked to prid fuuako sa zachovam ci panika namna sadne ci radost ze uz uf neviem v kazdom pripade to zvladneme petruska sa uz tesi?
@sara34valentina ano,p amatam,ako si nam pisala 😉 ty si to perfektne rozpoznala,aj to,ze sa to uz blizi.. ja tiez uz dlho poslickujem,vacsinou to na mna pride vecer.. tak uvidime,kedy a ako to pride naozaj 😊
@kattarina1983 ked sa krcok spotrebuje,vacsinou sa zena zacne otvarat- krcok tam este je podla mna znamena,ze este nie je dozrety a tesne pre prst hovori o otvorenosti.. dalsi level je volne pre prst a potom uz tusim centimetre,na kolko si otvorena
Zeny
...bud dostanem po A kramy
... alebo po B, som tehotná
😁😂😁😂😁😂😁😂😁
Pomooooooc
@sara34valentina verim ze to je B 🙂
@sara34valentina 😂😂😂 mozno uz kramy,aj ked Bcko by ma viac potesilo 😉😝
@sara34valentina ale ale ake novinky este nevedela ze ci chce druhe a uz juj ze sa idete snazit od buduceho,roka🙂 🙂 ci sa tesim.No a si si,ista ze pride Ms alebo to druhe???😉
@sara34valentina ojooooj verim ze to je B😉😃
@badimeria myslim ze ms,lebo krize bolia.. Dufam,ze ms,inak sa zblaznim 😁
@ajajaj00 len to nie 😁😁😁
To by bol nedelu rok 11mes len vekovy rozdiel,super pre buducnost, ale prve 2-3r by som osedivela 😉
@sara34valentina vies,ale my blondinky mame vyhodu,ze tie sediny su nam neni vidiet 😝
@sara34valentina zena ty si ma zas teraz nehala bludit v myslienkach skus teda test co povie 🙂 asi by som odpadla aj za teba hi ale to by bolo take rozkosne a mozno by si mala anjelikov tak ziadne stresy kocka 😉
@sara34valentina ze by?? 🙂 🙂 do roka 2 deti by bolo mile 🙂 🙂 urob test 🙂
Zeny počkám do piatku, mozno dojde ms
Piatok testen😁😂😁😂😁😂
@melisssssa no ja nic este,boledti uz riadne mavam,no nic z nich.. Asi fakt caka na tie tatove narodeniny 😂
Vcera som bola aj na akupunkture a hovorim mu,ci nevie napichnut aj nieco na vyvolanie,aby mi umelo nemuseli vyvolavat. Vraj ak zaberie,tak do tyzdna..uvidime 😀
@melisssssa
@sara22 baby aj ja vcera poradna a nic napisala ma na dalsiu v utorok ze vyzera to na prenasanie ale bolesti mavam boli ma spodok pri sadani,ale nic z toho mozno v piatok budem mudrejsia idem do nemocnice k svojnu porodnikovi uvidime co povie 🙂 @sara34valentina no dobre pockame do piatku 🙂som zvedava ci pridu kramusky hi
@sara34valentina inak ty tu vzdy vies rozprudit krv v zilach a priviest na ine myslienky 🙂
@sara34valentina aleeee to by si zvladla ty si sikulaaa😘bude ako ma byt💙
@badimeria rozprudila, hihi
😂
Len aby Sa mne rozprudila,tam kde má 😁😁😂😁😁😂😁😂😁
@ajajaj00 mojko moj synček je ako Medik,furt sa smejka,spinka9hodin,je dobrunky....ide o to,ze si to chcem dobre premysliet, to druhé dieta,a radsej by som ešte pockala... Je tam mala,sanca tak dufam,ze nebudem 😷
@melisssssa ja by som tiez spala posledne dni,som fakt vycerpana po nociach sa budim ale uz som navarila paradajkovu pokievocku a rajbanicku a domace langosiky uz sme sa doslova objedli a lezime 🙂
@badimeria ja sa nastastie nebudim 🙂 zaspim okolo 22:00-23:00 a do osmej spim ako babo 🙂 my sme mali vcera langose.. mamina nam doniesla 🙂a dnes by som dala palacinky, ale asi nic z nich..som lenivaa:- )

@sara22 neboj nic, mozes to mat inac....ja som mala polsickov uz mesiac pred porodom ak si spomenies 😀
no a brusko mi slo nadol kazdym dnom som si ho fotila aby som mohla s cim porovnat 😀
tiez som sa bala ze to nerozpoznam 😅
no a odisla mi zatka , proste krvicka , uplne normalne nie vela 😨
potom som sa na wcku precitila (hovorim si ufffff asi pojdem rodit dnes 😀 😀 😀 )4xalebo kolko krat som sla kakuskat 😀 😀 😀 😀
no a potom mierne bolesti , hovorim si to NIC nebude......no a kolo 16tej sa zacali stupnovat a reku idem si to pisat , volala do sanatoria(tej sukromnej kliniky, mojej hebamme a vraj do 2hod mam prist 😀 )tak aj bolo ak si spomenies 😲 este som vam aj vsetko pisala, ze ja idem rodit,,,,no a az v sanitke (cca o 18tej ) to *zacalo* kontrakcie zacali stupat....... silniet 😉 😉 😉
tych 6hod necelych na klinike ubehlo ako hodinka ide to rychlo 😕
neboj rozpoznas to, tie kontrakcie sa nedaju pomylit, hlavne si kukaj hodinky ze sa opakuju, to tak pride ze UFFFF potom nci a zase o par min 7-10min ze UFFF 😀 inak mna to nebolelo na zaciatku, az takych 2-3hodin pred porodom, 😉 no zvladla som to , mozno aj preto,ze bol somnou moj priatel a tuzobne ocakaval nas najkrasji den v zivote 😉 neda sa to slovami opisat, ake je to krasne ked krasne porodis a ti ho podaju na hrud v cervenom uteraciku (dieta vidi len cervenu farbu po narodeni cca 6hodin 😉 )teplunka farba, teplunke telicko a ta vona je neopisatelnaaaaaa, inak moj bol aj cistunky, mne tak postupne odtekala vodicka 😀
ah boze este raz to tak zazit 😉 😉 😉 😉 😉 ten moment ked sa mi ihned po porode pozrel do oci a ja od stastia stonala so slzami 🙂